Niels Schnecker, în Consiliul de Administrație al CFR (Infrastructură) SA?

Aud azi, pe seară, că Niels Schnecker, spînu’ de la Antena 3, ar fi devenit (tot azi) membru în Consiliul de Administrație al CFR Infrastructură, cunoscută ca și Compania Națională CFR. Pînă acum, nu am apucat să verific informația, dar pare a fi dintr-o sursă credibilă. E adevărat, am aruncat un mesaj înspre Schnecker, dar nu am primit încă nici un răspuns.

You May also Like...

Atît de cretin să fie Vîntu?
13 septembrie 2010
Capricioasa piți Udrea
7 aprilie 2011
Și Vadim e mogul
6 aprilie 2010
3 Comments
  • Reply
    silviu apostol
    12 decembrie 2012 at 0:48

    Eu il vad pe Ciutacu la Agentia Nationala pentru Locuinte. Chiar, acum cand USL are puterea absoluta se va muta Victor Ciutacu – in sfarsit – dintr-un apartament social intr-o vila sociala?

  • Reply
    Dragos
    12 decembrie 2012 at 10:42

    1. pai Niels Schnecker asta s-a tot dat ex pilot de vanatoare in aviatia israeliana. ce treaba are avionu cu trenu? dar sula cu prefectura?
    2. multe prietenii frumoase s-au legat prin trimiterea de mesaje de tipul celui prin care ii solicitati spanului clarificari. posibil sa fie un beginning of a beautiful friendship. va atrag respectuos atentia ca o vorba din batrani spune ca „oricat ai fi prieten cu un evreu, pana la urma tot ajungi sa-i zici “Jidan imputit!”.
    3. mai trimiteti-i un mesaj cu pasajul ala din Jurnalul Fericirii a lui N. Steinhardt in care autorul ii povesteste lui Emanuil Rus ce i-a zis tac’su „Nu fi jidan fricos si nu te caca pe tine. Te duci in puscarie si nu vinzi pe nimeni. Iti jur ca nu mor pana vii inapoi”
    4. un vecin a incercat sa ma coopteze intr-un joc piramidal ce circula in vremurile astea prin patrie: Nu Skin Enterprises. in brosura de initiere am gasit un oarecare profesor universitar doctor Niels Schnecker ce propovaduia escrocheria. daca tot v-ati luat cu mesajele, va rog eu sa-l mai intrebati daca ala este el, daca rasp. este DA, sa precizeze in ce si unde s-a facut prof. univ. si cat a fost ghesheftul si-n acest caz de mancat rahat?

  • Reply
    Dragos
    12 decembrie 2012 at 11:12

    5. mai intrebati-l daca a vazut Take, Ianke si Cadar, varianta cu Radu Beligan, Marin Moraru, Ghe. Dinica si altii) daca da, puneti-l sa va spuna ce invataminte a tras din replica lui Ianke (jucat de Beligan): „Tu ovrei? Jite la el! Ovrei tu? Tu nu ești ovrei – tu ești un jidan scârbos, du-te dracului!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *