Schwartzenberg + Cherecheș = cash?

Abia ales primar la Baia Mare, ca independent susținut de USL după un tur de forță prin PSD și PNL, junele Cherecheș țintește sus și își dă întîlniri în buricul tîrgului, la terasă, cu combinatorul Elan Schwartzenberg. Cică să pună la punct niște partide de vînătoare. Păi, dacă mă întrebați pe mine, și împușcatul francului tot vînătoare e. Mai ales că Cherecheș e deținător de cheș din sursă nedefinită, iar Elan mare țintaș, mai ales la desiș.

You May also Like...

De ce vor americanii datele biometrice ale liderilor români
3 decembrie 2010
Surse scurse
18 februarie 2011
PNL o crește pe viitoarea Elena Udrea la RAAPPS
5 septembrie 2012
4 Comments
  • Reply
    aka
    16 iunie 2011 at 16:38

    iti recomand sa intri pe revista 22. O sa gasesti acolo un drept la replica refuzat de academia catavencu la o asazisa ancheta facuta de ivanciu. Articolele respective din AC au fost publicate in rubrica investigatii. Inteleg pana la urma ca articolele nu ar fi fost scrise de ivanciuc ci preluate ca atare de la o anume Andrea Varga. Inteleg ca acest caz s-ar incadra la servitele lui zoso, daca am inteles eu bine cearta din revista 22. Adica, asta ne-ar putea ajuta ca sa intelegem ce vrea sa spuna zoso [rin servite.

  • Reply
    aka
    16 iunie 2011 at 16:55

    Iata cum apare articolul in AC varianta on-line:
    „Cât de reformate şi deschise sunt astăzi arhivele româneşti
    INVESTIGATII
    16 Mai 2011 de Cornel Ivanciuc | 3112 vizualizari
    | Recomanda
    Responsabilii Arhivelor Naţionale ale României (ANR) au pus istoria naţională la index şi consideră obiectul ei secret de stat. La 21 de ani de la sângeroasa revoluţie antitotalitară din decembrie 1989, accesul cercetătorilor la fondurile ANR este restricţonat de tabuuri, mentalităţi şi comportamente absurde şi anacronice, fără nicio legătură cu angajamentele unui stat integrat în structurile comunitare şi euroatlantice.”
    http://catavencu.ro/cat-de-reformate-si-deschise-sunt-astazi-arhivele-romanesti-47032
    Si iata raspunsul lui ivanciuc prin care recunoaste ca nu el e autorul, chiar daca articolul a aparut sub numelel lui:
    „1 cornel ivanciuc 2011-06-03
    la data de 23 mai a.c. i-am trimis d-lui Dobrincu urmatorul mail la care nu a primit raspuns: drept la replica From: cornel ivanciuc Add to Contacts To: secretariat.an@mai.gov.ro Draga domnule director, Dr. Dorin Dobrincu, memoriul d-nei Andrea Varga a fost gazduit de publicatia Academia Catavencu, in virtutea raporturilor amiabile dintre cele doua parti. Faptul ca a aparut la rubrica „investigatii” nu presupune ca subsemnatul sa fie obligat sa intervena in continutul textului, pentru eventuale corectii sau insertii. Intrucat publicatia nu are o rubrica consacrata cercetarii arhivistice, memoriul a primit girul unei rubrici cu o anumita greutate si credibilitate. V-as fi recunoscator daca mi-ati trimite dreptul la replica in varianta electronica, pe adresa subsemnatului. Cu consideratie, Cornel Ivanciuc”
    http://www.revista22.ro/arhivele-nationale-drept-la-replica-refuzat-de-academia-catavencu-10707.html

  • Reply
    aka
    16 iunie 2011 at 16:56

    Deci, servita!

  • Reply
    Cockwork Orange
    17 iunie 2011 at 10:37

    Alternativa la titlu dosar DNA: Politica, evreul si gheseftul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *