Totuși, puterea prostiei

Combinația de ridicol, manipulare de doi lei și prostie pură nu încetează să mă surprindă. Prin consecvența cu care se manifestă public. Cît de idiot să fii încît să încerci să spui că nu sînt bani pentru scutece din cauză că Guvernul cumpără caiete dictando? Cît de ridicol poți fi cînd publici un articol încropit din datele publice ale unei achiziții de birotică de cîteva sute de lei la categoria „dezvăluiri”? Prostia e atît de groasă încît nu se califică nici măcar ca umor involuntar.

You May also Like...

Pe Băsescu îl paște o nouă suspendare. A lui Dragnea
5 februarie 2013
Primul restaurant pentru porumbei din lume
3 iulie 2011
Dacă voi credeați că sîntem străini de ce se întîmplă în Coreile de Nord, respectiv Sud…
23 noiembrie 2010
10 Comments
  • Reply
    Cockwork Orange
    18 mai 2010 at 8:10

    În curând au să apară superdezvăluiri: Guvernul Boc achiziţionează papirus şi tăbliţe de lut cu stilus inclus.

  • Reply
    John DOE
    18 mai 2010 at 10:56

    Hai să nu fim pretenţioşi. Ăla e de fapt un ziar tutorial. E doar pentru ezersat scrisul la tastieră şi aranjamentul textului în e-pagină.

  • Reply
    ciprikus
    18 mai 2010 at 14:30

    Sa stii ca tine, vad la parintii mei carora A3 si Realitatea le spala creierii de nu-i mai recunosc !!! vorba cantecului: cate-un pic pic pic ….

    • Reply
      baby jane
      18 mai 2010 at 17:44

      mai grav e cand ai prieteni care se uita la A3 si citeaza din ciutacu. incepi sa-ti pui niste intrebari existentiale….

      • Reply
        ciprikus
        18 mai 2010 at 18:41

        prieteni de la care ai pretentii asta-i mai grav

  • Reply
    John DOE
    18 mai 2010 at 15:38

    Mă… şi alţi colegi de-ai mei au raportat spălări de creieri pe la părinţi. Dar uite că totuşi proporţia la votul ce-a trecut a fost destul de echilibrată. Deci deocamdată pare că mai există suficienţi oameni în ţara asta care sunt cu mult mai îngreţoşaţi de roşii decât de portocalii. Însă… ca şi la iubitul meu sport – fodbalul, la care sunt antitalent irecuperabil: dacă îţi dai una-ntr-una autogoluri… nici cu arbitrul nu mai poţi câştiga.

  • Reply
    ciprikus
    18 mai 2010 at 18:40

    Zic eu noroc cu internetul ca a fost o mobilizare mai mare la alegeri ca altfel rosia manca portocala :)) si cred ca deja bugetarii aveau al 14 salar doar Geoana a dat exemplul Greciei in materie de protectie sociala !!!

    • Reply
      John DOE
      18 mai 2010 at 20:08

      E bună gluma. Şi… na… cine chiar crede că roşii ar fi făcut altfel… nu vreau să dau calificări. Dar la fel ar fi şi cu cine o crezut că portocaliii vor face ceva. Părerea mea e că oamenii care îi mai cred pă oricare dintre ăştia, trăiesc într-o lume paralelă, nu în Românica reală.

      • Reply
        ciprikus
        18 mai 2010 at 21:00

        Si totusi dupa meciul dintre „domn profesor ” si vladescu daca s-ar face numai jumate din ce s-a discutat ar fi un inceput . Sa schimbi 20 de ani de hotie e greu , noroc ca nu mai prea e ce fura iar prostimea plateste ce au furat astia pana acuma .
        PS . Ministrul i-a facut KO pe antenei !!!

      • Reply
        arletty
        19 mai 2010 at 8:48

        @John DOE,
        Dacă tot ai scris corect ‘portocaliii’, de ce n-ai făcut-o şi în cazul ‘roşilor’: adică, roşiii, nu roşii, că pe astea din urmă le găseşti în piaţă, în sere, în grădini, nu la PSD 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *