Ponta, cîtă șpagă ai luat ca să reduci bugetul DNA cu 32%?

Bă, Ponta, începusem să uit de tine, îmi păreai genul de gunoi biodegradabil care, în timp, dispare sub efectul vremii și vremurilor. Aproape că decisesem că nici măcar nu merită să te mai înjur, pînă la urmă la ce bun să mă mai fi încurcat cu un deșeu care e aproape de groapa de salubritate? Dar tu pare că vrei să ne demonstrezi tuturor că ești un deșeu toxic care trebuie îngropat adînc, într-un sarcofag de beton al memoriei publice și acoperit cu zeci de metri de pămînt.

Altfel nu-mi explic de ce bugetul pe 2015, pe care l-ai amînat oricum ilegal pînă acum, prevede că: 1. DNA nu există; 2. Parchetul General (din care DNA face parte) primește cu aproape 32% mai puțin decît anul acesta.
A observat asta chiar DNA, într-un comunicat de presă (aici).
Așa că, Ponto, te întreb direct: cîtă șpagă ai luat pentru mîrșăvia asta? Nu am nici o probă că ai luat, de aceea doar te întreb. Dar știu că baronii tăi prinși de DNA au furat zeci, sute de milioane de euro. Știu că ai iertat Rompetrol de o datorie către statul român de alte sute de milioane de euro. Știu că nu ai crescut redevențele, păgubind astfel statul de miliarde de euro. Toate astea trebuie să-ți fi adus ceva. Patrimonial. Bani. Avantaje. Altfel nu are logică, nu? Sau ești, pur și simplu, un descreierat care vrea să falimenteze România?
pk

You May also Like...

Fondatorii PMP se retrag în FMP. Azi, Elenina Nicuț
18 martie 2014
Dragnea și Tăriceanu, tratament medical gratuit și privilegiat prin intermediul SPP
30 ianuarie 2018
Motto-ul lui Striblea: "mult e dulce și frumoasă limba ce o dăm"
9 aprilie 2015
17 Comments
  • Reply
    Stevie von derr
    11 decembrie 2014 at 13:41

    Ei lasa bre, ca de-acum incolo preotii o sa faca investigatiile. Ce tot atatea nelamuriri.

  • Reply
    Nasul TV » Cătălin Prisacariu | Ponta, cîtă șpagă ai luat ca să reduci bugetul DNA cu 32%?
    11 decembrie 2014 at 14:11

    […] sursa prisacariu.ro […]

  • Reply
    Oscar
    11 decembrie 2014 at 14:29

    M-am rugat să prind ziua-n care să-l văd pe Felix priponit. Am prins-o. M-am rugat să prind ziua-n care toți derbedeii poitici fac potecă la DNA și-s duși cu duba. Am prins-o. Mai vreau să prind și ziua-n care Ilici va da colțul, în chinuri, și ziua-n care Dottore va fi în locul ăla în care o să facă aplecări zilnice după săpun. După aia pot muri și eu împăcat.

    • Reply
      prisacariu
      11 decembrie 2014 at 14:30

      noooo, după aia trebuie să mai trăiești să te poți bucura de ziua aia:)

  • Reply
    Doina
    11 decembrie 2014 at 14:30

    Am inteles ca anul asta sarbatorile de iarna le facem in strada. Va fi super . Astia din „diaspora” au deja experienta. Deci : sarbatori cu DNA . „DNA ne creste pensia”, „DNA , DNA noi suntem de partea ta”. „Hai DNA scapa-ne de Mafia” ,etc.Astept sugestii / invitatii pentru niste sarbatori de iarna de neuitat. !:)

  • Reply
    petre
    11 decembrie 2014 at 14:41

    DNA SUNTEM DE PARTEA TA !
    Nu uitati formularele 200 si 230 ; directioneaza 2% din taxele de pe 2014 pentru DNA !!
    Sa le dam peste bot hotilor (si) din politica cu 2% pentru DNA !!
    Daca esti de acord cu propunerea , rostogoleste-o …

  • Reply
    L
    11 decembrie 2014 at 17:04

    @Catalin Prisacariu
    Ceva nu e in regula nici cu DNA-ul? Gunoimonta asta trebuia saltat de mult de DNA. Avand in vedere cat de multe ticalosii a comis. Ce se intampla, oare? De ce DNA este atat de pasiv in cazul Gunoimonta?
    P.S. Gunoimonta pare un descreierat. Comportamentul pe care-l afiseaza incurajeaza un astfel de verdict. Insa Gunoimonta pare, mai degraba, ca stie ce face. Premediteaza. Ceva si cineva ii asigura protective. Oare, pana cand?
    Sunt de parere ca trebuie urgentata debarcarea acestui ticalos de la sefia guvernului. Cat mai urgent posibil. Toleranta zero pentru continuarea parazitarii guvernului si statului roman de catre acest gunoi profund corupt.

    • Reply
      PETRE
      11 decembrie 2014 at 18:27

      un comentariu de pe „politeia”
      mac gregor11/12/2014 at 5:34 pm
      “vă spuneam, negocierile au decurs ciudat. La un moment dat, s-au întrerupt pur şi simplu, cei de la Fond nu s-au mai prezentat la întâlnirea cu Finanţele, Ponta şi-a amânat o intervenţie publică în care trebuia să anunţe acordul, iar apoi brusc, au acceptat varianta părţii române cu o mică ajustare şi o amânare, pentru mai târziu, a aprobării achiziţiilor de armament pe un deficit crescut.
      La cum s-au desfăşurat lucrurile, bănuiala mea este că un factor extern negocierilor de la Ministerul de Finanţe a fost cel care a schimbat atitudinea celor de la FMI. Finanţatorul principal al FMI este guvernul Statelor Unite şi, cred, de acolo a venit şi lumina verde pentru bugetul României.
      Şi, de aici, intrăm pe tărâmul speculaţiilor, unde orice teorie este posibilă. Americanii puteau cere, de exemplu, o prioritate pentru modernizarea avioanelor F16 ce vor intra în dotarea armatei române, dar bănuiala mea este că preţul plătit pentru ok-ul FMI pe buget, este altul.
      N-aş exclude din ecuaţie o apropiată retragere a premierului Victor Ponta, caz în care demisia sau demiterea acestuia să fi fost adevăratul motiv pentru care experţii FMI au devenit, atât de brusc, mai cooperanţi în privinţa bugetului. – See more at: http://www.biziday.ro/2014/12/09/sa-nu-uiti-darie/#sthash.5SerrKa9.dpuf“
      Reply

  • Reply
    Oscar
    11 decembrie 2014 at 17:05

    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=866685446715800&set=a.167286153322403.49266.100001230582208&type=1&theater

  • Reply
    CarmenD
    11 decembrie 2014 at 19:05

    Cica rezolva el cu „Jos comunismul!”… preocupat fiind de ce striga lumea… ca el nu e rau, doar fraier, ori cel mai mult si mai mult s-a strigat „Lupta DNA!”, „Hai DNA!”, iar el cum rezolva… reduce bugetul DNA.

  • Reply
    waterfall
    11 decembrie 2014 at 19:27

    Eunucul asta este unul dintre idiotii utili ruso-sinofili. Crescut la curtea lui El Insusi, n-a facut decat sa-si insuseasca naravurile tagmei de nomenclaturisti si maimute antropoide avide de bani si putere. Retardat de felul lui, n-a facut decat sa le traga limbi in urechi „sultanilor” din Asia Mica, Asia Centrala si China. I-a copiat pana si mesajul lui David Cameron referitor la invatarea mandarinei, dialect al limbii chineze. Asadar, cultivatorii de rosii de gradina din Teleorman, producatorii de miere si crescatorii de vite sa se apuce de studiu ca imbecilii, ca de la eunuci nu primim decat rahat cu perje.
    Apropo, International Petroleum Investment Company care detine aprox.25% din OMV isi are sediul central in Abu Dhabi. Este foarte probabil ca individul sa fi imbinat afacerile cu placerea. Mai ales ca la scurt timp de la escapada din Emirate a mai primit vizita unul alt progresist mincinos aflat si pe statele de plata ale lui Nursultan Nazarbaev.
    E vorba de marele specialist in damage control -Tony Blair and Associates.
    Cam asta inseamna guvernare: maimutareala eunucilor.

  • Reply
    just a friend
    11 decembrie 2014 at 20:09

    Probabil ca mincinosul mincinosilor a uitat cum a iesit poporul in 16 noiembrie si doreste o repetare pt aducere aminte…se joaca cu focul si tot ce-i posibil sa se arda(sau sa si-o arda…)

  • Reply
    Modus operandi | Revista Kamikaze
    12 decembrie 2014 at 1:02

    […] Păi acum a făcut la fel, tot ca să-şi scape pielea, doar că la scară mai mare. Detalii, aici. […]

  • Reply
    ALMA
    12 decembrie 2014 at 2:54

    Halucinant!Derbedeul asta de premier si-a aratat muschii dupa ce a aparut stirea cu dosarul diaspora.E mai cretin decat credeam, nu stie ce-l asteapta!Nadajduiesc ca mai sunt niste parlamentari care nu vor anticipate si in cazul in care minimul cerut de DNA, nu se regaseste in buget sa nu voteze.Daca nu o sa fie asa, vor simti din plin vocea poporului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *