Lui Țiriac nu i-a ieșit porcul la Cotroceni, se consolează la Balc

Înainte de Crăciun, Țiriac va mai omorî niște sute de mistreți la Balc (sursa). Deși se întîmplă în fiecare an, masacrul ăsta deghizat în vînătoare are rol terapeutic de data asta: dacă porcul tău de coteț de partid (sursa) nu e bun de prăsilă electorală, trebuie să-l sacrifici simbolic prin împușcarea unor bieți porci mistreți.

Acum aproape zece ani, după ce pierdea alegerile, Năstase se consola și el ritualic la Balc. Alături de Ilie Sârbu, socrul perdantului de anul ăsta. Azi, după ce Ponta a pierdut alegerile, Năstase e într-o depresie prelungită generată de două sejururi la pîrnaie și o decizie CEDO care-l îngroapă definitiv în corupție (sursa). Iar Ilie Sârbu se pregătește și el de o condamnare într-un dosar de retrocedări ilegale de păduri. Păduri pline de porci mistreți și boșorogi penibili echipați cu arme de foc.
Din poză lipsește Ponta: acum zece ani ar fi stricat, cu acneea lui, poza de grup cu purtătorii de puști iar azi ar ruina fotografia de vînătoare cu fălcile căzute și expresia buhăită de ratat înainte să tragă primul glonț.
ns

You May also Like...

Vadim despre Ponta și Daciana: "MR. PÎRȚ ȘI CURVA POPII"
4 noiembrie 2014
Ponta nu scapă de Băsescu nici în Ministerul Apărării. De unde îl "monitorizează" președintele
14 aprilie 2014
Carmen Dan trebuie să plece pentru că a subordonat Poliția și Jandarmeria lui Dragnea
13 ianuarie 2018
5 Comments
  • Reply
    Mircea
    12 decembrie 2014 at 11:32

    Sunt totusi curios de ce in spatiul media , relatarile despre vanatoarea de la Balc n-au aprins imaginatia presei ( in mod productiv ) , dincolo de pozele facute de la gard cu masinile invitatilor si niste scandalizari prefacute de grija porcilor .
    Pentru mine cel putin e clar ca la Balc e un fel de forteareata unde niste smecheri , romani si internationali, politicieni si oameni de afaceri se strang NU de dragul vanatorii ci pentru discutii pe sleau despre EADS-uri si altele asemenea. Sub patronajul lui Tiriac.

  • Reply
    Nasul TV » Cătălin Prisacariu | Lui Țiriac nu i-a ieșit porcul la Cotroceni, se consolează la Balc
    12 decembrie 2014 at 14:40

    […] sursa prisacariu.ro […]

  • Reply
    rzv
    13 decembrie 2014 at 13:51

    in feb ma duc si imi fac domiciliu in com balc, inchiriez o camera si o pun pe propietareasa-ce o fi/ sa ma puie pe lista de gonaci pt urmatoarea vinatoare. maestre sa imi faci rost de niste camere dalea ca ale lu ciorile alea cu base si 2 mini-uzi. iti dau pe urma filme, poze, monstre adn…poate raposeasza ruminu si la ala tiner nu ma duc ca ala e cu prafurile si nu poti filma vinatorii in capu lui

    • Reply
      prisacariu
      13 decembrie 2014 at 14:12

      beton:))))

  • Reply
    ioana
    16 decembrie 2014 at 14:07

    genial titlu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *