EXCLUSIV: un actoraș de doi bani, montat de Ponta în fruntea unei companii energetice strategice

UPDATE 23.50: din cauza (sau datorită) Roșiei Montane, în seara asta n-am apucat decît să vă anunț că actorașul e Andrei Zaharescu, purtătorul de cuvînt al lui Ponta. La ce companie energetică a fost numit și cînd, mîine seară.
 
În seara aceasta, la Butonul de panică (de la ora 21.30 pînă la 23.00), o dezvăluire stupefiantă: un actoraș de mîna a doua (dar foarte cunoscut) a fost numit, fără nici o calificare în domeniu, în conducerea unei companii energetice de importanță strategică pentru România. Pentru niște mii de euro indemnizație lunară, desigur. Care e legătura actorașului cu Victor Ponta și cine este acesta, de la 21.30, pe B1 TV.

You May also Like...

Vosganian, ministrul care face economie la transparență: credit bancar nedeclarat
27 martie 2013
Normal că Năstase a fost achitat, doar moarta Tamara e de vină
15 decembrie 2011
Dragoș Nedelcu, viitorul șef al RTV
25 mai 2010
12 Comments
  • Reply
    ancaioanadragan
    2 septembrie 2013 at 13:21

    poate este cel mai cinstit,asa cum sunt toti cei pe care i-a numit pana acum Ponta!

  • Reply
    Smackaface Highlander
    2 septembrie 2013 at 13:28

    poate este cinstit dar… calificat este?

  • Reply
    Bizonul carpatin
    2 septembrie 2013 at 13:45

    Fraţicule nu mai poate să facă omul un ban acolo că stă mass-media cu ochii ca pe butelie pe guvernanţi.Totuşi nu cred că dacă aducem la toate ministerele şi regiile doar premianţi ai premiului Nobel în domeniul respectiv, eu ca cetăţean o voi duce mai bine! Kacamaka! O voi duce la fel de rău.

    • Reply
      prisacariu
      2 septembrie 2013 at 13:54

      foarte tare:), deci să punem prin regii și societăți de stat numai prieteni de-ai premierului

      • Reply
        KAKA MIZE
        2 septembrie 2013 at 15:37

        Nu trebuia schimbat nimeni, trebuie lasati in functii toti prietenii pitibocului de la Cluj si ai lui tataie Bese. In Romania numai ei au voie sa fure, ca sa-i ajunga din urma p-ai lui Iliescu. Ponta n-are voie sa repete greselile lui Boc care i-a schimbat pe toti, de la director la femeia de serviciu, el tre’ sa se uite cum fura pedeleaua, sa-i ocroteasca da dujmani si sa dea muie clientelei politice din pesedea. Am zis bine? PS: am uitat sa spui ca Bese&Boc au scos tara din criza, au reformat totul si n-au avut clientela de partid sau protejati politic. Au fost cei mai cinstiti, viteji si ascultatori dinre traci.

        • Reply
          Ron Lucas
          2 septembrie 2013 at 15:55

          … ca sa-i ajunga din urma p-ai lui Iliescu. Nicio grija, nu ii vor ajunge niciodata din urma la furat. Ce mai este de furat in tara asta se fura de comunistii PSDisti, cu sprijinul tacit al votantilor ineptocratiei USL. Bac si Base e de vina pentru toate, inclusiv pentru prostia celor multi …

    • Reply
      Ron Lucas
      2 septembrie 2013 at 15:59

      Macar recunosti ca esti bizonul carpatin…. Cu complicitatea bizonilor carpatini ajung la guvernare toti imbecilii, incompetentii si hotii. SI da este corect, nici cu premianti Nobel bizonii nu o vor duce mai bine deoarece aia sigur nu va vor da nimic moka. slava domnului

  • Reply
    snapshot
    2 septembrie 2013 at 13:52

    nu mai am rabdare pana la 21.30. cine-i mangafaua ?

    • Reply
      GAVRILACHE
      2 septembrie 2013 at 15:21

      Io cred ca-i Brad Pitt!

  • Reply
    sarbu
    2 septembrie 2013 at 22:25

    cum s-o descurca impostorul ăsta de zaharescu să prindă, cu pregătirea lui spectaculoasă, posturi ca cel de la Lukoil, antene etc, după ce a fost prins luand șpaga de la invitați pe cand era la pro tv?

  • Reply
    ion groapa
    3 septembrie 2013 at 9:59

    Sper ca nu l-a RAAN ! Au fost destui „actori” care au furat si au adus regia la datorii de 180 milioane euro si Romania in INFRINGMENT pe Mediu (noxe de bioxid de sulf);de certificatele de CO2 vindute ca afacere personala de fosii director sa nu mai vorbim(RAAN datoreaza echivalentul acestor certificate in suma de 650 milioane euro)
    Nimeni nu vrea sa faca o analiza serioasa pe teme RAAN .

  • Reply
    pensionara
    3 septembrie 2013 at 23:07

    Pai cred ca se descurca intr-un fel pentru care nevasta lui a trebuit sa-l lase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *