Pedeapsa Parlamentului European pentru Nigel Farage: vecinătatea WC-ului și a lui Bușoi

În clădirea F, secțiunea 7, din conglomeratul de beton care e sediul bruxellez al Parlamentului European, la ultimul nivel, se află birouri pentru europarlamentari, pentru staff-urile acestora și săli de ședințe. Birourile se înșiră cuminți și paralel de o parte și de alta a unui hol destul de lung și îngust. Mai puțin un birou.

Al lui Nigel Farage. Biroul fostului lider al UKIP este singurul care nu se află pe holul principal, ci pe o mică „ramură” care se desprinde din holul cu pricina. La capătul „ramurii”, mai exact, ca un fruct răscopt pe care PE îl tot așteaptă să cadă, în cele din urmă.
Iată holul:
hol brux
Și iată și ramura care duce spre biroul lui Farage:
farage brux 2
Ba chiar și ușa biroului lui Farage:
farage brux
Nu, cetățeanul din poza de lângă ușă nu e Farage (dar, spre rușinea mea, nici nu știu cine e, o să mai studiez chestiunea).
După cum se poate vedea, impresia e mai degrabă de gang întunecos – în care nu ai intra nici ziua, darmite noaptea – , nu de hol(ișor) care duce la biroul unui europarlamentar, fie acesta și Farage.
Ca să fie și mai clar mesajul PE pentru ex-șeful UKIP, cu câțiva metri înainte de biroul englezului se află o toaletă pentru ambe sexe, la începutul „rămuricii” care se desprinde din „trunchiul” holului.
Și, mai evident trist pentru Farage și Brexit-ul lui, pe holul cu pricina sunt mai mulți europarlamentari români, printre care Bușoi, Mănescu sau Buda (îmi pare rău, nu am detectat pesediști acolo, or fi în altă parte).
Unul din ultimele episoade ale iubirii zbuciumate între Farage și PE a avut loc în primăvara acestui an: „Nigel Farage has been jeered in the European Parliament after accusing the EU of behaving like the mafia by holding Britain to ransom with “vindictive” demands in the Brexit negotiations. „You’re behaving like the mafia – you think we’re a hostage. We’re free to go!” the former Ukip leader said in Strasbourg. His incendiary comments came as MEPs in the European Parliament began debating the EU’s draft negotiating guidelines following the triggering of Article 50 of the Lisbon Treaty by Theresa May last week. It is expected the parliament will formalise their position on Brexit on Wednesday and set out its “red lines” – the first European institution to do so. The former Ukip leader, who was referred to as a “demagogue” by one MEP before he gave his speech, added that last Wednesday was a “historic day” for Britain following the activation of Article 50. “An act that that he been cheered by hundreds of millions of people all over the world,” he added. He continued: “The response to the triggering of Article 50 has been all too predictable. Already you’ve made a series of demands that are not just unreasonable but in some cases clearly impossible for Britain to comply with.” (sursa)

You May also Like...

A apărut și lingăul ceasului lui Ponta, care ceas e un "știft" de minimum 3.000 de euro (!)
16 iunie 2015
Cît de convingător e Daniel Morar cu Chuck Norris
29 ianuarie 2015
Dragnea a pierdut. PSD a fost preluat de statul paralel al SRI
4 decembrie 2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *