Steluța filosofiei tăriceano-dragnene despre justiție a absolvit facultatea la 33 de ani

Steluța-Gustica Cătăniciu are un verdict definitiv de la Înalta Curte de Casație și Justiție conform căruia ar trebui să părăsească Parlamentul României. Nu numai, însă, că nu se întâmplă asta, dar Cătăniciu dă poporului lecții de drept în comisia parlamentară specială care ar trebui să schimbe legislația referitoare la sistemul judiciar după viziunea cuplului Dragnea – Tăriceanu.

Iar asta e al dracului de haios, pentru că doamna Steluța are studii de Drept definitivate la 33 de anișori, în ’96, la o privată (și licențiate un an mai târziu la stat). În mod foarte curios, CV-ul oficial al Gusticăi nu spune nimic despre viața actualei deputate între anul nașterii, 1963, și cel al absolvirii privatei de Drept, 1996.
Screen shot 2017-11-24 at 6.49.03 PM

You May also Like...

Dragnea, agenturili străine erau kaghebiste și scula lor netrebnică era tovarășul Ion Iliescu, nu Soros
18 decembrie 2017
Cea mai importantă întrebare pentru românii de azi: câți din cei aflați în stația Dristor au văzut cum ucigașa își împingea victima pe șine?
13 decembrie 2017
Florin Iordache are o fiică la fel de inteligentă: fata își poartă numele la gât ca să nu-l uite
5 aprilie 2019
2 Comments
 • Reply
  mst
  27 noiembrie 2017 at 6:24

  Nu prea importa la ce varsta a absolvit daca stie carte lucru discutabil avandu-i in vedere prestatiile publice. Imi aduc aminte de catanicea cand, in plin regim basist, se plangea pe la latrinA3 cat de mult ii este sotul oprimat la locul de munca, ceva director la o institutie de stat. Din lamentatiile duducai se putea intelege ca familia cataniciu ii vai mama ei pe cand colo in declaratia de avere aveau vreo 50 de apartamente. Singurii investitori imobiliari morti de foame din univers, ce mai…

 • Reply
  imprimante etichete
  27 noiembrie 2017 at 16:48

  foarte prodigioasa domna in cauza. toata stima si respectul din lume

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *