Năstase, corupt și pentru CEDO. De unde a plătit Năstase statului 1.100.000 EURO?

De două ori pușcăriaș (pentru „Trofeul calității” – finanțarea ilegală a campaniei electorale din 2004 și „Zambaccian” – finanțarea ilegală a blocului din strada Zambaccian), Adrian Năstase s-a mai făcut o dată de căcat: CEDO i-a declarat inadmisibilă plîngerea privind condamnarea în „Trofeul calității” (sursa). Așadar, deciziile instanțelor române, spune CEDO, sînt juste: Năstase e corupt.

Dar asta nu mai e de mult știre. O știre, însă, ar fi dacă am afla cine l-a sponsorizat pe Năstase cînd acesta a trebuit să-i plătească statului 1.100.000 EURO după cele două condamnări. Așa cum am arătat aici, Năstase nu avea, oficial, atîția bani și nici nu și-a vîndut casele, ci ar luat bani cu împrumut. Cîtă vreme nu știm cine au fost altruiștii și în ce condiții, ne putem întreba, legitim, dacă nu au fost și niște bani pe care Năstase o fi uitat să-i declare. Bani mai gri spre negri.
n

You May also Like...

Nicolicea, "revoluționar" pentru o zi, mult înainte de violențe
23 decembrie 2017
Ambasada americană despre posibila interdicție de intrare în SUA a lui Ponta: no comment
10 iunie 2015
Tata Ilie și fiica Daciana Sârbu, complici în ascunderea unui apartament de lux
25 august 2015
9 Comments
 • Reply
  KAKA MIZE
  11 decembrie 2014 at 16:28

  Cre’c-a vindut niste oua. Fabergé, ca el iubeste si investeste in arta, nu ca țereanii ailalti care stau pe saci de bani si isi cumpara de ei case, masini, costume Armani si aifoane Vertu. Alta liga, deh!

 • Reply
  Nea
  11 decembrie 2014 at 17:16

  Un cofrag de Fabergé, poate. Sau poate, l-a finanțat pijamaua, a împrumutat banii din buzunarul de la piept

 • Reply
  rzv
  11 decembrie 2014 at 19:56

  maestre, afla din ce banca a platit bombo, agentia e importanta, pune ochii pe o pidza din agentia aia o inviti la o voka. in 2-3 sapt(daca ai farmec o si rezolvi si la tigarea de dupa, afli) o seduci si iti aduce poza cu op prin care venii banu la bombo. eu zic ca vine de la jigodia aia de truica. da na fa un efort si tu

 • Reply
  Drona
  11 decembrie 2014 at 20:00

  Dosarul tusha Tamara ar trebui redeschis.

 • Reply
  L
  11 decembrie 2014 at 21:45

  Pai l-a intrebat vreodata ANI pe tovarasul Bombonel (a nu se confunda cu Bombonica!!!) de avere? Dar Fiscul? Cine controleaza demintarii romani la avere, daca e in regula ori nu? Am speranta ca dosarul EADS sa-l ingroape definitiv pe tov Bombonel. Si sa-l curate de toti banii negri pe care ii are prin conturi. Repet, oare de ce nimeni pana acum n-a indraznit sa-i numere ouale lui Bombo? O fi si asta vreun acoperit care trebuie protejat?

 • Reply
  Krantzro
  11 decembrie 2014 at 22:44

  Hai să credem că nu i-a avut şi că s-a imprumutat. Interesant ar fi de aflat cum îi va da înapoi…

 • Reply
  gruia
  12 decembrie 2014 at 9:08

  Prin confiscarea extinsa propusa de catre d-na Macovei si acceptata deja de catre justitia din Romania(la ordinul Europei,evident),s-ar fi putut constata ca banii erau din propria-i avere dosita pe numele rudelor:sotie,copii.Dar se poate verifica usor!Si ca averea lui este inca MARE!!!!!!!!!!!!1 100 000 de euro este un scuipat fata de miliardele de euro cat se presupune ca este averea HOTULUI bugetar nas(17)case!

 • Reply
  iancu
  13 decembrie 2014 at 15:01

  Intrebati-l pe TIRIAC. Sa moara porcu de la Balc, daca mustaciosu’ nu stie ceva de poveste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *