SF, frate: CTP nu știe să citească. Ci doar să scrie!

Un cititor al blogului (mulțam, Mihai!) m-a tras de mînecă, ieri, și m-a trimis la un text al crucișătorului pleșuv. În care acesta a opinat: „N-am auzit de vreo demisie din trustul Realitatea-Caţavencu pe motive de nerespectare a deontologiei de către patron, ceea ce e trist pentru breasla noastră.” Și zic că a opinat (sau și-a dat cu părerea, ca să fiu popular, așa, ca crucișătorul), pentru că în asta e specialist pleșuvul: în părelnicii. Dacă și-ar respecta măcar la nivelul minim meseria, CTP și-ar fi citit propria gazetă (mă rog, nu mai e chiar a lui, că a vîndut-o, dar scrie în ea). În care gazetă se scria așa, acum vreo șapte luni: „Întrebat dacă ştie motivele celor circa 20 de persoane care au decis să părăsească Academia Caţavencu, Sorin Ovidiu Vântu a spus că acuzaţiile de cenzură <îl mâhnesc>.”
Așadar, cetepeule, să-ți explic: în citatul de mai sus se vorbește de cei care „au decis să părăsească Academia Caţavencu” (asta e deținută de Vîntu, să știi), acuzînd cenzura patronatului. Iar patronatul (tocmai ce ți-am spus că ăsta e SOV) s-a declarat „mîhnit”. Nu mînjit, ci mîhnit. Panimaieși?
Vasăzică există niște unii care și-au dat demisia invocînd nerespectarea deontologiei de către patron. Ceea ce face ca matale să fii un trist pentru breasla noastră. În ce mă privește, nu consider că fac parte din breasla matale.
Altfel, părerea mea despre CTP e cam asta. Și asta. Și chiar și asta.
Despre relația cetepeului cu SOV, doar o întrebare.
P.S. Cel mai umoristic episod din povestea asta e că CTP ne-a dat un interviu, chiar pentru primul număr al revistei, în care vorbește despre cenzură, plecări de la patron de presă și deontologie.

You May also Like...

Complicele
16 iunie 2010
Pițideputata lui Dragnea va decide ce deputați sînt urmăriți penal, reținuți, percheziționați
10 octombrie 2013
SOV a confiscat un serviciu public
30 martie 2010
25 Comments
  • Reply
    ilie
    20 octombrie 2010 at 12:25

    Nu va suparati pe ctp. Pentru el oricum nu exista alti jurnalisti inependenti in afara lui. Nu ati inteles ca pina si SOV nu i s-a adresat cu nici un cuvint format din 4 litere ci doar cu domnule. Asa este un crucisator, impune respect si probabil este platit corespunzator.

  • Reply
    iulian popescu
    20 octombrie 2010 at 13:02

    de fiecare data cind merg prin Romania si fac greseala sa ma uit la televizor, il vad si pe acest „mare” jurnalist CTP pe postura de mare destept care iti explica el cum sta treaba, ca nu este alb ce-i alb, ca alb este doar batista aia care o foloseste Vintu cind ii cheama la raport pe deontologii lui din Realitatea-Catavencu!

    • Reply
      Green is the new red
      20 octombrie 2010 at 17:54

      N-ai inteles. Batista o foloseau aia care veneau pe la SOV, ce obisnuia sa le mai zica, prieteneste, evident, „auzi golanasule, la cati bani iei de la mine, tu sugi pula (am voie pula?) fara batista”. Adica nu le lasa nici macar placerea de a se sterge pe bot.
      Iata unul dintre motivele pentru care alde Buscu preferau sa suga pula la telefon. Tineau batista in mana fara sa-i vada sefu.

  • Reply
    No Mo'
    20 octombrie 2010 at 15:07

    Suferiti de vreun complex de inferioritate, domnule Prisacariu? Daca nu inca, ar trebui. CTP v-ar da lectii oricand, numai sa aveti demnitatea de a le cere.

    • Reply
      prisacariu
      20 octombrie 2010 at 15:30

      dacă e vorba de lecțiile date unui bogdan chirieac sau unui adrian ursu, de exemplu, m-aș cam lipsi, dacă mă înțelegi pe undeva

    • Reply
      Nicolae
      20 octombrie 2010 at 17:29

      No Mo’: Este ca ai inceput sa citesti abia prin ’95? hai 98 ?

  • Reply
    doru
    20 octombrie 2010 at 17:09

    Dle Prisacariu, ati uitat-o pe corinuta dragotescu, ion m ionita, si pe disperatul ala care cind vorbeste tipa eugen ckelemen !!!!

  • Reply
    Nicolae
    20 octombrie 2010 at 17:46

    Senzational! acu’ vreo 6 luni, ma dadeam cu Loganul meu ( sictir cui carcoteshte ca am Logan superdotat), prin buricul targului Bucuresti, cam complexat de camioanele care ma invecinau ( Q7, BMW5,6, Jeep, Patrol), observ o Dacia 1300, alba, prima la semafor cum vii de la Baneasa catre statuia cu elice. Timid, ma atasez, asa, pe dreapta de masina aia de epoca. Cand ma uit in stanga mea, mi-a inghetat antigelu in borcan: insusi CTP-ul. Din timiditate si cu tot respectul, ma apuc sa fac semne decente si prietenoase, asa ca la sofer la sofer la semafor pe rosu, in Bucuresti. Imi pare rau ca nu mi-a dat pe loc un drept la replica.

    • Reply
      AntiGelu
      20 octombrie 2010 at 22:14

      Nicule, ca unul care m-am dat si conversat cu diversi manuitori destui de celebri de covrig pe si mai celebre circuite, iti declar cu siguranta ca antigelu nu ingheata. Nici in borcan si nici la volan.
      Chiar si nici daca trage linga el, la semafor, Base insusi in Logan, cu o tigara intr-o mina si buzele EBAei in cealalta.

      • Reply
        Nicolae
        21 octombrie 2010 at 11:15

        Antigelu concentrat: prietene, munca mea de vreo jde ani este strans legata de antigel, de combustibili, lubrefianti anvelope si alte materiale de intretinere auto. Jde licitatii facute in firma privata pentru achizitionare, m-au invatat ce si cat se fura in sistemul bugetar. Ex. la un moment dat in ziarul local s-a justificat costul la Km parcurs al masinilor de gunoi per bucata. Daca la mine un utilaj precum obasculanta avea un cost, la EI costul era de vreo 5 ori mai mare.
        A, eu nu sunt un simplu manuitor de covrig pe orice circuit celebru. Principiile sunt aceleasi, cantitile si calitatile sunt altele.

        • Reply
          socru lu geoana
          22 octombrie 2010 at 0:44

          Stii ce e mai naspa decat un logan? Un logan superdotat!:)
          Cat priveste sictirul mi-l iau singur. Venind din partea ta e aproape un compliment! Esti atat de simpatic

  • Reply
    spik
    20 octombrie 2010 at 18:07

    omite cu intentie,…sov inca mai mișcă,dar la voi se refera! :)))

  • Reply
    rzv
    20 octombrie 2010 at 18:41

    maestreee, daca te consoleaza acum ceva vreme erea CTP la o conferinta despre …fonduriel de pensii::)) latrau unii pacolo si eu cu un prieten broker de bursa l-am icoltit pe ctp tau si l-am omorit cu chesti despre base, vintu, banii de la adevaru, tinu>>>>se uita la noi si credea ca suntem de la sri. mai incolo am luat niste jb la bord si l-am injurat si l-am facut bagabont batrin:::)) ba se uita la noi si nu stia ce sa faca. credea ca-l batem tap batrin si jegos. asa ca am razbunat pe toti griveii, il pindim pe tanase. deja pe dinescu i-am luat m… in p…bandit mic si dizident de nus

  • Reply
    spik
    20 octombrie 2010 at 21:47

    „E limpede că nu e obişnuit să fie refuzat, e limpede că tratează cu toţi de pe poziţii de stăpân-slugă şi că nu prea i s-a întâmplat să-i zică cineva: „Bă, Sorinache, ştii ceva?! Ia-ţi banii şi bagă-ţi-i în c…”. De ce nu apar şi asemenea stenograme, să vedem şi noi că Vîntu mai vorbeşte şi cu oameni, nu doar cu moluşte?
    Până atunci, din bătaia parte-n parte între Băsescu şi Vîntu, dacă este de avut o preferinţă, atunci tind spre Băsescu. De ce? Pentru că măcar e ales prin voturi în poziţia de putere, are doar două mandate şi apoi scăpăm de el. Ceea ce nu se poate spune despre Vîntu et co.”
    cristian ghinea
    http://www.romanialibera.ro/opinii/comentarii/natura-moarta-cu-mogul-si-moluste-203131.html

  • Reply
    AntiGelu
    20 octombrie 2010 at 22:19

    Mi se pare mie sau CTP are din ce in ce mai mult o mare problema cu cultul (voita cuculeala) personalitatii? Trece la „editioriale” audio sau video si incepe sa difuzeze diverse fimulete cu el si jocul lui magnific de tenis. Sport la care zero talent.
    Si sint atit de sigur ca este afon la tenis ca pot oricand sa pariez ca si unul din Parlament il intinde pe teren, la orice ora vrea el. De ex, Popoviciu, PDL Timis…io pun 5 large ones ca io trage la cetepu de uita ala ca a jucat vreodata tenis.

  • Reply
    ciprikus
    20 octombrie 2010 at 22:28

    dar niste stenograme cu huhurezeanu nu apar????? sunt curios cum isi punea batista in gura…..:D

  • Reply
    batistuta
    21 octombrie 2010 at 0:14

    nu vad nici-o stenograma cu Robbie( robert turcescu) sau , acum fiind in slujba lui Bobby( paunescu), nu mai prezinta interes pentru cineva anume….iar pentru altii trebuie sa scoata numai bile albe

  • Reply
    morris
    21 octombrie 2010 at 10:40

    Cum azi nu ai postat nimic, sunt nevoit sa te intreb aici: cei cu tipul asta, Alexandru Cristodian de la Cata, care aseara la Nasul facea pe virgina si pe avocatul lui DB? Il stiu demult, cand era cu voi acolo/ il apreciam, dar acum imi pare curvulitza mica. Prise stiu ca nu poti „denigra” un fost coleg, dar stiu ca ii cunosti jocul.

    • Reply
      prisacariu
      21 octombrie 2010 at 11:18

      e un tip care are aceleași valori ca noi (sau așa îmi place să cred), dar care a ales să rămînă la cațavencu „pentru motive personale” (înțelegi ce vrei de aici), deși a fost invitat să ni se alăture. din punctul meu de vedere, e confuz și are mize mici

  • Reply
    morris
    21 octombrie 2010 at 11:39

    La Nasul a zis ca a plecat de acolo, vara asta. Cica (la misto), creste gaini. Si gata, ca nu el e subiectul.

  • Reply
    postacu scelerat
    22 octombrie 2010 at 10:19

    ce faci tati, cenzurezi?

    • Reply
      prisacariu
      22 octombrie 2010 at 10:44

      ce-am cenzurat?

      • Reply
        postacu scelerat
        22 octombrie 2010 at 10:49

        te intrebam daca colegul vostru toma mircea are urme de rahat in barba. dupa ce a infierat zilele trecute la tv mogulul schiop, tocmai ce a sarit prompt in apararea lui:
        http://www.hotnews.ro/stiri-politic-7954708-mai-multe-ong-uri-solicita-comisarului-pentru-drepturile-omului-coe-analizeze-cazul-stenogramelor-dosarul-vintu.htm
        ca un adevarat kamikaze. adica coalitia oengista eoliena din stenograme protesteaza impotriva politiei politice a dictatorului. e vorba de coalitia formata din toma, pirvulescu, alistar.

        • Reply
          prisacariu
          22 octombrie 2010 at 10:59

          iti raspund imediat

        • Reply
          prisacariu
          22 octombrie 2010 at 11:55

          deci: Obae l-a intervievat pe Toma și eu am înțeles de acolo că el, adică Toma, preferă să fie încălcat dreptul la viață privată, în cazul ăsta, decît să nu fie, pentru că ce aflăm despre sov & presă din stenograme e mai important pentru țară și popor. cred, deci, că-s două subiecte separate: 1. ce aflăm din stenograme; 2. cum au fost date publicității stenogramele.
          vrei să-l întreb pe Toma, direct, de ce a făcut alianță de oengeuri în speța asta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *