Ponta, suspect în dosarul Microsoft. Dar nu "în acest moment"

Pagina de politică remarcă, într-un răspuns al DNA pentru EVZ, ceea ce pare a fi o viitoare punere sub acuzare a lui Victor Ponta în dosarul „Microsoft” (sursa). Ce spune DNA este că, „în acest moment”, Ponta nu este nici suspect, nici învinuit în dosar. Precizarea „în acest moment” nu este întîmplătoare. Din experiența mea cu DNA, vă pot spune că, dacă „în acest moment” (conform DNA) ceva nu se întîmplă, într-un moment viitor se va întîmpla cu siguranță.

Iată un exemplu: pe 8 aprilie 2013 întrebam DNA-ul dacă exista, în acel moment, o soluție în dosarul penal de fraudă la referendum al lui Liviu Dragnea. O zi mai tîrziu, pe 9 aprilie, DNA îmi răspundea: „Dosarul la care faceți referire se află în lucru, nu s-a dispus nici o soluție pînă în acest moment” (vezi facsimil mai jos).
Ulterior, însă, acelui „moment”, o soluție s-a dispus în dosar: Liviu Dragnea a fost trimis în judecată.
cu moment dragnea

You May also Like...

Ponta e naș mafiot. Locotenenții lui: socrul Ilie Sârbu și cel mai bun prieten, Dan Șova
20 octombrie 2014
Vicepremierul Ciolacu, profit de o mie de dolari pe zi dintr-un chioșc din Buzău
13 octombrie 2017
Ultima minciună a lui Ponta costă 53 de milioane de euro
7 mai 2014
5 Comments
  • Reply
    Rottendame
    1 octombrie 2014 at 16:43

    Aştept cu nerăbdare momentul „ulterior”: cel în care tov. dr. Ponta trebuie să dea nişte răspunsuri… ca învinuit.

  • Reply
    L
    1 octombrie 2014 at 18:45

    Mda… Crede cineva, cu adevarat, ca tovarasul Bomobonel si-ar fi pus un om onest ca sef al propriului sau corp de control al guvernului? Sa fim seriosi. Ar fi o gluma sa credem ca Plagiatorul a fost si este un om integru. Bombonel avea nevoie acolo de un personaj santajabil, o paiata, o sluga. Ceea ce Ponta s-a si dovedit ca a fost. Si este. Facem pariu ca Bittner, Nica si altii il vor livra DNA-ului pe Plagiator? Daca nu cumva au si facut-o… Insa se mai strang dovezi.
    P.S. Sa studiem putin declaratia de avere a Plagiatorului. Si pe cea a Dacianei… Si sa mai cautam si ceva conturi off-shore… Ce credeti, vom avea ceva surprize? Eu as zice ca da.

  • Reply
    L
    1 octombrie 2014 at 19:17

    Am suspicionat de ceva vreme ca Ponta beneficiaza de protectie. Din partea unui serviciu secret. Faptul ca pana in acest moment nu a fost pus sub acuzare in dosarele Duicu si Microsoft este cel putin dubios. Pentru ca exista indicia ca plagiatorul e bagat pana peste gat in aceste mizerii. Faptul ca scapa de anchetele DNA nu face decat sa confirme ca Plagiatorul este acel fost (si actual?) ofiter acoperit despre care vorbea presedintele. Citeste aici, Cataline: http://www.comisarul.ro/politic/exclusiv/specialist-victor-ponta-este-protejat-in-_223064.html

  • Reply
    waterfall
    1 octombrie 2014 at 21:51

    Iar ne facem iluzii desarte. In martie 2013:
    http://online.wsj.com/news/articles/SB10001424127887324392804578361971662214256
    Ancheta corpului de control a fost trimisa procurorilor in iunie 2013.
    Vizita SUA: bifata in octombrie 2013

  • Reply
    Anica Ioanas
    1 octombrie 2014 at 23:06

    Compromis???sau nu!!! PROTEJAT????? Sau nu??? Ceeace pare a fi normal ,este faptul ca,mai devreme sau mai tarziu,ponta nu va scapa de sub urmarirea si sanctiunea penala! Microsoft ,nu este in Romania,nu poate fi manipulat si,mai ales,nu se afla sub controlul grupul-manipultiv- guv.ponta!
    Asteptam cu nerabdare derularea evenimentelor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *