Pleșoianu și Șerban Nicolae omoară Fundația "Liviu Dragnea"

„REALIZAREA DE ACTIVITĂŢI ÎN INTERESUL UNOR COLECTIVITĂŢI LOCALE , COPIILOR, TINERILOR ŞI AL PERSOANELOR CARE SE AFLĂ ÎN DIFICULTATE DIN PUNCT DE VEDERE MATERIAL , A CELOR CU DISABILITĂŢI , CU HANDICAP SAU AFLATE ÎN SUFERINŢĂ DIN CAUZA PROBLEMELOR DE SĂNĂTATE , SPRIJINIREA INSTITUŢIILOR ŞCOLARE DE TOATE CATEGORIILE, A SPITALELOR, A INSTITUŢIILOR DE ASISTENŢĂ SOCIALĂ PENTRU BĂTRÂNI ŞI COPII ŞI UNITĂŢILOR DE CULT, ACTIVITĂŢI PENTRU SUSŢINEREA UNOR PROGRAME SPECIALE ŞI DE AFIRMARE A CALITĂŢILOR INTELECTUALE, CULTURALE, ARTISTICEŞI SPORTIVE ALE COPIILOR ŞI TINERILOR , DESFĂŞURAREA ŞI SUSŢINEREA UNOR ACTIVITĂŢI DE PROTECŢIA MEDIULUI, PRECUM ŞI SPRIJINIREA UNOR FORMAŢIUNI POLITICE.”

Ce ați citit mai sus este, conform Registrului ONG al Ministerului Justiției, lista de obiective a Fundației „Liviu Dragnea”. Da, există, încă din 2008. Când a fost înființată de următorii: „DRAGNEA NICOLAE LIVIU – PREŞEDINTE, DRAGNEA BOMBONICA – VICEPREŞEDINTE, MAGHERU LILIANA – SECRETAR, SLĂVESCU PUTINEANU MIHAI – MEMBRU, IONIŢĂ EMILIA ADINA – MEMBRU”. Să spunem, în trecere, că Ioniță Emilia Adina era angajată atunci a Direcției de Protecție a Copilului din Teleorman, aia unde Livache a angajat fictiv și două tanțe de la PSD, de unde și dosarul penal care se judecă acum.
Problema este că fundația asta a lui Livinho s-a înființat și, apoi, nu a depus nici un act, nici un bilanț, nimic, la Ministerul de Finanțe, ca să spună cum și de unde a luat bani și ce a făcut cu ei.
fundatia liviu dragnea
În timpul ăsta, însă, idioții de Șerban Nicolae și Pleșoianu vor să impună declarații semestriale fiscale pentru ONG-uri. Decât.

You May also Like...

Primarul Chirica, o vilă plătită de soacră și alta cu biserică în curte pe numele fratelui
13 iunie 2019
Întrebare pentru Ponta: cît va plăti Daciana în plus la motorină pentru gipanul de neam prost cumpărat recent?
2 aprilie 2014
Petre Roman, "spălat" foarte dubios la Curtea de Apel București
21 septembrie 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *