Turnătorul Felix votează Ponta. Nu fi Felix!

Ce află românul în ultima zi de campanie electorală pentru prezidențiale? Că o instituție guvernamentală subordonată premierului și candidatului Ponta a secretizat punerea în aplicare a unei hotărîri de instanță: recuperarea prejudiciului de 60 de milioane de euro de la turnătorul Felix, condamnat la zece ani de închisoare (sursa).

Iar asta se întîmplă pentru că Ponta nu se dezice de Felix. Niciodată: „Aici vorbim de întâlniri cu domnul Voiculescu.  Aşa cum nu m-am dezis şi nu mă spăl pe mâini: ştiţi, nu-l cunosc pe Năstase! Îmi aduce dezavantaje, dar mă face să dorm liniştit, că nu dau în cei cu care am stat la masă.” (sursa)
Chiar dacă asta s-ar putea să ne coste pe noi toți 60 de milioane de euro furați de turnătorul Felix.
pv
 

You May also Like...

Uniunea Salvați Parlamentul
6 decembrie 2017
Pentru cei care nu înțeleg: Dragnea a fost condamnat pentru campanie electorală în ziua votului
15 mai 2015
DNA, hai cu încă două dosare pentru Oprea: gradele acordate ilegal și sforăriile din Justiția militară
25 ianuarie 2016
4 Comments
  • Reply
    Oscar
    1 noiembrie 2014 at 16:13

    Ne va costa infinit mai mult dacă nemernicul ăsta va fi cocoțat de pulime pe jilțul de la Cotroceni. Așa că bă, ăștia destupați la minte, mergeți en gros la vot și faceți în așa fel încât să rămână Dottore premier! Nu-l faceți președinte!

  • Reply
    Victoria
    1 noiembrie 2014 at 20:27

    Votati Monica Macovei, cea care a infiintat DNA, ANI!
    Ponta sa ramana prim ministru, sa realizeze toate promisiunile facute in campania electorala -lucruri imposíbil de realizat de catre PSD si V Ponta-.
    Guvernarea acestui impostor a fost doar o asa zisa teleguvernare.Romanii vor plati scump campania si pomenile electorale facute de PSD si Ponta.O campanie luxurianta facuta din banii poporului ROMAN.
    Daca va ajunge presedinte ne va vinde Rusilor si chinezilor.
    In primul tur votati conform convigerilor si aspiratiilor.Romanii au si ei dreptul sa voteze un candidat care ii reprezinta cel mai bine..De ce totdeauna trebuie sa votam „raul cel mai mic”?
    Romani de pretutindeni uniti -va sa votam Monica Macovei, presedinte al Romaniei!

  • Reply
    PETRE
    2 noiembrie 2014 at 14:22

    Pentru asa ceva este nevoie de ordin de ministru sau OU ….bai frate te doare capul cat de ticalosi sunt !
    Uau,vad imagini cu romanii din Anglia ( Londra ) cum stau la rand sa voteze ,de zici ca suntem pe vremea lui ceasca. Sper sa-si ia flegmele de rigoare galacticul plagiator si boul de la externe ,care isi bat joc de romanii din diaspora , de la ziarele din occident.

  • Reply
    M&M
    2 noiembrie 2014 at 15:23

    ponta este cel mai toxic lucru care ni se poate intampla. singurul lucru care trebuie sa i se mai permita este sa raspunda in fata legii pentru toate manariile. atat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *