Viorica Costiniu și-a făcut datoria

Operațiunea „Free SOV!” a fost îndeplinită cu succes, cum era de așteptat. Sigur că cercetarea penală va continua și că rechizitoriul, adică decizia procurorilor de a-l trimite pe SOV în instanță, nu are nici o legătură cu arestul. Dar să-l eliberezi pe Vîntu – după ce, la arestare, ai spus (tu, Justiție) că e din cauza unor fapte foarte grave – dă un semnal prost rău pentru fraierii ăia necorupți care mai speră într-o anchetă corectă.
Bine, totuși, că știm că Baron e teafăr și aproape vioi.

You May also Like...

Brînză, Udrea, Andreescu, gagicile, plozii și RAAPPS-ul
17 noiembrie 2010
Băsescu sau arta brută a compromisului
11 aprilie 2013
Ups, RTV se vede pe cablu la UPC!
24 octombrie 2011
7 Comments
  • Reply
    spik
    16 septembrie 2010 at 18:41

    cele doua il lasau si pe popa-n libertate, dacă venea mai repede.
    ghinionu lui…

  • Reply
    KAKA MIZE
    16 septembrie 2010 at 19:27

    Vintu trebuia belit pentru ce a furat, dar pentru ca stie impartirea la fel de bine ca si adunarea, a fost facut scapat si scapat o sa fie pina o muri. Miine o sa-l aresteze ca a calcat pe iarba si a scuipat pe trotuar, poimiine ca a dat muzica tare si tot asa, ca sa aiba pulimea ce vedea la oteve si ziaristii despre ce sa scrie, in timp ce jmekerii isi vad de furaciuni si Boc de taiat pensii si salarii in timp ce umfla taxele si impozitele. S-a schimbat „nu ne vindem tara” cu „bagam mogulii-n pirnaie”, ca sa nu se prinza fraierii cum ii facem la buzunare.

  • Reply
    Basencu
    16 septembrie 2010 at 19:29

    Hotii nostri sunt mai buni ca hotii lor. Asta e hotul dvs. Ati mancat din mana lui. Il aparati pe chioru, pentru ca semanati cu el. Pana acum un an era bun, acum e cel Mai mare ticalos.Nu uita ca sute de mii au pierdut sa castige foarte bine altii.Bani sau laude timp de 4 ani. Ala macar e golan pana la capat.Unul a venit si a plecat din politica cu miron cosma,iar copia lui groteasca a intrat in politica mare in 2000 cu sov si va iesi cu el.N Popa nu va veni curind in Romania.Era idiot sa aleaga Indonesia.

  • Reply
    Cockwork Orange
    16 septembrie 2010 at 20:13

    Ba fraierilor!! Unui mogul ii face bine din cand in cand o schimbare, alti preteni, alta atitudine, alt aer si alte privelisti! La cat de verzi sunt codrii aici in Romania nu m-as mira sa fie doar un cadou fratesc anti-plictiseala ca-n filmu ala „The Game” cu fiu’ lu Kirk Douglas.

  • Reply
    Eu Insumi
    16 septembrie 2010 at 21:56

    Apropo de titlu, lipseşte completarea „Viorica Costiniu poate să moară”.
    E o glumă, desigur, nu instigare. Să se consemneze la proces 😛

  • Reply
    Mihaeladragosteamea
    16 septembrie 2010 at 22:19

    Eu ma uit la reluari pe Romantica…

  • Reply
    Nusulica
    17 septembrie 2010 at 1:07

    Sstimate Basencu, pe linga ca esti prost mai esti si foarte sserios. Te invit la sediul meu din parcarea de la Tincabessti sa ne impacat si sa ne iubim pina in zori!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *