Cum s-a implicat Adrian Năstase direct în contractul Microsoft: prin Dorina Mihăilescu

Departamentul pentru Analiză Instituțională și Socială (DAIS), subordonat direct premierului Adrian Năstase, s-a ocupat de contractul pentru licențe Microsoft „sub aspect tehnic (sublinierea noastră – n.r.) de specialitate“, iar Dan Nica și Șerban Mihăilescu (zice DNA) au luat două părți din cele 20 de milioane de dolari plătite de Fujitsu Siemens Computers pentru „consultanță și asistență tehnică (sublinierea noastră – n.r.) aferentă contractului încheiat cu Guvernul României“. Adică, cumva, partea tehnică a contractului asigurată de DAIS s-a întîlnit cu șpaga camuflată în consultanță tehnică luată de Nica și Mihăilescu.

Așadar, cum ar veni, Nica și Mihăilescu s-au informat la DAIS cum se derulează tehnic contractul, apoi au vîndut informațiile prin in termediul unor off-shore-uri sub formă de consultanță. Pe doar 20 de milioane de parai. Pe care nu i-au luat integral, ci i-au împărțit. Cu unii de prin DAIS, nu? Așa ar fi logic.
Ce era, totuși, DAIS? Departamentul pentru Analiză Instituțională și Socială funcționa în directa subordine a lui Adrian Năstase și era pumnul de fier cu care Năstase controla atît presa, cît și partidul (adică PSD), direct din Palatul Victoria. Ca să vă faceți o impresie foarte corectă, să spunem că, pe toată durata mandatului lui Năstase, DAIS a fost condus de Dorina Mihăilescu.
Continuarea, aici.
n

You May also Like...

Cum i-a furat Corlățean la vot pe români în Italia și Spania
16 mai 2016
Doamna Daciana e femeie de casă: spală. Bani
11 august 2015
Gabriel Petrea, vechiul și (cel mai probabil) noul șef al TSD, milionar din bani negri
12 noiembrie 2017
4 Comments
 • Reply
  Cockwork Orange
  1 octombrie 2014 at 13:48

  Parca-s un trib, tribul furaciosilor ! Nepotii mei o sa-i vada intr-un documentar pe Discovery intitulat: Din istoria primitiva a mamiferelor inferioare pesediste din Romania -cum sa fii hot, prostanac, si arogant.

 • Reply
  gigi
  1 octombrie 2014 at 21:46

  bai frate ,asta na ertat nimic; unde o fost rost de furat ceva,el a fost acolo

 • Reply
  Basencu
  4 octombrie 2014 at 12:32

  Barosane
  Se vede treaba ca nu ai fost ziarist psd ist intre 2000-2004. Te iei de dna dorina.

  • Reply
   prisacariu
   4 octombrie 2014 at 12:39

   am fost, dar prestam in iasi, in bucuresti am ajuns in 2005

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *