România sau aceste glume proaste cu care ne pierdem timpul

Aleatoriu, niște ziceri care se vor impuse ca adevăruri zilele astea de către unii:
– Udrea e cinstită, da’ o lucrează serviciile;

– redneck Georgian Pop va lămuri scandalul Udrea – Coldea;
– vin rușii și ne fură boii de la bicicletă pentru că e contestată activitatea lui Coldea;
– curvele de lux (și) de prin tv-uri = anticorupție;
– Ponta e un premier bun, însetat de justiție;
– Antena 3 a avut dreptate.
Faptele, însă, sînt mult mai puțin amuzante: în diverse perioade și încrengături, toți ăștia au fost complici la furt. Complici de conjunctură, pentru că într-o anumită împrejurare erau nevoiți să fure împreună și nu separat. Practic, ăștia au fost proxeneții statului român.
Concluzia: Doamne, napalmuiește-i pe români! Și după aia mai vedem.
proxenetism

You May also Like...

Proxenetevism
6 februarie 2015
Tupeu incredibil al Alinei Bica: știa că e monitorizată, dar a luat (zice DNA) o șpagă de 17.500 euro
2 septembrie 2015
"Regalista" Olguța, laude în Parlament pentru mareșalul Antonescu
10 decembrie 2017
15 Comments
  • Reply
    L
    9 februarie 2015 at 12:16

    @Catalin Prisacariu
    Cataline, eu zic ca trebuie aprofundat subiectul Gunoimonta-acoperit. Acest individ inca este seful guvernului Romaniei. Ceea ce reprezinta o rusine nationala. Nimeni nu mai scoate doua vorbe despre acest individ. Atentia a fost atent indreptata catre alte subiecte si tinte, diversiuni cu evident iz sereistic… Oare de ce? Nu cumva acoperitii, de care e plina tara, beneficiaza de protective absoluta si de imunitate in fata justitiei? Nimeni nu are curajul sa abordeze aceste subiecte. De ce?
    P.S. Apropo, ce se mai aude cu jurnalul lui Gunoimonta? De ce l-ai abandonat? Ti-a cerut cineva asta?
    Multe dintre curvele de lux ale Romaniei sunt informatoarele serviciilor, pentru ca lucreaza in slujba acestora.
    Nimeni intreg la minte nu spune ca Udrea e intruchiparea cinstei. Nici macar ea nu a afirmat vreodata asta. Important este, insa, sa aflam daca afirmatiile ei sunt acoperite in realitate. Iar eu cred ca, in mare parte, sunt acoperite in realitate. Toata media vorbeste despre cazul Udrea si, iar, despre marinar. Exact ceea ce le convine de minune celor doi intelesi si coabitaci sinistri: Iohannis si Ponta. Iohannis decoreaza pe banda rulanta tot felul de dubiosi iar, mai nou, s-a lipit de Halep, asa cum a facut-o si Ponta. Cat despre nenorocirea care se numeste Ponta, asa cum spuneam, nu mai vorbeste nimeni. Ciudat. Foarte ciudat.

    • Reply
      prisacariu
      9 februarie 2015 at 12:25

      omule, mă omori cu jurnalul ăla, ți-am mai răspuns o dată: o să mai scriu cînd o să mai am energie și timp; acum nu am. e simplu.

      • Reply
        L
        9 februarie 2015 at 14:03

        Vai, scuze ca te-am enervat… In ultima vreme voi, jurnalistii de opinie, de blog, sau de fotoliu, asa cum ii numesc eu, sunteti suspect de irascibili, de suparati pe viata… Ocoliti cu buna stiinta esenta lucrurilor, pierzandu-va in generalitati absolut neimportante si de razboaie personale cu unii sau cu altii. Treaba voastra, n-aveti decat sa continuati tot asa. Si-asa v-ati cam pierdut credibilitatea, cam cu totii. Cu foarte putine exceptii. Pe Tapalaga au inceput sa-l admire sincer antenistii, pe Halpert il adora aceeasi antenisti, Cristoiu o scalda de la o zi la alta, Nasul a devenit un fel de eco-terorist si un personaj anti-sistem de fatada, rezultat al frustrarilor personale de tot felul, CTP e acelasi mitocan fatarnic si ipocrit, Turcescu a devenit o umbra speriata de propria sa umbra, Sorina Matei a dat bir cu fugitii dupa episodul care, in opinia mea, a ingropat-o ca journalist liber, cat despre aia care inca mai apar pe la tv… Vai mama lor. Sunt niste catastrofe care miros a infractori aflati in slujba gastilor politice de tot felul. Eu as zice ca aveti o mare problema cu profesionalismul, cu deontologia, cu onestitatea. Poate faceti si voi un cat de mic efort si va luati ca modele de jurnalism media din Statele Unite, Marea Britanie, Germania, Franta… La noi, in Romania, exista o asa inflatie de parerologi, de partizani si militanti politici, de subiectivi si de acoperiti, incat a devenit insuportabil ca un om onest sa-si mai ia informatiile din media romaneasca. Numai can-can, bascalie, ironii ieftine, ordine date pe unitate executate fara cracnire, emisiuni cu dedicatie, totul a devenit un circ de doi bani. Daca nu sunteti constienti ca media romaneasca s-a degradat sub limita cea mai de jos, sunteti pierduti cu totii, la gramada. Indiferent ca unii dintre voi mai aveti ceva in cap si ceva onestitate. Eu unul mi-am pierdut increderea in jurnalismul romanesc. Asta pentru ca aproape toti cei care scriu in media romaneasca sunt aserviti unor interese oculte, pecuniare, total straine de meseria pe care se lauda ca ar practica-o.
        Cat despre glumele proaste cu care societatea romaneasca e distrata si multumita, numai in Romania este posibil asa ceva. Aaa, era sa uit… Si in Grecia. Insa numai in Romania este posibil sa avem un premier acoperit si plagiator. Fara ca asta sa deranjeze pe cineva. Nici macar serviciile care il protejeaza… Sa fim bine intelesi, n-am o obsesie in ceea ce-l priveste pe Gunoimonta. Insa sunt revoltat ca un asemenea personaj abject e in continuare premierul Romaniei. Avem un cocalar desavarsit la palatul Victoriei, iar Iohannis, acest individ bine facut, pare extrem de fericit ca se ocupa exclusiv de decorari de dubiosi si, mai nou, coplesit de adoratia Simonei Halep, pe care i-a confiscat-o lui Gunoimonta, uitand si de episodul Diaspora, dar si de cei care l-au votat ca sa-i scape de plagiator. Nu stiu de ce, insa senzatia mea e ca Iohannis a inceput sa-i semene destul de mult lui Gunoimonta.
        Ce facem Cataline cu jurnalismul asta aservit intereselor politicienilor si serviciilor? Indrazneste cineva sa se ia in piept cu aceasta grava problema a mediei romanesti? Ne complacem cu totii intr-o tara bine impanata cu tot felul de glume proaste, ca sa te citez. Iohannis ne amuza dupa castigarea fotolilului de la Cotroceni cu lozinca aia cu luatul tarii inapoi… O alta gluma proasta. Care tara? Care luat inapoi?
        Scuze de deranj, Cataline… Promit sa nu mai fac.

        • Reply
          prisacariu
          9 februarie 2015 at 14:09

          dragă L, nu mă mai certa, nu sînt proprietatea ta, nici sclavul tău și nici angajatul tău. nu-ți datorez nimic. pînă una, alta, văd că emiți tot felul de sentințe din spatele unui nickname: „L”. mă lipsesc de audiența pe care mi-o produci tu, dacă asta e ideea și vei continua să mă cerți că nu scriu și fac fix ce vrei tu.
          pînă la urmă, eu mi-am asumat niște războaie, public, le-am dus, le mai duc și nu-mi aduc aminte ca prin vreun război de ăsta să-l fi protejat pe ponta. așa că nu mă mai certa:). nu-ți place ce scriu, ești liber să nu mă mai citești sau să-ți faci și tu un blog de păreri, analize, fotoliu etc și să înjuri acolo pe cine vre, inclusiv pe mine.

          • L
            9 februarie 2015 at 16:51

            Pare ca n-ai prea inteles nimic din ce-am dorit sa comunic…
            Cataline, eu zic ca ar cam trebui sa-ti asumi si riscul de a fi certat de noi, cititorii tai. Uneori este inevitabil sa se intample si asta. E normal sa se intample asa. Trebuie sa pricepi ca nu-ti aduc critici cu rautate, o fac doar pentru ca-mi doresc ca micile spatii de libertate de gandire si de onestitate a putinilor oameni care fac presa, sa nu fie coplesite de subiecte marunte, diversioniste si sa nu devina anexele intereselor politicienilor si serviciilor. Media romaneasca si-a pierdut credibilitatea iar asta s-a intamplat datorita voua, jurnalisilor. Si nu noua, cititorilor, ascultatorilor si privitorilor la tv. Daca nu pricepi lucrurile astea simple si, enervate fara motive reale, incepi sa ne spui, pe rand, ca te lipsesti de noi, de audienta noastra, n-ai decat sa continui pe drumul tau. Pe care singur ti l-ai ai ales. Te deranjeaza ca ma ascund in spatele unui pseudonim? Trist. Ma asteptam la mai multa intelegere si perspicacitate din partea ta. Mai e unul care se da jurnalist si care isi injura cititorii ori de cate ori este criticat de acestia… E anormala o astfel de atitudine. Ati inceput sa ganidti precum politicienii. Poate si din cauza ca stati prea mult in tovarasia lor. Repet, trebuie sa pricepi ca nu-ti fac reprosuri din rautate. Intentiile mele sunt bune, oneste. Ar fi bine, in consecinta, sa inveti cate ceva si din criticile care iti sunt aduse de catre cititorii tai. Daca ti-ai propus sa ti-i indepartezi, rand pe rand, n-ai decat. E alegerea ta.
            N-am absolut nici o problema. Daca ti se pare ca sunt agasant, incomod, agresiv, certaret, iti voi urma indemnul… Imi vad de treaba mea si te las in plata Domnului. Cu audienta care-ti este pe plac. Succes!

  • Reply
    JULES VERNE
    9 februarie 2015 at 13:32

    trebuie puse tunurile pe puie monta , tata-socru , sova , corlateanu etc.
    in zilele astea toate televiziunile sunt ” focusate ” pe nuti udrea si scapam din vedere gunoiul de la guvernare !

    • Reply
      L
      9 februarie 2015 at 17:06

      Ei bine, exact asta am remarcat si eu… Insa daca am incercat sa reprosez asta jurnalistilor de fotoliu, care nu mai prididesc sa ii infiereze pe sinistra si sinistrul, cu totii mi-au sarit in cap. Spunandu-mi ca nu stiu eu cu ce se mananca „meseria” asta, ca stiu ei mai bine cum se face… Si sa nu-i mai critic. Ia sa vedem… Cui anume ii pica manusa scandalul asta cu Udrea? Lui Gunoimonta. Dar si lui Iohannis, tacutul de la Cotroceni. Gunoimonta si-a luat presiunea de pe el si
      jubileaza acum. Cu ajutorul unui DNA dar si a unui SRI extrem de prietenoase, institutii care par ca i-au uitat si prietenii dar mai ales dosarele in care acestia pareau infundati pe veci. Suspect de prietenoase. De multe ori mi-am pus intrebarea de ce Codruta Kovesi a acceptat fara sa cracneasca oferta lui Gunoimonta, sa plece la Bruxelles ca reprezentant al guvernului pe nu mai stiu ce functie… Ca, mai apoi, dupa ceva vreme, sa se intoarca fara nici o problema la sefia DNA… La chemarea aceluiasi Ponta.
      Nimeni nu a investigat in profunzime afirmatiile lui Gunoimonta, acelea prin care insinua ca serviciile secrete nu-l mai informau asa cum ar fi trebuit pe marinar… Cica din motivul ca nu mai aveau incredere in el… In ce sens nu mai aveau incredere in presedinte? Asta nu ne-a mai explicat Gunoimonta. Acum ce vedem? Un Gunoimonta la fel de obraznic, de tupeist, de arogant si de nesimtit. Insa toata lumea e in orgasm mediatic doar pentru ca le-a fost oferita pe tava victim dorita de ei de atata vreme: Elena Udrea. Suspect? Eu zic ca da. Cel putin. Antena 3 e aici? E peste tot, as zice eu. Din nefericire.

    • Reply
      nikolatoty
      9 februarie 2015 at 18:15

      Domnule Catalin Prisecariu sa stiti ca aceleasi intrebari ridicate de cel care se ascunde in opinia dvs sub un nickname, ma „bantuie ” si pe mine si nu ma ascund in spatele unui nickname; de altfel ti-am si pus o intrebare pe facebook si ai avut ” bunavointa”
      de a ma bloca. Sincer am avut mare incredere in tine si mai sunt cativa jurnalisti pe care ii apreciez . S-a vehiculat in spatiul public ce aveti voie si ce nu aveti voie sa abordati la B1, dar ma gandeam ca in online puteti sa va exprimati liber, dar cred ca ce a patit jurnalistul de la digi24 cand a fost pus pe liber de Prelipceanu este cam peste tot in media. Pacat, caci acum avem nevoie de jurnalisti asa cum ai fost si tu. Scuze, dar nu este critica ci constatare. In postarea mea de pe facebook ma intrebam de ce dureaza atat de mult dosarul lui Dragnea, de Duicu nu mai stim nimic, de KazMunaiGaz, implicarea sau nu a lui Ilie sarbu in retrocedari, sunt intrebari pe care e normal sa ni le punem si ma gandeam ca este de datoria voastra sa le ridicati in spatiul public.

      • Reply
        prisacariu
        9 februarie 2015 at 18:23

        nu stiu cine sinteti, ce comment ati postat pe fb si nici ce vreti de la mine. daca vreti sa stiti ce cred despre ponta, cautati aici ce am scris despre ponta, va veti ilumina. cit despre dragnea: e in judecata. ce sa mai fac eu? sa-l schimb eu pe ponta? un pic de rezon nu ar strica. sa o apar pe udrea, cum vrea L? imi pare rau, nu pot apara un politician imbogatit dubios.

        • Reply
          L
          9 februarie 2015 at 18:34

          Cine ti-a cerut Cataline s-o aperi pe Udrea? De ce minti cu nerusinare? Acum chiar ca demonstrezi ca esti de foarte rea credinta. Si chiar m-ai enervate. Ma acuzi cu tupeu de ceea ce n-am afirmat niciodata. Nicaieri. Cauta pe blogul dumitale vreo afirmatie in care ti-as fi cerut (sau sugerat) sa o aperi pe Udrea. Si da-o publicitatii. Eu cred ca ati dezvoltat o obsesie cu Udrea, cu totii… Mi-e lehamite de voi. Daca asa intelegeti sa va atacati cititorii, ca „jurnalisti” sunteti doar niste lamentabili. Am afirmat de nenumarate ori ca diversiunea asta cu Udrea este cel putin suspecta. Chiar daca acuzatiile ar fi reale, acestea vin mult prea grupat si mult prea agresiv. Si, in opinia mea, sunt menite sa acopere altceva. Cu mult mai grav. Daca Udrea este sau nu vinovata, asta decide exclusiv justitia. Nu voi, „jurnalistii”. Si nici noi, forumistii. Pricepi? Pentru faptul ca m-ai acuzat pe nedrept ca ti-as fi cerut s-o aperi pe Udrea, eu iti spun scurt si pe doi: ramai sanatos! Si fa jocurile cui le vrei! Pe ale lui Cumpanasu, de exemplu. Ca tot ti-e tie atat de simpatic. Tot ziceai ca nu ai nevoie si de „audienta” mea… Ca te lipsesti de ea. Capeti exact ceea ce ti-ai dorit.

  • Reply
    PETRE
    9 februarie 2015 at 17:53

    Te vad bine dispus …asa ca am si eu un of; mai mititel. MELESCANU !!!
    Melescanu care si-a cam bagat picioarele in legislatie ,onoare ,demnitate ,etc. Pe mosu asta ,n-o sa-l intrebe nici o comisie de ce a dat o lege de acoperire a acoperitilor.Ce a visat de si-a dat demisia din ditamai functia si cum de de a preferat sa se faca de cacat ? Lista aceea cu semnaturile pentru candidatura ,de ce nu o verifica vre-un ONG ?
    Te intreb ca te vad bine dispus. Hai pa 😀

    • Reply
      nikolatoty
      9 februarie 2015 at 18:32

      Asta ati inteles ? ca doresc sa o aparati pe Udrea??
      Aveti dreptate: nu doresc nimic de la dvs. d-le Prisecariu.

    • Reply
      L
      9 februarie 2015 at 18:46

      Stai linisiti. „Jurnalistii” si oengeurile au cu totul alte preocupari. Unele de-a dreptul ridicole. Melescanu? Individul asta trebuia sa infunde puscaria. Impreuna cu Ponta. Insa procuratura militara doarme. La ce te-ai fi asteptat? Sa-i verifice cineva semnaturile lui Melescanu? Sa-l ia cineva la intrebari pe acest individ decrepit si tradator de ce a pus la cale impreuna cu Ponta o HG prin care Ponta sa ramana acoperit pe veci? Nici vorba. Nimeni n-o face. Nu vezi ca nimeni nu mai discuta despre lucrurile astea cu iz penal pronuntat? Ca toul s-a ingropat, asa cum tot ce este legat de numele Ponta se ingroapa sistematic? Deja incep sa cred ca statul asta de drept este o mare pacaleala. Justitia se face selective, jurnalismul nu exista, politica e grup infractional organizat, oenegeurile care „implemeteaza democratia” fac jocurile cui le plateste si…, tot asa. Iata cea mai mare gluma proasta in care traim: Romania. Basescu a avut de luptat cu o caracatita (sistemul) pe care a tinut-o in frau cat a putut si, pe alocuri, a invins-o. Insa, caracatita asta, acum, pare ca e mai vie decat oricand. Din pacate. Iata, Coldea a iesit din comisia sereistilor sub acoperire mai curat si mai spalat ca oricand. Se astepta cineva la altceva? In ce tara traim? Stim cu totii. Inclusiv aia care se fac ca nu stiu.

  • Reply
    L
    9 februarie 2015 at 17:54

    Apropo de „redneck” Georgian Pop… Comisia parlamentara de control a exonerat SRI de orice raspundere in scandalul declansat de Elena Udrea. Pai nu era logic? Doar nu era ca niste sereisti sub acoperire sa descopere faradelegile SRI, nu?
    Iata o alta gluma proasta pe care o traim in Romania zilelor noastre.

  • Reply
    PETRE
    10 februarie 2015 at 10:18

    Georgian Pop este o gluma proasta 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *