"Regalista" Olguța, laude în Parlament pentru mareșalul Antonescu

Azi, Lia Olguța Vasilescu a depus coroane de flori în memoria regelui Mihai I, la Craiova. Acum 15 ani, aceeași Lia Olguța l-ar fi arestat pe rege, dacă ar fi putut.

Pentru că nu putea, făcea altceva: depunea, ca și azi, coroane de flori. Dar dedicate mareșalului Ion Antonescu. Și se lăuda cu asta în Parlament.
„Stimaţi colegi,

Organizaţia de generali „România Mare” a omagiat sâmbătă, 1 iunie a.c., personalitatea Mareşalului Ion Antonescu, prin depunerea unei coroane de flori la singura statuie a eroului care nu a fost încă demolată, cea aflată în curtea Bisericii Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena.

Asumându-ne riscul de a intra sub incidenţa unui act normativ pe care noi îl considerăm aberant, şi anume Ordonanţa de urgenţă nr.31/2002, am dezvelit bustul ultimului întregitor al României Mari, chiar în ziua în care se împlineau 56 de ani de la execuţia sa.

De teamă ca monumentul să nu fie profanat de cei care conduc vremelnic destinele statului român, la sfârşitul manifestării, membrii Ligii Mareşal Antonescu l-au acoperit cu un sac.

Ce lecţie dură pentru tinerii care au învăţat de la bunicii lor, veterani de război, că omul care a preferat să privească moartea, refuzând să fie legat la ochi atunci când se afla în faţa plutonului de execuţie, este ascuns acum sub o pânză.

După ce a desăvârşit opera de distrugere totală a economiei româneşti, a hotărât să vândă pe mai nimic şi ultimele societăţi de stat care mai aduceau profit la buget, i-a adus la disperare pe sindicaliştii din toată ţara, punând biruri peste biruri, lui Adrian Năstase nu i-au mai rămas decât să ne demoleze istoria. O istorie care-l va consemna doar pentru „meritul” de a arăta lumii întregi că poporul român este intolerant, rasist şi xenofob.

Ordonanţa nr.31/2002, o insultă la adresa oricărui român, nu urmăreşte altceva decât o luptă cu statuile ridicate în memoria eroilor neamului. Mai mult, deşi nimeni nu i-a cerut-o, Adrian Năstase l-a numit pe Mareşalul Antonescu criminal de război, dând o palmă nemeritată întregii armate române. Ce să mai spunem, atunci, de Miklos Horthy?!

În anul 1993, ungurii îl reînhumau cu toate onorurile, profitând de acordul tacit al autorităţilor, pe cel care a trimis în lagărele de exterminare naziste – uneori depăşindu-şi norma – evreii din Ungaria şi din nord-vestul Transilvaniei, aflată atunci sub ocupaţie maghiară. Această brută a fost reabilitată, pe când Mareşalul Antonescu, cel care a salvat zeci de mii de evrei, cărora le-a dat paşapoarte semnate în alb pentru a putea ajunge în Palestina, este criminal.

În contextul geopolitic existent în toamna anului 1940, când pierdusem Bucovina de Nord, Basarabia, nord-vestul Transilvaniei şi sudul Dobrogei, Antonescu a apreciat că singura cale de supravieţuire a poporului nostru este alianţa cu Germania şi Italia. Suntem curioşi ce ar fi făcut pe atunci actualul premier Năstase? Ar fi luptat pentru recuperarea pământurilor strămoşeşti, ori s-ar fi retras la Cornu, ca să mediteze la cugetarea „O ţară mică face ce poate, şi nu ceea ce vrea”, care-i aparţine tot Mareşalului? Niciodată poporul nostru nu a atins o treaptă mai josnică, un nivel moral mai degradant decât acum, prin servilismul Guvernului Adrian Năstase, care neagă pagini de glorie din istoria neamului. Îi înţelegem supărarea premierului, care-şi vede imaginea publică ameninţată de lupta inechitabilă cu memoria eroilor neamului, deşi o anumită parte a presei munceşte din greu s-o lustruiască.

În comparaţie cu un mit ca mareşalul Antonescu, cel care a luptat pentru ca România să se afle în graniţele ei fireşti, un minoritar cu palat la Cornu, cu turnuleţe, nu poate să se simtă decât frustrat că nimeni nu s-a gândit să-i ridice şi lui un monument.

Ei bine, luând act de această nedreptate flagrantă, membrii organizaţiei de tineret „România Mare” au hotărât să lanseze un concurs naţional de creaţie şi să premieze cea mai originală lucrare, avându-l ca subiect pe premier. Ca dovadă că în atelierele noastre se lucrează asiduu, au fost definitivate deja câteva mostre, dintre care le-am reţinut doar pe următoarele: „Bust din ciolan”, „Cap de copilă”, „Gânditorul de la Cornu”, „Premier cu natură moartă de foame”, „Coloana mandatului infinit” şi „Poarta sărutului minorităţilor sexuale”. Nu pot decât să le mulţumesc, în final, membrilor OTRM care nu s-au temut de ameniţările voalate ale unor personaje prezente la manifestarea din curtea bisericii ctitorită de mareşal, cum că cel ce dezveleşte bustul celui mai mare militar român este pasibil de pedeapsa cu închisoarea. Considerăm însă că, fie şi doar pentru câteva minute, s-a făcut dreptate memoriei celui care a salvat statul român de la dispariţie.

Vă mulţumesc.” (sursa)

You May also Like...

Purtătorul de cuvânt al Academiei de Poliție despre securistul-șef Iulian Vlad: "Vă port în suflet"
1 octombrie 2017
Protecția Copilului admite că părinții copiilor care au apărut în clipul PSD au încălcat legea
12 iunie 2019
Cât ne costă blazonul lui Năstase: dăcât un milion de lei publici anual
27 iunie 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *