Șase scule

Sculele de mai jos au fost surprinse, azi dimineață, pe Ștefan cel Mare. După cum vedeți, sculele așteaptă. Poate ăia șase schimbați de la Guvern nu au aflat, încă, de ele. Deci, băi, dragi demiși, repet: pe Ștefan cel Mare se găsesc uneltele. Pînă nu se ocupă cozile de tîrnăcoape, lopeți și ce mai e acolo, eu zic să vă grăbiți: pînă la urmă, cînd mai aveți șansa să zică poporu’ de voi că ați cîștigat un ban cinstit?

You May also Like...

Unde sînt revoltații din Piața Universității?
2 iunie 2013
De ce nu pleacă Boc. Bonus: despre soarta penibilă a activistului cu tasta
19 mai 2011
Îl știe cineva?
24 iulie 2010
4 Comments
  • Reply
    KAKA MIZE
    6 septembrie 2010 at 23:24

    Care scule? Ala e street art performance, o instalatie cinetica in repaos cu care se scot milioane de euro din contractele cu statu’/primaria/mortzii ma-sii ! Haber n-ai de arta moderna, urmeaza happening-uri in care o sa ne puna aia cu forta la interactionat cu lopata, in timp ce ei isi numara banutu’. Varianta 2: au plecat toti la fisc sa-si depuna declaratia de venituri din drepturi de autori zilieri.

  • Reply
    Nicolae
    7 septembrie 2010 at 7:46

    De ce pe Stefan cel Mare si Sfant? Da’ ce visteriile personale sunt acolo? Alea-s lopetile pentru intors banii, pentru innumarat, asa, en gros.
    Hoopaaa! Daca ma uit mai bine, pot spune ca acolo se vor schimba ceva borduri!

  • Reply
    John DOE
    7 septembrie 2010 at 8:03

    Ha, ha! 😀 😀 Când am citit „şase sî”… adică până aici, fără „cule”, mi-a fugit gândul imediat la şase saşi în şase saci. Dar ăia sunt oameni serioşi, nu-şi lasă sculele să atârne aşa, degeaba, nefolosite. Prin urmare ăştia rămaşi fără scule musai că-s români. 😛

  • Reply
    baby jane
    7 septembrie 2010 at 15:41

    lasand la o parte toate glumele proaste care s-ar putea face pe subiectul asta mie sculele astea mi se par prea noi. ori erau operate de niste baieti mai curatei asa, ori ati nimerit la o expozitie high-tech, un fel de CEBIT-ul salahorilor.
    sau, si mai intrigant, o firma cu unelte asa noi care lucreaza pe banii primariei ar trebui investigata un pic…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *