Năstase, corupt și pentru CEDO. De unde a plătit Năstase statului 1.100.000 EURO?

De două ori pușcăriaș (pentru „Trofeul calității” – finanțarea ilegală a campaniei electorale din 2004 și „Zambaccian” – finanțarea ilegală a blocului din strada Zambaccian), Adrian Năstase s-a mai făcut o dată de căcat: CEDO i-a declarat inadmisibilă plîngerea privind condamnarea în „Trofeul calității” (sursa). Așadar, deciziile instanțelor române, spune CEDO, sînt juste: Năstase e corupt.

Dar asta nu mai e de mult știre. O știre, însă, ar fi dacă am afla cine l-a sponsorizat pe Năstase cînd acesta a trebuit să-i plătească statului 1.100.000 EURO după cele două condamnări. Așa cum am arătat aici, Năstase nu avea, oficial, atîția bani și nici nu și-a vîndut casele, ci ar luat bani cu împrumut. Cîtă vreme nu știm cine au fost altruiștii și în ce condiții, ne putem întreba, legitim, dacă nu au fost și niște bani pe care Năstase o fi uitat să-i declare. Bani mai gri spre negri.
n

You May also Like...

Una din marile provocări pentru Iohannis: închisorile secrete CIA din România
10 decembrie 2014
Turcescu a publicat un livret militar pe care n-ar trebui să-l mai dețină de doi ani
25 septembrie 2014
Nepotul consilierului lui Iordache, lobby-istul lui Dragnea, este șef de serviciu la Guvern
3 noiembrie 2017
9 Comments
  • Reply
    KAKA MIZE
    11 decembrie 2014 at 16:28

    Cre’c-a vindut niste oua. Fabergé, ca el iubeste si investeste in arta, nu ca țereanii ailalti care stau pe saci de bani si isi cumpara de ei case, masini, costume Armani si aifoane Vertu. Alta liga, deh!

  • Reply
    Nea
    11 decembrie 2014 at 17:16

    Un cofrag de Fabergé, poate. Sau poate, l-a finanțat pijamaua, a împrumutat banii din buzunarul de la piept

  • Reply
    rzv
    11 decembrie 2014 at 19:56

    maestre, afla din ce banca a platit bombo, agentia e importanta, pune ochii pe o pidza din agentia aia o inviti la o voka. in 2-3 sapt(daca ai farmec o si rezolvi si la tigarea de dupa, afli) o seduci si iti aduce poza cu op prin care venii banu la bombo. eu zic ca vine de la jigodia aia de truica. da na fa un efort si tu

  • Reply
    Drona
    11 decembrie 2014 at 20:00

    Dosarul tusha Tamara ar trebui redeschis.

  • Reply
    L
    11 decembrie 2014 at 21:45

    Pai l-a intrebat vreodata ANI pe tovarasul Bombonel (a nu se confunda cu Bombonica!!!) de avere? Dar Fiscul? Cine controleaza demintarii romani la avere, daca e in regula ori nu? Am speranta ca dosarul EADS sa-l ingroape definitiv pe tov Bombonel. Si sa-l curate de toti banii negri pe care ii are prin conturi. Repet, oare de ce nimeni pana acum n-a indraznit sa-i numere ouale lui Bombo? O fi si asta vreun acoperit care trebuie protejat?

  • Reply
    Krantzro
    11 decembrie 2014 at 22:44

    Hai să credem că nu i-a avut şi că s-a imprumutat. Interesant ar fi de aflat cum îi va da înapoi…

  • Reply
    gruia
    12 decembrie 2014 at 9:08

    Prin confiscarea extinsa propusa de catre d-na Macovei si acceptata deja de catre justitia din Romania(la ordinul Europei,evident),s-ar fi putut constata ca banii erau din propria-i avere dosita pe numele rudelor:sotie,copii.Dar se poate verifica usor!Si ca averea lui este inca MARE!!!!!!!!!!!!1 100 000 de euro este un scuipat fata de miliardele de euro cat se presupune ca este averea HOTULUI bugetar nas(17)case!

  • Reply
    iancu
    13 decembrie 2014 at 15:01

    Intrebati-l pe TIRIAC. Sa moara porcu de la Balc, daca mustaciosu’ nu stie ceva de poveste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *