Jurnalu' lu' puiemonta. 10 februarie

10 februarie. 14.20. Mă chinui de dimineață să aflu ce a vrut Nuți să spună cu degetul ăla lipit de nara dreaptă și rezultatul e că sînt mai confuz decît atunci cînd am pierdut alegerile. Primul impuls a fost să o sun chiar pe ea, da’ n-am vrut să-l pun pe Înfriguratu’ (că așa-i zic eu lui Coldea) în situația neplăcută să mă acopere cu corector în stenograme.

Așa că l-am sunat pe Sebi. Care mi-a zis că în Dubai e cald și nu trage pe nas decît nisip, cînd e vînt. Îi arde de glume și lu’ ăsta. Normal, doar nu el s-a plictisit ieri cu fraierii ăia de la FMI și cu sasu’ suprem în Parlament.
Evident, după aia am pus mîne pe TO și l-am sunat pe Înfriguratu’. Pînă să zic eu ce mă interesa, a început să turuie că respinge categoric acuzațiile, care sînt denigratoare. L-am oprit cu greu și, cînd, în sfîrșit l-am lămurit că nu sînt Georgian Pop și i-am pus întrebarea de Udrea, au urmat niște fîșîituri bizare, sacadate, care mi-au dat o vagă senzație de vertij, apoi nimic. Clar, Înfriguratu’ intrase iar în transa de la Comisia de control a SRI, deci se exprima prin ridicări dese de sprîncene și mișcări ritmice, circulare, din cap. Eșec.
Incompetență totală, nici nu știu cum dracu’ guvernez țara asta cu astfel de nepregătiți! A, gata, îmi venise ideea salvatoare: l-am sunat pe Dragnea, să-mi spună ce interlopi mai avem prin partid sau măcar printre finanțatori, ăia sigur ar trebui să știe. „Bă, Victore, știi ce? Ia nu mă mai fute la cap, ai uitat că tu ai decis să ne despărțim de Cătălin Voicu și Vanghelie?! Sună-i tu, intelectualule care ești tu doctor!”, mi-a trîntit-o Dragnea. Auzi, fă, Dragneo, nu ai și tu chef de o excludere? Mă rog, asta am zis-o în barbă, după ce mi-a închis telefonul, baronu’ dracului, că din cauza lor de corupți am pierdut alegerile.
Și cum stăteam așa și mă frămîntam, bang! M-am iluminat! Dănuț Șova trebuia să știe! Sun și îmi intră căsuța vocală: „Fraiere, dacă auzi acest mesaj, atunci nu am numărul tău, deci ești de nasu’ meu!”.
P.S. Jurnalule, îmi doresc ca, după ce nu voi mai fi premier și o să mă caute procurorii, să te dau pe surse limbistului de Ciutacu și să ai mai mult succes decît jurnalul lu’ Nuți!
ponta

You May also Like...

Jurnalu' lu' puiemonta. 15 decembrie
15 decembrie 2014
Jurnalu' lu' puiemonta. 24 decembrie
24 decembrie 2014
Jurnalu' lu' puiemonta. 16 decembrie
17 decembrie 2014
7 Comments
  • Reply
    mno
    10 februarie 2015 at 16:03

    … mişto introspecţia (mitomanului , nu ?!)
    Anyway , off the record că tot nu ne vede nime … Pentru toţi ciumpalacii latrinişti ori băsişti … Pulimea cum ar veni … Din partea mea cu dedicaţie :
    http://youtu.be/PX3xcnj6NgE
    … minutul 3.20 , de vă repugnă celelalte .
    (Atât de simplu , indeed ! )
    Ş’o recomandare : pe ”şnuruleţ priceput la toate” nu-l mai băga-n seamă . E-atât de singur în lumea asta mare a … bugetarilor ofticoşi 😆

  • Reply
    Nasul TV » Jurnalu’ lu’ puiemonta | 10 februarie
    10 februarie 2015 at 16:15

    […] sursa prisacariu.ro […]

  • Reply
    JULES VERNE
    10 februarie 2015 at 18:00

    de cand asteptam !!!!!!!

  • Reply
    just a friend
    11 februarie 2015 at 10:34

    Bine ati revenit cu filele din jurnal,asteptam alte ,,ganduri necurate” ale prea cuviosului de puiemonta…
    Si, sa ne bucuram de decizia DNA-ului de al chema pe Dan Sova sa-l mai vada la fata…ca statea prea linistit in coltul lui. Asa cum ziceam nu de mult ca va veni si randul lui, uite ca DNA-ul ne implineste dorinta.
    To be continued…

  • Reply
    ALMA
    11 februarie 2015 at 14:05

    fabulos!

    • Reply
      Viorica
      14 februarie 2015 at 3:50

      Domnule Prisacariu, ma sochezi dom’le!
      Pe sticla te dai certaretul suparat si cenusiu ….nici nu-mi puteam imagina ca ar fi ceva de capul tau.
      Deep bow, cum zice rusu! 🙂

  • Reply
    Viorica
    14 februarie 2015 at 3:18

    HAHAHAHAHAHAHA!!!!
    Esti tare, dom’le! Nu stiam ca ai simtul umorului asa de dezvoltat! De ce nu-l folosesti ca sa faci bani si sa ajungi celebru? Ca mai sunt ceva romani care s-ar prinde si ar rade…
    Problema e ca Puiemonta s-a dus fuguta in America ca sa ceara parerea alora despre ce a vrut Nuți să spună cu degetul ăla lipit de nara dreaptă si sa scrie repede raspunsul in jurnal… ca daca e sa fie si el saltat sa aibe ce sa-i dea lui Cristoiu… hahahahahaha!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *