Jurnalu' lu' puiemonta. 7 decembrie

7 decembrie. 17.43. A trecut monocotiledonatu’ pe la noi. De cum a intrat, a expediat-o pe Daciana să stea cu copiii și m-a luat deoparte. Era negru. Mi-am zis: „pînă aici mi-a fost, acu’ îmi face o scenă de tată socru mîhnit, că bruneta, că ce o să spună lumea acum, că, că, că”. Am palmat telefonul și i-am trimis un sms lui Dragnea să mă scoată, să inventeze un comitet de criză, de urgență, o celulă de zăpadă, ceva, orice.

7 decembrie. 18.30. Evident, Dragnea nu m-a scos. Liviule, fi-ți-ar mustața aia a dracu’… Dar am scăpat ieftin: monocotiledonatu’ n-avea nici o treabă cu bruneta, cu Daciana, cu Dubai. Nu, nemernicul m-a luat pe departe: cum e cu Guvernul, cine ia Economia, cum e cu bugetul. După vreo 20 de minute, n-am mai rezistat și l-am întrebat direct ce-l interesează. Certificatele verzi! Asta îl interesa! Dacă, adică, n-aș putea da o ordonanță de urgență acum, pe final de mandat (cum pe final de mandat?! deci nici monocotiledonatu’ nu crede că mă prinde 2015 la Palatu’ Victoria?!), să acord certificatele verzi pe 2015 la sfîrșitul lui 2014, că nu se știe cine ia Economia, dacă or fi bani la buget și tot așa. Că are și el 5% la o microhidrocentrală și asociații lui se plîng că țara merge prost, curentul electric e ieftin și șpăgile mari. Vorbea ca opoziția, ce mai! Data viitoare nu mai las SPP-u’ să-l lase să intre.
ps

You May also Like...

Jurnalu' lu' puiemonta. 10 februarie
10 februarie 2015
Jurnalu' lu' puiemonta. 4 mai
4 mai 2015
Jurnalu' lu' puiemonta. 18 decembrie
18 decembrie 2014
1 Comment
  • Reply
    gogu
    7 decembrie 2014 at 21:11

    sida cailor. A aparut in Romania pe vremea lui nastase cand ghici cine era ministru la agricultura? In guvernul Boc 1 intalnim acelasi personaj care da ordin de ministru pentru masacrarea cailor in ultima zi in care ocupa functia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *