Cocoș neagă că ar fi infirmat spusele Elenei Udrea despre cei 500.000 de euro pentru Ghiță, via Coldea

O exclusivitate importantă a flux24.ro: Dorin Cocoș nu a dat nici o declarație în legătură cu denunțul Elenei Udrea, în care aceasta din urmă a dezvăluit că generalul Florian Coldea i-ar fi cerut lui Cocoș să-i dea lui Sebastian Ghiță 500.000 de euro (sursa).
Cu alte cuvinte, Cocoș, cel puțin deocamdată, nici nu a negat ce zice Udrea, dar nici nu a infirmat.

Ce decizie va lua Dorin Cocoș este esențial: dacă va nega ce a declarat Udrea, o va înfunda pe aceasta; dacă va confirma ce a spus Udrea, îl va băga în rahat pe Coldea. Ce va face Cocoș, pe cine se va pune? Dilema e grea: dacă va confirma spusele fostei sale soții, Cocoș se va alege cu furia întregului sistem pus la cale de SRI; își permite Cocoș asta? dacă va infirma spusele Elenei Udrea, Cocoș riscă să fie denunțat de aceasta și în alte afaceri, despre care Udrea știe cu siguranță.
Greu de tot de luat o decizie, mai ales cînd și fiul tău e la pîrnaie.
udrea(sursa foto)
 

You May also Like...

2.500 de euro, salariul mediu la unele din firmele PMB
27 septembrie 2017
Tăriceanu chiar nu știe cât costă viața reală în România
28 septembrie 2017
Faptele arată fără dubiu: Ponta împiedică SRI și DNA să caute corupți și teroriști la telefon, nu CCR
28 ianuarie 2015
6 Comments
  • Reply
    KAKA MIZE
    10 februarie 2015 at 23:32

    Cocos poata sa spuna ce vrea. Ca si in cazul lui Udrea, orice ar zice nu se probeaza, nu sint indicii temeinice care sa confirme declaratiile, dovezile nu sint relevante, declaratiile nu sint sincere si in general astia doi maninca cacat. Nu o sa ajunga statul de drept in rahat din cauza ca doi nebuni dau pa goarna. Avem metode sa le punem surdina http://makeagif.com/qDYKrW

  • Reply
    ALMA
    11 februarie 2015 at 2:52

    Cocos are o dilema dar eu am o prblema; aCine a dat „pe surse”infirmarea lui Cocos?
    E acelasi care a facut si dat pe piata pozele de la Paris!?
    Ce serviciu secret e acesta care stia de Bica ca e puscariabila si a lasat sa fie promovata in o asa fuctie!?
    o.k, nu putea sa informeze dar se putea face o discutie cu cei de la DNA si sa le sugereze acestora sa nu lase sa fie trecuta pe lista de propuneri.
    Ce „gaura” se face in statul de drept daca se dovedeste ca in SRI sunt personaje corupte?
    Depinde fiecare ce prefera. Daca Udrea e vinovata sa plateasca, dar daca cunoaste multe sa le spuna, fie ca este vorba de unu „mare” de la SRI sau de Papa Francesco.Probabil vor invata toti acestia ce se cred inatingibili ca nimeni nu e mai presus de Lege.

  • Reply
    Basencu
    11 februarie 2015 at 8:49

    Barosane
    Fiara care apara statul de drept a făcut ciocu mic, e pisicut
    Blonda la parnaie.
    Codlea e cercetat de subalterni.
    Luluta ii umfla pe apărătorii statului de drept doar dupa ce nu mai sunt la putere.
    Sponsori sunt pa, pa.
    Concluzia Ponta a plagiat.

  • Reply
    JULES VERNE
    11 februarie 2015 at 10:42

    cocos o va da in gat pe udrea , nu am nici cea mai mica indoiala .

  • Reply
    chivu doina
    11 februarie 2015 at 12:04

    decizia parlamentului de a vota pe repede inainte cele sase cererei ale DNA-ului ptr Elena Udrea si apoi in miez de noapte publicarea in monitorul oficial are acum explicatia: Elena Udrea ceruse sa se prezinte in fata procurorilor si primise vineri acordul pentru marti si deci odata cu prezentarea in fata procurorului a putut fi retinuta caci doar parlamentul isi facuse datoria.

  • Reply
    waterfall
    11 februarie 2015 at 13:47

    Personal, pe mine m-a intrigat cel mai mult in toata mahalaua asta atacurile celor 2 dame penale fotografiate la Paris doar la adresa generalului Coldea. Din delirul lor lasa sa se inteleaga ca Maior e Sherlock Holmes iar Coldea e Moriarty, ca sa facem pe interesantii. De ce oare? Ceva negocieri secrete ca sa se instaureze Famiglia Ponta la putere cu cei 2 nasi cam mafioti la vistieria si secretele tarii?
    Blonda si curtezana de la Cotroceni si-a pus desuurile de la Agent Provocateur si si-a mai varsat veninul la adresa lui Blaga si Ghita. Desi marturia ei este indirecta de genul „mi-a spus fostul sot” trebuie coroborata cu depozitiile cocosilor si niscaiva probe materiale. Altfel totul se rezuma la credibilitatea denuntatorului. Stiti cum e – in dubio pro reo.
    P.S. Curtezanele rareori ajung regine, iar cand reusesc sfarsesc decapitate. Pana si otomanii si-au scos haremul din sfera de influenta politica. C’est la vie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *