Indignarea morală a RTV nu-i destulă dacă nu e și fudulă

Mă întrebam, aseară, cum pot justițiarii virgini de la Realitatea TV să sară cu furcile, topoarele, flegmele, prompterele, orificiile bucale și indignările morale pe pesedistul Negoiță – care cică ar fi țepuit statul cu donațiile la partid – , cînd ei stau pe un ditamai zăcămîntul de bilete de bancă neplătite la stat. Ei bine, ca să vedeți cît de mînați de spiritul dreptății erau jurnaliștii: atît de mînați că au uitat complet de meseria lor, care presupune să și verifici informația pe care o faci publică. Nu, nene, jurnaliștii lui SOV mai întîi l-au ars pe rug pe Negoiță, iar acu’ dau cu o cană de apă pe cadavru și-și cer scuze. Că au greșit. Au greșit:))))). Bine, mă, moraliștilor! Întăriți-vă statul degeaba prin redacție și frecat mouse-ul la comenzile politice și de afaceri ale șefilor, că de întărit statul de plată nu cred că mai e cazul să vorbim.

You May also Like...

E criză, deci să ne căcăm în aer liber
13 mai 2010
Bechtel ori rămîne în România, ori va lua despăgubiri cît o autostradă nouă
27 mai 2013
Ponta a luat de la stat un apartament cu 27.000 EURO și l-a vîndut cu 200.000 EURO
23 ianuarie 2014
26 Comments
  • Reply
    lm
    6 aprilie 2010 at 15:31

    Singuri impotriva tuturor (mogulilor)… e romantic..dar nu stiu cat de profitabil e…
    o sa ajungeti ca Remus Cernea-care e interzis „prin lege” de establishment, iar lingaii mogulilor il ridiculizeaza…poporul doar il ignora…
    eu daca as fi Realitatea as zice ca voi cu revista ati procendat corect, va jucati sansa pe cont propriu…dar daca cineva m-ar f… la melodie in fiecare zi cu atacuri ca sunt rau…si as avea muschii Realitatii…numai de-al dracului i-as rupe gatul…

    • Reply
      prisacariu
      6 aprilie 2010 at 15:37

      nu vrei tu mai bine, dragă lm, să vorbim de cifre? de cifre de vînzări, zic. asta ca să ne lămurim cum e cu poporul care (ne) ignoră

      • Reply
        lm
        6 aprilie 2010 at 16:54

        pai de ce nu publici cifrele pe blog?

  • Reply
    Popa
    6 aprilie 2010 at 16:10

    Ha! Mă întreb dacă au ştiut din prima, iar acum scot rectificări la oha, să se dea corecţi. Că hitpiece-ul iniţial a fost văzut de o grămadă de lume, dar rectificarea o vedem noi ăştia cin’şpe inşi şi poate vreun webmaster de la Realitatea.

    • Reply
      prisacariu
      6 aprilie 2010 at 16:22

      nu cred că au știut, a fost pur și simplu un fonfleu al unor amatori angajați la CNN-u’ României

      • Reply
        Popa
        6 aprilie 2010 at 17:55

        E, CNN-ul pulei. Şi-au şi găsit cu cine să se compare. E ca şi cum Becali şi-ar zice Lady Diana a României; tot cam atît e de potrivită comparaţia.
        Am scăpat un banner care zicea new in loc de news pe CNN-ul ăsta original şi neîmbunătăţit mai acum vreo două luni, că eram mahmur într-o dimineaţă. Au făcut ăştia o erată maaare, nene, galbenă, pe prima pagină, lăsată timp de aproape 24 de ore, scrisori de scuze, telefoane personale de la şefi atît către subiectul emisiunii din banner cît şi către client – care era din întîmplare alt departament din CNN –, bani rambursaţi, vouchere, coşuleţe cu cadouri, pula mea, cîte şi mai cîte… Pentru un banner miiic-mic cu o literă lipsă!
        La CNN-ul lui Vîntu, înafară de un link ciufut plasat din întîmplare de scriptul ce selecteaza articolele similare pe lîngă ăla iniţial nu găsesc nici urmă de rectificare. Bag seama că şi deontologia asta coastă bandwidth, frate.

        • Reply
          Mary
          6 aprilie 2010 at 20:30

          domu’ Popa, scuzati ca intervin. v-a scapat un genitiv gresit in prima propozitie. continuati, ca ziceti bine si-mi place.

          • Popa
            6 aprilie 2010 at 23:32

            E, mi-a scăpat mie mai multe, dar sînteţi dvs. fată faină şi nu-mi atrageţi atenţia despre restu’.
            Doar o precizare. Evanghelia după Ion îmi dă şi mie dreptate în privinţa genitivului: http://www.unusus.com/bib/editor/0121.htm Carevasăzică, avem amîndoi dreptate. Nu mă deranjează nici aşa, nici aşa. Nu sînt un purist al pulei.
            Dreptate şi frăţie, soră Mary.

  • Reply
    L. Eye
    6 aprilie 2010 at 16:57

    Ce rau e asta a lu lm, probabil un alt piticigratis care neexistand in lumea reala se kk doar pe internet. Vai ce destept esti frate, dai ai grija ca Remus Cernea in comparatie cu tine chiar exista. Poate o sa te mire, are si fani.
    Realitatea nu are muschi, e post pt 55 de ani+. Te incadrezi?

    • Reply
      lm
      6 aprilie 2010 at 17:01

      unde ar ajunge tara asta daca ar avea succes Cernea si Kamikaze?

  • Reply
    L. Eye
    6 aprilie 2010 at 17:31

    lm Buna intrebare. Aproape la fel de buna ca intrebarea Unde ar fi ajuns tara asta daca ar fi avut succes Realitatea-Catavencu si Mircea Geoana?

  • Reply
    varu'
    6 aprilie 2010 at 17:32

    @ lm, ce intelegi prin „a rupe gatul”? Ca de interzis Kamikaze pe reteaua Realitatii de difuzare nu s-au dat in laturi. Eu in locul lui Kamikaze i-as ajuta macar sa-si scranteasca piciorul pe tema asta.

  • Reply
    barca lu'goe
    6 aprilie 2010 at 18:41

    @Im:KMKZ chiar are succes,parerea mea de cetitor,Cernea face mai mult decit faci tu pe-aici,iar tara asta o sa ajunga unde trebuie,chiar daca tu nu ai nici un amestec in toata treaba asta.

  • Reply
    varu'
    6 aprilie 2010 at 19:12

    Ma tem ca trebuie sa-i dau dreptate si lui lm. Macar la faza cu „lingaii mogulilor”. Ia uitati-va cu ce curaj nebun il rade viteazul Cristian Teodorescu pe Remus Cernea:
    http://teodorescu.catavencu.ro/2010/04/un-loc-de-admis-fara-loc-in-parlament-pentru-remus-cernea/
    Ce-ar fi sa-l sprijiniti pe Remus Cernea in ca

    • Reply
      barca lu'goe
      6 aprilie 2010 at 19:42

      Aici esti un pic radical.Mi se pare cam exagerata asocierea sintagmei”lingaii mogulilor”cu C.Teodorescu.In articol CT il ironizeaza fin pe Cernea,arunca 2-3 sageti spre altii si nici nu e chiar departe de adevar.

      • Reply
        lm
        6 aprilie 2010 at 20:16

        am observat un punct de convergenta: si lingaii portocalii si palmasii de la Antele il ataca pe cetateanul Cernea…
        n-am inteles de ce il mai ataca de vreme ce au dat legi, au facut aranjamente incat doar doi candidati au voie: unul de la noi si unul de la ei-ca si la sectorul 1…
        probabil ca si la unii si la altii le frica ca pierd din cauza lui Cernea: unii se gandesc ca tineretul urban care vrea reformarea statului o sa stea acasa, altii ca nemultumitii vor sta acasa-din solidaritate cu tipul asta…
        adevarul e ca tre sa fii un intelectual foarte fin sa observe asemenea nuante, diferentele intre cele doua tzatze de Berceni: Teo si Liliana…cred ca de aia alde Cristian Teodorescu si C Preda au vazut in Teo candidatul mai bun…eu nu vad atat de departe..
        indiferent cat de lipsita de transparenta, lipsita de dezbatere, de substanta, de politici publice, de democratie e cursa asta, cele doua tabere si mu…din jurul lor pariaza pe ea…
        daca PDL si PSD ar fi propus, la propriu o capra si o vaca, am fi auzit discursul asta: veniti la vot, e important, nu lasa pe altii sa decida(ca si cum asstia la partide n-ar fi decis ca Teo vs. Lili-cine le-a votat pe astea candidate? nimeni-le-au pus niste smecheri pe lista de 2-acu votati!)

        • Reply
          prisacariu
          6 aprilie 2010 at 20:19

          lm, mi se pare mie sau ești puțin scindat (ca sa nu zic altfel)?

  • Reply
    L. Eye
    6 aprilie 2010 at 19:54

    Teodorescu nu e lingaul mogulului, e doar lingau la lingau. La Buscu. Un baiat mediocu trecut bine de a 3a tinerete care s-a cuibarit la Catavencu fara sa aiba nici o treaba cu hazul. E din seria Alin Ionescu, Simona Tache, Bogdan Vasile si alti umoristi fara haz care traiesc din ce ling la lingau. Sunt genul ironisti fara umor. Plini de subtilitati scremute. Mi-ar fi si sila sa ma cac dupa ei.
    L-am cunoscut personal pe acest Teodorescu, il ajuta si fizionomia, e asa usor inclinat din toata sira spinarii. Cu o tava in mana, ai jura ca-i jurnalist

  • Reply
    L. Eye
    6 aprilie 2010 at 20:28

    lm: Dau o bere la Londra

  • Reply
    varu'
    6 aprilie 2010 at 22:07

    Si eu cred ca lm e putin „scindat”. Adineauri spunea „lingai”, acum o intoarce ca sunt eu prea „radical”. Daca Teodorescu si toti ironicii astia fini ar critica platforma, doctrina, ideologia lui Remus Cernea as intelege. Dar sa-l futi mereu ca omul e tenace si vrea sa pentereze sfera politica mi se pare magarie. Este un cetatean al tarii, normal la cap si are tot dreptul sa candideze si la presedinitie. Teodorescu si smecherii ca el s-o mai si suga!

  • Reply
    varu'
    6 aprilie 2010 at 22:23

    Scuze lm, „radical” m-a facut barca lu Noe. Da „scindat” tot esti.
    Update: S-o suga si Ioan T Morar, alt fin ironist din corul anti-Cernea. Decat s-o votez pe Oprah manelistilor sau pe bagaboanta de la 6 din 69, mai degraba l-as vota pe Remus Cernea.

  • Reply
    lm
    7 aprilie 2010 at 0:15

    da,
    sa stai intr- 0 tara si sa-ti dai cu parerea despre alta tara la modul asta e o forma de schizofrenie(o boala usor de recunoscut in comunitatea de paranoici)…
    tre’ sa ma sacrific, sa renunt la una dintre tari si sa merg la tratament…
    ma bazez pe voi ca, in final, il veti distruge si pe acest Cernea…

  • Reply
    Iulia I
    7 aprilie 2010 at 10:15

    Cataline, de ce nu-i lasi in pace pe cei de la RTV si Catavencu sa se scufunde singuri? In fiecare articol incerci sa-i lovesti? Te-ai uitat de curiozitate pe site-ul lor (bine, stiu c-o faci) sa vezi ca ei nu scot un cuvant despre voi? De ce te straduiesti atat sa intretii conflicte. Daca sunteti atat de buni, PERFECT. Dar DOVEDITI-O!

    • Reply
      prisacariu
      7 aprilie 2010 at 13:50

      asta facem, de vreo patru numere încoace.

    • Reply
      acces press
      7 aprilie 2010 at 19:51

      asa e, nu scot un cuvant. le-au scos pe toate, cind au interzis difuzarea revistei kamikaze prin reteaua de difuzare a lu vantosu.

  • Reply
    vali
    7 aprilie 2010 at 21:13

    IuliaI,
    Ce ar putea sa zica niste vagabonzi despre niste baieti care doar si-au vandut talentul si munca pe acelasi suport pe care isi bagau ei spagile si santajele?Ce poate striga hotul catre victima?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *