Risc de reluare de la zero a apelului în procesul lui Dragnea. O judecătoare urmează să se pensioneze

Procesul lui Liviu Dragnea va avea un nou termen pe 20 mai, „pentru ca avocații sa isi pregateasca apararea cu privire la cererile procurorului DNA de sesizare a CCR. Reamintim că DNA a ridicat două excepții de neconstituționalitate, una pentru Articolul 174 din Codul Penal și a doua pe art 29 din legea 78/2000, articolul privind completurile specializate pe coruptie. Avocații inculpaților cer termen pentru a lua la cunoștință cererile DNA”, conform G4Media.
Noul termen, însă, este periculos de aproape de pensionarea uneia dintre judecătoarele din complet; „în mod cert, completul se va grăbi cu judecarea apelului întrucât pe 1 iunie, una dintre judecătoarele din complet, Luciana Mera, se va pensiona şi atunci judecata apelului ar trebui reluată de la zero.”, a arătat avocatul Toni Neacșu.
Cu alte cuvinte, dacă nu va exista o soluție pe 20 mai, este foarte posibil ca următorul termen să fie stabilit pentru luna iunie. Dacă va fi așa, însă, apelul ar putea fi reluat de la zero, după completarea echipei de judecători cu în înlocuitor al Lucianei Mera.
Screenshot 2019-04-15 at 15.31.26
(sursa foto)

You May also Like...

Lui Țiriac nu i-a ieșit porcul la Cotroceni, se consolează la Balc
12 decembrie 2014
Cine sunt parlamentarii care au decis ca pușcăriașii să câștige 6, nu doar 3 zile de libertate pe lună
21 octombrie 2017
Sînteți de acord ca vagabonzii politici ai OUG a traseismului să-și piardă mandatele?
9 decembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *