Suntem salvați: șefa TSD Arad ne trimite la manichiură și machiaj!

Șefa TSD Arad (despre care am mai vorbit aici) lovește din nou. Nu, nu-i ia iar apărarea fotoșopatei concitadine care a fost, scurt, inspectoare școlară. Ci ne prezintă noi mostre de politică social-democrată.

Iată exemplele cele mai relevante. Mai întâi, ne trimite la machiaj și manichiură cu niște hashtag-uri bine plasate deasupra unei poze de piți 100%.
ingrid salon
Deci, #blonde, # grateful, #studion16. Blondă (da, vedem toți, nu tre’ să ne desenezi), recunoscătoare (cred și eu că e, pare că o duce bine și e și bogată cu duhu’), dar ce e #studion16? Un salon de manichiură și machiaj.
studiono16
Na, și voi acum, ce ați fi vrut de la șefa TSD Arad? Ce, nu sună a program politic credibil? Haterilor care sunteți.
Iar dacă nu v-au plăcut pozele astea, mai luați. Aici, de exemplu, piți de la PSD apare cu o prietenă, căreia îi urează să fie bine venită. Iar aia îi răspunde ceva cu „bby”.
ingrid welcome
Nu e așa că v-ați topit? În orice caz, dacă chiar nu v-ați prins, femeia e #happy. Și, logic, #grateful.
ingrid happy
S-a înțeles? Și nu uitați ce v-am zis recent: „O mai țineți minte pe fotoșopata penibilă care a fost numită inspector școlar la Arad? Și, după ce poporul și-a dat cu părerea despre impulsurile ei autoartistice postate pe Facebook, a demisionat? Ei, nefericita are o apărătoare.
Iar apărătoarea are un nume: Ingrid Iordache. Și este pesedistă. Nu orice pesedistă, ci tesedistă. Ba chiar de frunte. La Arad. Ce mai, Ingriduța e șefa TSD Arad. În calitatea asta a ei de politiciană, tesedista a scris așa (tot pe Facebook): “O cunosc pe Violeta. Este o profesionista in ceea ce face, cu atitudine si mereu ferma!
Trebuie sa recunosc intr un final ca am fost extrem de revoltata ca presa a vehiculat in functie de cum arata o persoana capacitatile sale intelectuale. Pai stati sa va amintesc, cumva voi, cu burtile pe afara, cu probleme penale ori frustrari interioare va simtiti mai intelectuali pt ca aveti un asemenea “avatar”?! Cumva judeci o femeie pentru ca e femeie ori pentru ca e foarte frumoasa?! Nu cumva singurii cu probleme sunteti voi, cei care judecati un om fara sa l cunoasteti?! Nu cumva voi ar trebui sa raspundeti pentru misoginism si pentru ca aveti o lipsa acuta de personalitate, asa incat sa te “duci cu valul” mass media, si sa ataci gratuit un om de valoare, fara sa l cunosti?!
I am spus si Violetei ca a facut o greseala ca a demisionat. Este in masura sa raspunda oricarei intrebari din domeniul in care se afla, dar ce sa vezi?! Spre deosebire de complexatii grabiti sa o judece, ea are bun simt si tace!
Mai intelectual esti atunci cand stii sa taci, mai ales ca oamenii sar la gatul ei fara vreun argument fondat, iar ea stie, ca un cadru didactic competent, sa linisteasca apele cu calmitate si tacere.
”” (sursa)

You May also Like...

Șeful SRI știa de pe 5 noiembrie că Ponta e perdant. Cum s-a sucit Maior
26 ianuarie 2015
Piața muncii duduie: Ponta angajează 5.000 de funcționari publici
15 septembrie 2015
Udrea, foarte aproape să fie înfundată de "Pinalti"
1 octombrie 2014
1 Comment
  • Reply
    moshu49
    21 octombrie 2017 at 5:39

    mda, acum pricep și eu de ce se cere atît de insistent scoaterea literei „p” – de la piți, de la PSD, de la PLM șamd – ca fiind obscenă 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *