Dragnea poate să și vâneze sub acoperire: Tel Drum are, oficial, activitate de vânătoare

„Art. 1. Activitatea secundara a societatii se completeaza cu CAEN 0170 – vanatoare, capturarea cu capcane a vanatului si activitatii de servicii anexe vanatorii.”

Pe 28 decembrie 2015, acum aproape doi ani, acționarii sub acoperire ai Tel Drum SA au devenit și vânători sub acoperire, conform unei hotărâri AGA: „Adunarea Generala Extraordinara a Actionarilor S.C. TEL DRUM – S.A., intrunita in data de 28.12.2015, in urma convocarii efectuate de catre Presedintelui Consiliului de Administratie, prin acordul tuturor actionarilor ce detin intreg capitalul social al S.C. TEL DRUM – S.A., conform prevederilor art. 121, din Legea 31/1990 privind societatile comerciale, modificata si completata, in temeiul prevederilor art. 113 din lege si prevederilor Actului Constitutiv al societatii actualizat, hotaraste modificarea actului constitutiv al societatii dupa cum urmeaza: Art. 1. Activitatea secundara a societatii se completeaza cu CAEN 0170 – vanatoare, capturarea cu capcane a vanatului si activitatii de servicii anexe vanatorii.”
Screen shot 2017-10-11 at 6.41.30 PM
Practic, Dragnea poate apela, așadar, la Tel Drum ca să vâneze „la purtător”. Compania deține, de altfel, aproape 220 de hectare de pădure în Teleorman la Plopii Slăvitești, suprafață cumpărată la un an după ce și-a adăugat la obiectul de activitate și vânătoarea.
„Cele aproape 260 de ha din pădurea de la Plopii Slăvitești (din care peste 219 ha sunt ale Tel Drum – n.m.) au fost încercuite pe o distanță de 16 km cu gard electrificat. Bărbatul care ne-a fost ghid cunoștea bine locul. A spus că țarcul de vânătoare a fost împărțit în patru zone: una pentru cerbi lopătari, una pentru mistreții care se vânează, una pentru scroafe fătătoare și una pentru căprior, iepure și fazan. Animalele primesc mâncare de două ori pe zi și apă proaspătă din Olt. Sătenii ne-au relatat că în 2013, utilajele firmei TEL DRUM au venit aici și au făcut loc apei să treacă prin pădurea lui Dragnea ca să ajungă la animale. Un alt localnic ne-a spus că a văzut la  vânătoare mai multe VIP-uri, în special lideri PSD. Am vorbit cu mai mulți politicieni. Singurul care a confirmat că a fost la vânătoare cu Dragnea este Marian Oprișan, președintele Consiliului Județean Vrancea.” (sursa)

You May also Like...

Viorele, i-ai plătit apartamentul lui Niro?
19 iunie 2015
Dosarul lui Marian Munteanu de la CNSAS, consultat de 20 de ori în ultimii ani
20 aprilie 2016
Ministrul Energiei, 10.000 euro pe lună de la un off shore
11 aprilie 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *