Jurnalu' lu' puiemonta. 11 decembrie

11 decembrie. 08.23. M-a durut inima ieri, nici n-am fost în stare să scriu în jurnal, după ce am trecut prin Guvern ordonanța de urgență cu controlul judiciar. Mă și vedeam prizonier în România sau, și mai rău, în București, în timp ce Ghiță făcea mișto de mine și mă suna din Dubai să-mi spună cît a mai crescut prețul la Chivas și cola în club și ce rău le pare chelnerilor români că nu mai au pe cine poza cu telefonul.

Da’ n-aveam încotro, trebuia să dau ordonanța asta, Putin nu mi-a promis, încă, că-mi dă cetățenia rusă, așa că, deocamdată, trebuie să mimez că îmi pasă de democrație, stat de drept, aburelile astea din cauza cărora am pierdut alegerile.
Singura mea consolare a venit de la Șova care mi-a garantat că, pe votul din străinătate, DNA nu o să ceară decît control judiciar și, în cel mai rău caz, la final voi lua un an cu suspendare. Rahat, pînă și eu îmi dau seama cît de penibil am ajuns dacă mă consolez cu ce zice Șova. Dar cel mai rău ar fi nu să fiu condamnat, ci să primesc arest la domiciliu: nici nu vreau să mă gîndesc cum ar fi, după episodul cu bruneta, să stau cu Daciana o lună încheiată în casă!!!
11 decembrie. 09.01. A propos de casă: m-am hotărît, nu-i dau lui Băsescu nici o casă de protocol după terminarea mandatului! Să mă dea în judecată. Să-mi notez, să nu uit: de sunat la RAAPPS și dat ordin să se ocupe toate vilele de protocol, în maximum o săptămînă, cu orfani, pelerini ai Patriarhiei, familii cu venituri mici și studenți din Republica Moldova. Luptă-te cu ei, Băsescule!
ps

You May also Like...

Jurnalu' lu' puiemonta. 18 decembrie
18 decembrie 2014
Jurnalu' lu' puiemonta. 16 decembrie
17 decembrie 2014
Jurnalu' lu' puiemonta. 6 ianuarie
6 ianuarie 2015
2 Comments
  • Reply
    Paul Zahariuc
    11 decembrie 2014 at 11:41

    Aveți un umor fantastic, domnule Cătălin! Țineți-o tot așa până ce s-o duce dracului nemernicul ăsta!

  • Reply
    moshu49
    12 decembrie 2014 at 6:06

    cum „B1 TV” e pe tobogan, în prisaca asta’i minunat
    înţeapă al dracului, chiar şi iarna 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *