Crin Antonescu, în Pula pe banii Senatului

Crin nu e în țară: „Președintele Senatului României, Crin Antonescu, va efectua, în perioada 17 – 18 iunie a.c., o vizită oficială în Republica Croaţia, la invitaţia domnului Josip Leko, preşedintele Parlamentului croat. Vizita are loc în contextul intrării în vigoare, de la 1 iulie 2013, a Tratatului de Aderare a Republicii Croaţia la Uniunea Europeană şi vizează întărirea dialogului bilateral în plan parlamentar, precum şi cooperarea în plan politic, în cadrul UE. De asemenea, vor fi discutate aspecte ale cooperării economice bilaterale, inclusiv în cadrul Strategiei Dunării, precum şi ale politicii regionale şi internaţionale.

Programul vizitei include întrevederi cu domnul Josip Leko, Preşedintele Parlamentului croat, cu E.S. domnul Ivo Josipović, Preşedintele Republicii Croaţia, cu doamna Vesna Pusić, Prim-vicepreşedinte al Guvernului Republicii Croaţia, ministrul afacerilor externe şi europene, cu domnul Ivan Vrdoljak, ministrul economiei, precum şi cu alţi oficiali croaţi.” (sursa)
Așadar, e în vizită oficială în Republica Croația. Foarte bine, dar unde în Republica Croația? În ce oraș? Cu cine? Recomandarea noastră e să meargă în Pula, apoi să-i împărtășească Mariei Grapini de la aliații de la PC impresii de călătorie.

You May also Like...

Specialiștii din "ministerul" lui Șova: șefuleți din PSD hrăniți din bacșișuri de la stat
9 mai 2013
Cine garantează un proces transparent și credibil de selecție a procurorilor pentru PG și DNA?
3 aprilie 2013
Intrarea delegațiilor la Olimpiada de la București din 2020 se va face pe autostrada suspendată
18 decembrie 2010
7 Comments
  • Reply
    cris p.
    17 iunie 2013 at 13:54

    Sper din tot sufletul sa se duca in Pula..Chiar daca e pe banii senatului,merita pana la ultimul banut!Acolo gaseste si un fel de Arena di Verona,sper ca si faimosul balcon,chiar daca sub el,va fi doar umbra lui Felix.La Pula.

  • Reply
    Alexandra
    17 iunie 2013 at 14:49

    : )
    Ma asteptam de la Mantog, dar chiar toti?!?

    • Reply
      Nicolae
      17 iunie 2013 at 16:51

      Da, toţi! Am auzit că banii (leii) bostwanezi au mare căutare. Adică Crin îi caută dinadins, cu disperare. Sper că toţi românii să-l ajute. Să-i dea fiecare câte-un leu d’ăla bostwanez. Eu, dacă aş putea i-aş da tot contul.

  • Reply
    petre
    17 iunie 2013 at 15:04

    ONE WAY TICKET ??? 😉

  • Reply
    ancaioanadragan
    17 iunie 2013 at 15:18

    perfecta recomandarea cu Grapini! nu dorea sa renunte la frunza?cati turisti ar atrage d-na Grapini ,cu simbolul respectiv! Crin ,nu este antieuropean?

  • Reply
    ancaioanadragan
    17 iunie 2013 at 15:23

    perfecta recomandarea cu d-na Grapini! nu dorea sa schimbe frunza? are ocazia sa foloseasca un alt simbol,mult mai atractiv.Crin, nu este antieuropean?

  • Reply
    flo
    17 iunie 2013 at 21:13

    Nici o masa fara carne.
    Ce plua mea de campanie electorala?
    O ura personala, ceva?
    Sau pur interes de servici?
    @ancaioanadragan „mai las-o-n virgula mea!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *