Scuzați deranjul: știe cineva care e programul politic al lui Vasile Blaga?

Tocmai am încheiat (de citit) un text al Ioanei Lupea, care ne anunță că viitorul șef al PDL va fi Vasile Blaga sau un agreat al lui. Dacă vreți să vedeți argumentele alegerii, citiți textul. Oricum, ele nu-s politice, ci pragmatice. Pe scurt, Blaga va fi lider pentru că se are bine cu toată lumea, din toate partidele. Și cam atît. Eu m-am plictisit rău de placa asta cu Blaga care se are bine cu toți. Mai ales că nu am înțeles la ce mă ajută asta pe mine, un fraier care încă mai crede că Blaga e acolo ca să facă politică pentru bobor, nu pentru ginere și pentru prietenii de la Mediaș care-l împrumută cu sute de mii de euro. Deci: cine știe în ce constă geniul politic al lui Blaga să-mi spună și mie. Insist! Nu mă lăsați în neagra ignoranță, dau și eu un rachiu înainte de prînz cui mă ajută, buldogii știu de ce.

You May also Like...

În atenția lui Vasile Blaga: cum rezistă mafioții portocalii ai gazului și în guvernarea USL
27 martie 2013
Nou: acum, evaziune fiscală și cu telefericul! Numai la Copos!
30 septembrie 2010
Cadou
17 martie 2010
12 Comments
  • Reply
    AntiGelu
    29 noiembrie 2010 at 3:22

    E clar ca PDL trebuie sa reintre intr-o alianta daca vrea sa mai guverneze si dupa 2012. Si tot atit de clar e ca trebuie sa decupleze cumva partidul de oamenii din guvern, asa ca nici Boc nu ramine mult presedintele partidului.
    Cum o alianta cu PSD nu cred ca se mai face (impreuna ar fi prea mari orgoliile si pretentiile ca sa poata fi satisfacute cu nr finit de portofolii ministeriale si un amarat de buget al patriei), singurul partener ramine PNL care desi se da sfios si fidel unui program de guvernare cu PSD, trimite bezele la scena deschisa, ori de cate ori are ocazia, catre PDL. Daca ne uitam si la „racirea” relatiile dintre Ponta si Antonescu, scenariul pare viabil.
    Ramine de stabilit cine preia sefia pt negocieri, mai ales ca la PDL sunt cativa dezertori care sint foarte rau vazuti PNL-isti.
    Udrea e prea „infipta” si nu e inghitita de multi, cred ca fie ramine frumos la sefia PDL Bucuresti, cu postul de ministru si in viitorul partid (varianta sigura) sau risca si vrea la primaria Bucurestiului (pregatirea pt o posibila candidatura la functia suprema?). Sa fie oare intalnirea cu Marean baza unui viitor pact de neagresiune in Bucuresti? Gen, eu primar general, tu la sectorul tau, ne vedem fiecare de bugete si interese in liniste.
    Boc e fumat, iar in afara de Blaga momentan nu e nici o figura indeajuns de „nationala” incat sa fie trimisa in fata.
    Sa fie Blaga persoana cautata? Se prea poate. Chiar Zeus il numea om bun si muncitor, etc. „Garantat Basescu”…e ceva? Merge uns la electorat.
    Programul sau politic? Hai sa fim seriosi, de cand conteaza asa ceva in Romania? Sau in politica romaneasca?
    La final totul depinde de Zeus si colectia lui de dosare si stenograme.
    Si binenteles, e interesant de urmarit mutarea PSD_ului care nu ar accepta nici in ruptul capului inca 4 ani de opozitie, departe de ciolan. Situatie in care Ponta face aripi si zboara.

  • Reply
    rzv
    29 noiembrie 2010 at 7:09

    nu stiuuuu. da asa pt tine, o sa-l intreb simbata viitoare, vine in piata floreasca la cumparaturi si la taraba cu mere si muraturii il opresc si ii zic” zi bre nea buldogule ce program politic ai sa-i zic si lu un fan dealumatale sa stie si el” (oricum pt ca nu ia flori cred ca programul este misogin-fara elena)sambata asta erea tariceanu da la afirmatia mea” fa ceva ca ne ingropa crin” raidea si spunea ca „la miloanele lui crin e un baiat dealu costache”::))))

  • Reply
    John DOE
    29 noiembrie 2010 at 10:20

    Programul lui politic este: fă-te frate cu dracii, până treci puntea.
    Bine, puteam să fac şi o poantă cu Ponta şi puntea. Dar na.

    • Reply
      AntiGelu
      29 noiembrie 2010 at 15:42

      Na ca Ponta a dat-o intoarsa.
      Dupa ce mai deunazi declara ca nu e obsedat de Basescu (in ciuda celor declarate pe scari la sediul PSD imediat dupa alegerile prezidentiale…), cica aseara la Tatulici l-a facut pe Basescu Drac si si-a asumat sarcina sa scape tara de el 😀
      Daca Baselu e drac, atunci sfanta treime (Ilici-Nastase-Hrebenciunc) din PSD ce o fi? Asociatie de ingeri non profit?

  • Reply
    nea caisa de la scularie
    29 noiembrie 2010 at 14:22

    Pai, lucrurile sunt simple: vasile va putea reface alianta DA, nimeni nu vrea sa se combine cu nuti spaima constitutii. in momentul asta, nea vasile controleaza cele mai multe filiale pdl. singura necunoscuta e ce va face el chioro, care in mod teoretic trebuie sa denunte grupul infractional din pdl, numit bvb, si recte sa vedem niste dosare penale cu stenograme pe tv. dupa ce poporul pdl vedea ca vasile e bad ar trebui teoretic sa voteze pe nuti sau pe ghita falca presedinte. ceea ce se va si intampla. dupa aia, nea vasile rupe partidul si reface dreapta reformista cu PNL, pe o platforma populara, chestie de care se va ocupa nea frunzaverde pe linie masonica.
    deci, dl prisacariu, ce mai doriti sa stiti, noi unitatea sri undercover va livram, dar va rugam nu mai scrieti nasoale despre dna nuti, ca e de mare viitor si inca vreo 3- 4 ani e la butoane, si ne e foame si nou, traiti-ar familia ta si a noastra

  • Reply
    spik
    29 noiembrie 2010 at 20:53

    culturismul politic practicat de vasilica nu mai prosteste pe nimeni, nici macar pe cei din pdl.iar intr-o varianta corecta asta n-ar avea ce cauta la varful vreunui partid din romania.
    este adevarat ca cei care invart banii si statul roman sunt foarte multumiti de ponta si antonescu, si ca l-ar dori pe blaga sa inchida cercu, dar cine isi
    doreste sa traiasca in cartelu asta?

  • Reply
    iris
    30 noiembrie 2010 at 19:11

    Baga-te pe secretara mariei sale si afli inaintea lui pe unde ii vor umbla chicioarele.

    • Reply
      prisacariu
      30 noiembrie 2010 at 19:24

      o cunoști?:D

      • Reply
        gopo
        1 decembrie 2010 at 19:36

        😛 amuzant

  • Reply
    Pe scurt...
    11 decembrie 2010 at 20:42

    Blaga: PDL trebuie condus din nou ca pe vremea lui Băsescu…
    interesant… am adaugat un trackback pe blogul meu. :)…

  • Reply
    Pe scurt...
    22 decembrie 2010 at 3:07

    Blaga, despre eşecul Schengen:De la romi ni se trage…
    interesant… am adaugat un trackback pe blogul meu :)…

  • Reply
    Basescu
    2 iunie 2011 at 10:33

    Basescu Traian…
    […]in aceste conditii este foarte dificil sa obtinem ceea ce ne-am dorit de la conducatori si[…]…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *