Acești debili de la CCR sau cine îl apără pe cîinele drogat al lui Ivanciuc

Un om are un cîine. Dacă nu trăiește în pădure, omul viețuiește în comunitate. În comunitate sînt reguli. Dar cîinele, care nu e om, nu știe asta. Decît dacă e dresat, eventual. Dar, de multe ori, omul care deține cîinele nu știe asta, așa că nu-și dresează cîinele. În acest caz, cîinele ignoră regulile. Cînd ignoră regulile, cîinele omului mușcă alți oameni. Uneori foarte nasol. Asta încalcă regulile comunității. E o agresiune. E nașpa. E de căcat. Dar cîinele nu știe regulile, pentru că omul nu a avut grijă de asta. Deci, nu cîinele e de vină, ci omul.
Ați urmărit acest raționament foarte complicat, băi, debililor de la CCR? Ați reușit să pătrundeți cu creierele voastre de vată pe băț acest diamant al gîndirii de bun-simț? Nu, nu ați reușit, debililor! Pentru că nu sînteți în stare. Dacă ați fi fost, nu ați mai fi considerat ca neconstituțional gestul normal de a trimite un cretin la pîrnaie pentru că al lui cîine a mușcat nasol un om.
Vă doresc, debililor (slabilor, poftim, să nu spuneți că vă înjur) de la CCR, să vă muște cîinele umplut cu droguri al lui Ivanciuc și să muriți de supradoză, băi, debililor!

You May also Like...

Dragoș Nedelcu, viitorul șef al RTV
25 mai 2010
Ponta nu mai are timp de scenete
1 aprilie 2013
Mai există "ministerul" marilor proiecte al lui Șova?
11 martie 2014
9 Comments
  • Reply
    Marius Delaepicentru
    10 iulie 2010 at 7:53

    Cum ar veni, avem o speţă din care dispare subiectul de drept. El nu e nici omul, nici cîinele. În acest caz, putem împuşca ambele lighioane, şi nu vom putea fi învinuiţi de ceva anume. Iar dacă suntem învinuiţi, putem da vina pe cîine.

  • Reply
    Cockwork Orange
    10 iulie 2010 at 8:04

    Exact cum faceau pe vremea lu’ Ceasca: Nedreptate si abuz. Justitia asta triseaza. Mai arunca cate o privire pe sub carpa aia de pe ochi.

  • Reply
    ciprikus
    10 iulie 2010 at 15:15

    In tara asta nu sunt pedepsiti oameni care „musca” oameni darmite oameni ai caror caini musca oameni !!! poate fi folosit ca si proverb 😀

  • Reply
    John DOE
    11 iulie 2010 at 18:51

    Fraţilor, nu ştiţi să vedeţi partea plină a paharului plin de rahat! 😀 😀 😀
    Şi-au făcut-o cu laba… ăăă… pardon, mâna lor! (dreapta sau stânga, cu multă cremă moisturantă) Aşa că, rapid, până nu se râzgândesc, hai să luăm o haită de câini turbaţi cu sida şi plini de stafilococi şi să-i aşteptăm pe judecătorii ăştia când iese de la servici! 😀 😀 😀 😀

    • Reply
      arletty
      11 iulie 2010 at 21:17

      Ce-mi place ideea ta! E suuuper! 🙂

      • Reply
        prisacariu
        11 iulie 2010 at 21:21

        care dintre ele?

        • Reply
          arletty
          11 iulie 2010 at 23:15

          Ideea lui John Doe: hai să luăm o haită de câini turbaţi cu sida şi plini de stafilococi şi să-i aşteptăm pe judecătorii ăştia când ies de la serviciu! 😀 😀 😀 😀

  • Reply
    arletty
    11 iulie 2010 at 20:21

    Am citit pe hotnews.ro interesantisimul material despre SOV, dar nu pot să nu mă/te întreb: care dintre voi nu ştie că ‘poliomelită’ nu se ezistă în limba română, ci doar ‘poliomielită’. De asemenea, care rataşi acordul articolului genitival: „HotNews.ro a solicitat CNSAS, în data de 15 iunie 2010, să verifice calitatea de fost colaborator AL lui Sorin Ovidiu Vântu”?
    Că prima oară l-aţi nimerit la fix :)).
    calitatea de fost colaborator a lui SOV, nu al lui SOV

    • Reply
      John DOE
      11 iulie 2010 at 21:34

      Hait, Prise! Ai poliooo… mierlito! 😛 😀 😀 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *