Oprea, de pe bancheta din spate: „Te (verb obscen), ai înțeles?“

Polițistul motociclist Bogdan Gigină nu putea fi omorât de către Gabriel Oprea de pe bancheta din spate a luxosului Audi cumpărat din banii DIPI. Aceasta este principala teză a apărării lui Oprea, exprimată atât de el, cât și de alții, susținători mai vechi și mai noi ai fostului vicepremier pe siguranță națională.
Într-adevăr, Oprea nu a apăsat accelerația motorului lui Gigină și nici nu a săpat o groapă în asfalt. Da, cu siguranță, Oprea stătea pe bancheta din spate.

A unui bolid pe care și l-a dorit atât de mult încât, pentru achiziție, a dispus cheltuirea ilegală a 410.000 lei din banii Direcției de Informații și Protecție Internă. Atât de mult încât nici măcar Volkswagen-ul Phaeton (un alt bolid de lux din dotarea Internelor) sau BMW-ul de la SPP nu-i satisfăceau așteptările. Atât de mult încât îl mulțumeau doar dotări precum „geamuri fumurii, lumini speciale de avertizare, instalație acustică de avertizare, DVD și Tuner TV (…), tapițerie din piele, scaune ventilate cu funcție de masaj, instalație de climatizare cu 4 zone, camere video 360 de grade, sistem audio BOSE surround, geamuri duble antireflex cu parbriz încălzit, parchet Alcantara pentru uși și tavan ș.a.m.d.“ (conform descrierilor limuzinei din rechizitoriul DNA).
Continuarea, aici.
oprea-masina
(sursa foto)

You May also Like...

Ambasadorul rus Malginov a retras scrisoarea în care îl numește "bădăran" pe Tismăneanu
31 martie 2015
Șpilurile zilei
2 aprilie 2014
Incredibila mizerie pesedistă anti-europeană a lui Dan Bittman. La Cristache (TVR)
6 aprilie 2019

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *