O să fiu coleg cu Turcan

Nu, nu mă angajez la Cotroceni. Și nici el la Kamikaze. Dar am putea fi colegi de breaslă, totuși, chit că într-un sens ceva mai larg. O fi mai bun Turcan decît Turcescu? Cică s-ar cam pricepe la comunicare, a lucrat și la BBC, s-a școlit prin State. Și poate înțelege chiar mai bine decît Turcescu ce caută SOV în Moldova. Sau așa lasă să se înțeleagă CV-ul lui, în care scrie că a avut o bursă în UK terminată cu teza „Russian and Romanian Public Diplomacy in Republic of Moldova. A case study on the impact of ideological media framing”. Habar n-aveam. O fi bine, o fi rău că Turcan ar putea fi șeful TVR?

You May also Like...

Vîntu poate ajunge monedă de argint a BNR
18 iulie 2010
Ponta nu mai are timp de scenete
1 aprilie 2013
Elena Udrea: adio, îți pică frunza! Aia veștejită de impostură din start
31 martie 2013
5 Comments
  • Reply
    barca lu'goe
    5 aprilie 2010 at 21:26

    Si,practic,problema care-i?Ca vei fi(eventual)coleg de breasla cu el,sau ca el va fi(eventual)sef la TVR?

    • Reply
      prisacariu
      5 aprilie 2010 at 21:27

      habar n-am, de unde să știu eu? dăcît ziceam

  • Reply
    barca lu'goe
    5 aprilie 2010 at 21:42

    Aha,acum e limpede.Si ,oricum,chiar daca vine Turcan,chiar daca nu vine(la TVR,off course)nu cred ca se schimba ceva prin curtea noastra:nici salariul minim pe economie,nici punctul de pensie,nici amenzile si nici macar flacara violet.

  • Reply
    barca lu'goe
    5 aprilie 2010 at 21:59

    Apropò:pe vremuri eram fan AC.Intre timp mi-a mai trecut.Imi place KMKZ.Dar doar on-line.Se aude ceva cu abonamentele ptr.strainatate-mai sunt si „capsunari”alfabetizati-ca dupa cum merg treburile,de 10 ani eu vin doar in concediu.

    • Reply
      prisacariu
      5 aprilie 2010 at 22:01

      asta e o întrebare bună cu abonamentele în străinătate, mai ales că nici nu știi ce pierzi dacă nu ai revista pe hîrtie. promit să mă informez, te țin la curent

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *