Ponta, premierul Chuck Norris

După ce a gafat divulgînd informații clasificate ca un amator în povestea repatrierii lui Omar Hayssam (da, Omar are și cetățenie română), premierul Victor Ponta a încercat o glumă de destindere a atmosferei: el nu poate să joace în filme cu Rambo sau cu cai înaripați care aduc condamnați din lună. Explicația din același registru cu al lui Ponta este că premierul român nu poate juca în filme cu Rambo pentru că are o personalitate de tip Chuck Norris, autosuficientă. Explicația legală, însă, este mult mai simplă: chiar și dacă ar fi divulgat informații clasificate, Victor Ponta nu riscă decît o contravenție. O amendă.

Pentru că legea care protejează informațiile clasificate în România este o glumă chiar mai proastă decît glumele lui Ponta, după cum am scris aici.

You May also Like...

Minune: la țară se bulucesc oamenii la vot între 20.00 și 23.00
29 iulie 2012
alș e pe planeta bs. as.
9 aprilie 2011
AC poate să scrie orice. În EvZ
18 martie 2010
3 Comments
  • Reply
    ancaioanadragan
    23 iulie 2013 at 16:49

    un caz patologic!

  • Reply
    qwerty
    24 iulie 2013 at 0:43

    Individul acesta nu face decit da incerce sa acopere gauri mari lasate in urma. Ba un atac la Base, ba un dat peste nas cu o plimbare afara, ba o minciunica la TV.
    Stie foarte bine dezastrul din tara si il doare undeva.
    Este interesat sa distruga tara la fel ca ceilalti penali.
    Nu aiurea amintea Base de teroristi, ups ministrii.

  • Reply
    maria
    24 iulie 2013 at 12:57

    il mai ia cineva in serios pe plagiator!poate maica -sa ori nevasta-sa…asa ca lumea a luat spusele lui tot ca pe niste minciuni…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *