Zoso nu trăiește din reclamă la vibratoare. Ci din analize mega-inteligente pentru Pentagon

UPDATE: Zoso nu s-a mulțumit să-și epuizeze tot vocabularul pe blogul lui, gîngăvind ceva despre mine, mi-a mai aruncat niște puli și pe mail. Zoso, te aștept în ce intersecție vrei tu, să-mi comunici lucruri mimico-gestual și să-mi speli parbrizul, că presupun că ți-ai terminat exprimările articulate.
Zoso a făcut o glumiță: că se duce în Noua Zeelandă pe banii RMGC. Dar nu s-a dus. Și acum trăiește un orgasm că eu l-am citat cu asta. Și, mai ales, că nu am verificat dacă se duce au ba. Iar asta mă face să mă întreb: de ce dracu’ aș fi verificat ce face un băiat care supraviețuiește dintr-un blog care are reclamă la un sex shop? Ultima oară cînd am verificat, Zoso era același băiat trist care împroașcă tastele cînd scrie (chestiune pe care o deduc după ce scrie) și se laudă cu competențe niciodată dobîndite, de fapt. Acum o să mă întrebați de ce, dacă e așa jalnic, l-am citat. Răspunsul e simplu: din milă. La un moment dat chiar am bănuit că face o glumă (ceea ce am și scris), ceea ce aproape mi-l făcuse simpatic. Însă e chiar mai simplu de atît: gluma e chiar el. Iar pentru asta îmi va fi simpatic tot timpul.
P.S. Am verificat (de data asta!) dacă Zoso chiar trăiește din reclama la sex shop de pe blogul lui (cum spune și afișează pe www.zoso.ro) și am ajuns la concluzia că nu, că e imposibil. Deci, ori cerșește, ori – cum ziceam în titlu – lucrează pentru Pentagon. Înclin să cred că a doua variantă e validă.

You May also Like...

PNL, partid asistențial, nu liberal: a crescut valoarea tichetului de creșă. Investițiile mai așteaptă
28 octombrie 2013
Cine trage de falimentul Catavencu SA?
12 martie 2010
Domnule președinte interimar Crin Antonescu, respectați-vă promisiunea: dați-mă în judecată!
18 iulie 2012
24 Comments
  • Reply
    postacu scelerat
    25 august 2010 at 15:41

    ca zoso e agent cia stie pina si doru buscu.

  • Reply
    disneyland
    25 august 2010 at 15:57

    Coaeeee, dupa ce ai facut-o de oaie acum te dai cool. Ii luai aluia interviu la tine pe blog mai ceva ca Istodor… Mai bine tonomat bun decat ziarist independent prost.

    • Reply
      prisacariu
      25 august 2010 at 15:58

      zi repede ce produse se vînd la sex shop-ul de pe blogul lui zoso ca să văd dacă ești fan adevărat sau doar oportunist

      • Reply
        xyz
        25 august 2010 at 16:38

        Nu vad care-i relevanta reclamei la sex-shop. Cu postari ca asta te faci si mai tare de cacat. Ce urmeaza, sa-i zici ca-i urat sau ca a cazut in prapastie?

        • Reply
          prisacariu
          25 august 2010 at 16:41

          făceam niște considerații „pă partea economică”, asta-i relevanța

          • disneyland
            25 august 2010 at 17:22

            Bun domne, ala e spion KGB, e platit de Basescu sau a primit o mostenire de la matusa Tamara. Ce legatura are asta ca tu ai dat o stire falsa? Bun, te-a mintit ala, ca e cretin. Dar lista cu ziaristii era publica, de ce nu ai consultat-o? Asa face un ziarist bun, publica tot ce ii spune unul pe blog? Daca eu iti spun ca imi deschid televiziune si ii angajez pe Turcescu si Ciutacu sa faca un talk-show in curul gol scrii asta pe blog?

          • prisacariu
            25 august 2010 at 17:25

            tu fiind cine? că informația asta mi-a scăpat. la zoso era altă calimeră, știam că trăiește din firimiturile RMGC

          • bazil
            26 august 2010 at 0:34

            am vazut ca informatia cu zoso a aparut si in ziar, pacat, oare asa se fac si alte anchete? banuiesc ca cititorii ce vreti sa va tina sustina miercuri de miercuri la chiosc nu va cumpara doar pentru coperta dubla si mistoul ceva mai fin, nu ? spor si mai multa atentie pe viitor, cu sa fara reclame la sex shopuri 🙂

          • prisacariu
            26 august 2010 at 0:40

            cumpărați revista în fiecare miercuri?

          • bazil
            26 august 2010 at 0:51

            primele cinci au fost cumparate miercuri de miercuri, pentru a astepta sa treceti de perioada de incalzire, dar…apoi mai rarut, oricum, accesez destul de des partea de online ( si probabil as fi unul din platitori daca ar exista varianta asta )

          • prisacariu
            26 august 2010 at 0:54

            sa ne traiti;)

          • bazil
            26 august 2010 at 1:00

            si voi, dar mai atenti, pt ca astfel de greseli aduc si diverse intrebari dupa sine…si cati cititori te chinui sa fidelizezi intr-o luna ii poti pierde cu astfel de greseli in doar 2-3 zile.

          • prisacariu
            26 august 2010 at 1:03

            sa nu exageram, nu e decit o gluma de clasa a doua a unui baiat care s-a nimerit in fata unei tastaturi si si-a facut blog. greseala, insa, imi apartine: am luat in calcul un nimeni care trebuie, pur si simplu, ignorat. nu se va mai repeta:)

          • zoso
            26 august 2010 at 9:52

            ce repede am uitat cand aveam nevoie de prieteni pe net, si ne guduram pe unde puteam, ca sa ne ajute la lansare. grele vremuri.

          • prisacariu
            26 august 2010 at 11:47

            ma confunzi

        • Reply
          Stefan
          25 august 2010 at 18:31

          Eu nu am vazut cind a cazut in prapastie. Dar am dovezi ca e urit! Sau o fi si asta tot o farsa? Da, tot farsa e! Zoso e un baiat rupt din soare dar si-a pus pe net poze cu un urit ca sa ne pacaleasca. Vai ce va fi la curu nostru cand va publica poze reale!
          Un idiot zice ca e in Noua Zeelanda cu gura lui, dupa doua zile zice ca nu e si de aici rezulta ca e destept. Senzatie!

  • Reply
    bella
    25 august 2010 at 16:13

    @prisacariu
    ia de te uita ce cititori inteligenti ai:
    Tatiana spune:
    aprilie 27, 2010 la 11:31 am
    RMCG are un buget de plimbat ziaristi prin Noua Zeelanda. Domnului IT Morar ii plac excursiile gratuite. Ce e asa de neinteles?
    Răspunde
    Tatiana spune:
    aprilie 27, 2010 la 11:31 am
    RMCG are un buget de plimbat ziaristi prin Noua Zeelanda. Domnului IT Morar ii plac excursiile gratuite. Ce e asa de neinteles?
    si asta era in aprilie!!!!!!!!!!!

  • Reply
    Stefan
    25 august 2010 at 16:16

    Am inteles, Zoso a anulat calatoria si a transformat povestea intr-o teapa idioata. Mai departe ce facem? Ne zice si ce e cu Renge Roverul ala?
    http://luptapentrurosiamontana.wordpress.com/2010/08/23/catalog-de-preturi/
    Daca vaci o farsa de cretin iesi curat sau cum?

  • Reply
    Annamaria Somay
    25 august 2010 at 20:28

    Io chiar te citeam si asta pana acu’ cand am realizat cat de penibil esti… pai da asta conteaza? cu ce se ocupa zoso? pai daca e asa, hai sa te analizam si pe dumneata… sa vedem tu din ce traiesti… ca nici macar reclama la sex shop n-ai…

    • Reply
      prisacariu
      25 august 2010 at 21:58

      e bine că ai realizat, măcar atît să fi realizat și tu în viață, cum spune românu’. presupun că voiai să zici că ți-ai dat seama. dar nu contează, important e că ne înțelegem:). fii șocantă (vorba site-ului tău)!

  • Reply
    heblu
    26 august 2010 at 10:36

    nu ți-o fi plăcând, cătăline, dar ești, din păcate, ca și mulți alții, o victimă a lui. cuvântul poate părea mare și dramatic. nu e.
    scriind despre el de atâtea ori, vorbind cu el, îl creditezi. îl citesc de multă vreme, la un loc cu alte bloguri (așa cum citesc ziarul libertatea la un loc cu alte ziare. job description). și am ajuns să-l înțeleg, cred eu.
    la anumite perioade, zoso scrie despre cineva care are o anumită vizibilitate în online. ziariști, blogeri, oameni din social media, oricine, și pe care, de obicei, îi hărțuiesc de cele mai multe ori. aceștia, inevitabil, îi răspund. pe blogul lui sau pe platformele în care aceștia activează.
    este, de fapt, ceea ce își dorește. e o psihologie perversă, dar care nu dă greș. dimpotrivă. eu te mușc pe tine de cur, iar tu te simți și încerci să-ți aperi imaginea. pe mine, zoso, mă doare în paișpe de imaginea mea, tot ce mă interesează e traficul. atât. iar tu, victima, cu cât te agiși mai mult, cu atât mă faci pe mine, zoso, mai fericit. badea, de exemplu, deși nu îi dă numele la tv, îi face o reclamă uriașă, pentru că cei mai mulți știm la cine se referă. cum ziceam, îl creditează ca ”voce”.
    împotriva lui, cea mai bună armă este ignorarea. urmărește în timp și vezi câți reușesc să facă asta dintre cei pe care el îi mușcă de cur.
    zoso e un presonaj trist, dar care, din păcate, nu mai poate fi evitat.

  • Reply
    penicilina
    26 august 2010 at 13:26

    who the f**k is zoso?!

  • Reply
    andrei
    26 august 2010 at 14:08

    vezi ca sunt ceva probleme cu ordinea aparitiei comentariilor.

  • Reply
    Optimvs
    16 noiembrie 2011 at 11:25

    Se face prea mult tam-tam pentru un prost. Si va dau un exemplu concret:
    http://optimvs.wordpress.com/2011/11/16/zoso-hipsterul-care-uraste-hipsterii/
    Mai mare dovada de prostie decat asta se poate imagina?
    Totusi, cand stii ca ai fost pozat dupa ce Salvamontul ti-a legat cu fese pe cap palarioara de hipster, cum sa scrii zeci de postari in care sa faci misto de hipsteri?
    Dupa mine, zoso este transpunerea in era internetului a proverbului despre nebunul care arunca o piatra. Doar ca trebuie inlocuita nebunia cu prostia, pentru ca in cazul de fata avem de-a face cu genul de prost care arunca pietre dupa tren…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *