FOTO De ce-l tratează socialiștii europeni cu spatele, la propriu, pe Ponta?

Pe zi ce trece, Ponta își revendică, cu din ce în ce mai mult aplomb, statutul de domn Goe cu fălci și burtă. Ieri, pentru că a rămas repetent la Consiliul European (unde a participat Traian Băsescu din partea României), Ponta s-a consolat cu o plimbare la întîlnirea socialiștilor europeni de la Bruxelles.

Pînă aici, obiectiv de imagine bifat. Sau nu? După cum se vede din pozele pe care chiar Ponta le-a postat pe propriul cont de Facebook, colegii lui socialiști de la Bruxelles l-au tratat cam cu spatele. La propriu. Mai bine îl înjurau, tot la propriu, măcar așa ar fi stat cu fața spre el.
pontaue1
pontaue2

You May also Like...

Coca nu e moca pe plajă, o plătim noi. Garantează ministra Carmen Dan
8 aprilie 2019
Sînteți de acord ca vagabonzii politici ai OUG a traseismului să-și piardă mandatele?
9 decembrie 2014
Coadă mare și la secția de vot din Birmingham
16 noiembrie 2014
16 Comments
  • Reply
    ion adrian
    29 mai 2014 at 9:36

    Nu credeti ca ar trebui sezizata procuratura referitor la instigarea la sinucidere facuta de Gadea(A3) fata de cel care l-a scuipat pe Basescu, mai ales ca dupa 3 ore incercarea de sinucidere s-a si produs?

    • Reply
      emilia groza
      30 mai 2014 at 13:26

      Ar trebui cât mai repede ca să nu se uite conform unui obicei românesc consacrat, cum că orice minune ține doar trei zile. Trebuie insistat, mai ales că și CNA a devenit complice prin neimplicare.

      • Reply
        Petre
        22 aprilie 2015 at 18:56

        Si CNA permite ca oameni instabil psihic sa fie manipulati in direct cu riscul de a-i determina sa se sinucida ? Daca da ? Asta inseamna siucidere si pentru CNA. Se clameaza de multa vreme o conducere samavolnica a CNA in spiritul indicatiilor „pretioase” ale lui Ponta ! Nu cuva este cazul ca parchetul cu acesata ocazie sa clarice situatia ? Astept !

  • Reply
    Eugenie
    29 mai 2014 at 10:05

    Ai dreptate Catalin Prisacariu! Asta e oltean sadea…dupa ce ca e narod se mai si impauneaza cu asta…oare nu-si da seama ca e pe dinafara de politichie? Sa faca frate orice altceva…sau nu prea stie sa faca nimic…?…GRAV,FOARTE GRAV PENTRU ROMANIA!!!

    • Reply
      Montagne
      30 mai 2014 at 23:37

      si-atunci cum se explica „dragostea si increderea” romanilor in omul asta ?A avut dreptate Petre Tutea ? A avut !

      • Reply
        un votant umil
        27 martie 2015 at 10:25

        provin dintr-un judet rosu.nu-mi pot permite sa-mi dau datele reale de contact reale pt ca si eu si sotia lucram la stat si suntem dependenti de aceste jogodii penale.hai sa va explic de unde provine aceasta ,,dragoste si incredere”: orasul meu este adus in pragul saraciei de partidul rosu pentru a avea cat mai multi adepti.fiind dependenti de ajutoare sociale ,omul mai primeste din cand tot felul de ,,atentii”.sunt implicati preotii,angajatii primariei,politistii comunitari,cei de la c.a.r.-ul pensionarilor,consilierii locali etc etc.
        aceste atentii nu se dau neaparat in campaniile electorale, dar sunt mai dese atunci si de sarbatorile religioase.daca cineva are curajul sa se opuna ,a cam dat de dracu…la propriu! i se trimite pe cap tot felul de instiintari si somatii de plata a impozitelor,la serviciu este sicanat,rudele sunt amenintate sa-l faca sa fie maleabil…
        au mers pana acolo si au facut de au fost dati afara din serviciu atat ei cat si membrii familiei. acum vine raspunsul la aceasta intrebare: CUM POTI SA TE OPUI? primarul la ultimele alegeri locale a primit 88% din sufragii…nu spune tot?
        in colegiul nostru au fost ,,unsi” parlamentari cativa penali pana acum pentru ca cine candideaza aici iese sigur si GARANTAT PARLAMENTAR…primarul isi ia darul de la ei,si asteptam urmatoarele alegeri….!!!!

  • Reply
    waterfall
    29 mai 2014 at 12:34

    Campania „Fudul ca sunt roman” a dat roade. Ceilalti par niste pitici in comparatie cu alura de om de stat afisata de cel supranumit Tony Blair din suburbia Europei.

    • Reply
      Popa Gheorghe
      30 mai 2014 at 13:29

      Buna ziua, „Eugen sau Eugenia!?”, poate tot un „oltean”, este cel care sta la „radacina TA”!. Scz. lasand gluma la o parte, apreciez, ca trimiterea lui ponta la originea de „oltean!”, nu este corecta!?. „Gasca lui de partid”, din care face parte si la „plamadit !?”, este aleasa, numai cu votul popular si democratic, al tuturor ramanilor din lume!. Sa auzim de mai mult bine!. Asa sa ne ajute Dumnezeu! (y) !!!!

  • Reply
    Nicolae
    29 mai 2014 at 19:19

    Este mai mare cu un cap ( prost) decât ceilalți. Este ca un (fel de) măgar între oi în turma socialistă europeană.

  • Reply
    mihai
    30 mai 2014 at 11:15

    Este de cartea recordurilor la minciuna prostie aroganta hotie

  • Reply
    emilia groza
    30 mai 2014 at 13:31

    Ar trebui sesizată cât mai curând, mai ales că și CNA a devenit complice la o instigare la sinucidere prin nepăsare. Gâdea este de-a dreptul criminal. Așa se numesc cei ce se folosesc de ignoranța sau de starea patologica a unei persoane dovedită labilă mental.

  • Reply
    Bitoleanu Ilie
    30 mai 2014 at 15:43

    Trag eu concluzia…Ponta ,asa cum joaca pe mai multe planuri,aspira la sefia socialistilor.

  • Reply
    PoliticStand
    31 mai 2014 at 9:36

    Body language, o chestie despre care Ponta nu are habar, altfel nu si-ar fi postat fotografiile. Atat de ostentative sunt pozitiile domnilor din vecinatatea sa incat idiot sa fii si tot te prinzi ca esti tratat cu… spatele.Asta daca nu te cheama Ponta, desigur…

    • Reply
      Petre
      22 aprilie 2015 at 18:59

      Si CNA permite ca oameni instabil psihic sa fie manipulati in direct cu riscul de a-i determina sa se sinucida ? Daca da ? Asta inseamna siucidere si pentru CNA. Se clameaza de multa vreme o conducere samavolnica a CNA in spiritul indicatiilor „pretioase” ale lui Ponta ! Nu cuva este cazul ca parchetul cu acesata ocazie sa clarice situatia ? Astept !
      Probabil Ponta, crede ca daca a scapat „basma curata” in cazul Panait. ii va mai merge odata ! Eu cred ca se inseala !

  • Reply
    ciumpalac
    30 iulie 2014 at 22:02

    „De ce-l tratează socialiștii europeni cu spatele, la propriu, pe Ponta?” pentru ca Bruxelles l-a tratatcu curu si l-a izolat pe Basescu va faceti ca nu stiti leprelor si lingailor. Va vine si voua randul.

  • Reply
    Ion Canciu
    20 noiembrie 2014 at 1:07

    Este absolut normal ca socialiștii din alte state să-l trateze pe Victor Ponta așa. Socialiștii europeni nu au metode și practici cum are socialistul nostru care modifică legi în scopul partidului propriu prin OUG-uri, nu au avut situații în care și-au plagiat 80% din lucrarea de doctorat și să fie încă în funcție. Aș compara această situație cu cea a lui Nicolae Ceaușescu în relația cu liderii occidentali, el fiind cel disprețuit de aceștia tot datorită felului de socialism pe care îl practica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *