Dragă Laura Codruța, felicitări pentru Nuți! Bifăm succesuri și pe Viorel?

Dragă Laura Codruța,
Mișto paranghelia televizată cu Nuți, a avut de toate: suspans, dramă, comedie. Și nici nu se anunță cu happy end, deci prevăd un blockbuster cu multe sequel-uri. Ca să citez un clasic: popcorn avem!

Dar parcă lipsește ceva, nu simți și tu la fel, Laura Codruța? Parcă îi lipsește puțină sare popcornului, parcă e o aromă lipsă. Uite, că tot veni vorba de seria Microsoft, mi-am adus aminte de episodul în care Viorel cumpăra de la Niro niște apartamente cam prin perioada în care l-ai distribuit tu în intriga șpăgilor cu licențele de soft (sursa). Noi, cumpărătorii de bilete la megaproducția asta a DNA, resimțim o nevoie să lămurim și firul ăsta narativ: oare Viorel chiar i-a plătit lui Niro sau a primit apartamentele alea cado, ca între buni prieteni? Și, în scena finală, se pupă?
Ceva mai recent, Laura Codruța, ai cerut de la studiourile Parchetului General scenariul unui nou film care ar trebui să ne țină cu popcornul în gît de emoție: „Cum să furi un milion de voturi în străinătate”. Să furi prin împiedicare românilor să voteze, desigur, ăsta era plot-ul. Pe măsură ce zilele trec, noi, spectatorii, avem așa o vagă impresie că nu vom vedea filmul ăsta prea curînd. Deh, o fi greu și la studiourile DNA, nu s-or fi găsit producători, poate și scrierea scenariului e complicată, poate nici un regizor nu se bagă, nu mai vorbesc că nici casting-ul nu e simplu de făcut, cu Viorel cap de listă și cel mai mofturos. Înțelegem, deci, noi, cinefilii, că un film nu se toarnă așa ușor la studiourile DNA, dar am văzut producții mai mari unde s-a turnat la greu. Da’ la greu. Deci, se poate, resurse există.
Dar poate, dragă Laura Codruța, lipsește inspirația regizorală. E posibil, talentul e complicat și capricios. Totuși, ca de la doctor în drept (tu, Laura Codruța) la doctor în drept (el, Viorel), merită să-i faci o propunere de nerefuzat lui Viorel. Așa, măcar o probă să dea la DNA. Ce zici?
Laura Codruța, noi, fanii tăi, avem toată încrederea că nu o să ne dezamăgești!
pontakovesi

You May also Like...

A venit momentul recompensării lichelelor lui Ponta. Azi, Liviu Pop
17 decembrie 2014
Parlamentarii despre ei (nu e glumă!): sîntem proști, neperformanți și neprofesionalizați, dar vrem pensii mai mari!
16 iunie 2015
Complicele Gabrielei Firea la blocarea Pieței Victoria: șeful Inspectoratului Școlar București
29 noiembrie 2017
16 Comments
  • Reply
    vali
    12 februarie 2015 at 1:01

    Cand se va intampla asta am sa cumpar o sampanie scumpa si o sa imi pierd noaptea la televizor.
    O sa vad reluat de sute de ori ce se intampla cu aroganta aia stupida si puerila de pe fata lui.
    Sunt un om pasnic dar am ajuns sa il detest pentru halul in care minte si sfideaza.

  • Reply
    vivi
    12 februarie 2015 at 7:21

    EXCELENT !

  • Reply
    Sam
    12 februarie 2015 at 7:25

    Discursul si atitudinea antenelor. Va ocupati de Voiculescu dar de Udrea csnd va luati? Va luati de Udrea dar de Viorel cand va apucati? Plus ideea de circ mediatic. Pai media sunteti voi, circul e creat de voi nu de Kovesi.

    • Reply
      prisacariu
      12 februarie 2015 at 7:31

      exact, ma plateste felix sa-l injur pe ponta!

  • Reply
    ghita
    12 februarie 2015 at 8:00

    De unde putem ccumpara bilete la film???

  • Reply
    grisa
    12 februarie 2015 at 10:19

    Tot circul in jurul EU e creat sa estompeze din imensa frauda Microsoft in care sunt amestecati greii USD( vezi abramburica, atanasiu si alti pana la 9 ). Cine-i de vina sa plateasca dar parca nu s-a facut atata circ mediatic cat s-a facut in jurul EU. Vorba aceea: tradare, tradare dar sa stim si noi.De ce pewntru unii muma pentru altii ciuma.? Ati vazut penibilul circ a lui Vosganian iar voi va legati de „gestul” EU , cu ducerea mainii la nas( de parca n-am avea fiecare dintre noi ticurile noastre ) ?Vorba vecinului meu, evreu: asa ti-i neamu’…

  • Reply
    adi
    12 februarie 2015 at 10:50

    Eu vreau sa fie recuperate prejudiciile 100% plus penalizari. Circul asta nu prea ma impresioneaza, de fapt n-am nici tv, mai vad capturi statice pe siteu-ri. Eu vad ca ei raman cu cea mai mare parte din bani. Si lucreaza non-stop la atelierul inchisorii cum a facut Copos si acum se intoarce sa huzureasca linistit.

  • Reply
    JULES VERNE
    12 februarie 2015 at 12:02

    da , ponta la brutarie – visul oricarui roman mandru !

  • Reply
    Raichel Victoria
    12 februarie 2015 at 16:57

    Ei,ne schimbam si ,,noi” dupa culoarea politica.Suntem ,,ginta” latina ,avem cameleonismul in sange !

  • Reply
    Silviu
    12 februarie 2015 at 22:21

    Poate regizorul Kovesi trebuie sa ceara acordul noului producator de la Cotroceni

  • Reply
    ruptincur
    13 februarie 2015 at 19:46

    Eu trimit ceva parale de afara …. pentru binele MasMediei se intelege…. sau pentru un proiector HD si un ecran exterior de 10×10 metri afisat in piata revolutiei….

  • Reply
    Viorica
    14 februarie 2015 at 3:33

    De ce esti rau, acuma?
    Cine ti-a spus ca in fisa postului scrie ca Codruta poate regiza doua filme in deodata? Nu te gandesti si tu ca tragico-comedia Coldea ii mananca tot timpul?
    Stai sa-l rezolve pe asta intai, ce te grabesti si tu ca fata mare la maritat? 😉

  • Reply
    Viorica
    14 februarie 2015 at 4:42

    Dar ce spui despre aceasta dezvaluire?
    „Jurnalistul Victor Ciutacu a dezvăluit că, în urmă cu două săptămâni, Elena Udrea a participat, împreună cu Sorin Blejnar, la teambuildingul pe care vedetele postului Realitatea TV l-au avut la munte. Dezvăluirea lui Ciutacu vine în contextul în care directorul Realitatea, Rareș Bogdan, o atacă pe Udrea extrem de virulent de când aceasta are probleme penale.”
    http://www.stiripesurse.ro/victor-ciutacu-dezvaluiri-din-culise-vizita-bomba-a-elenei-udrea-la-jurnali-tii-realitatea-tv_947116.html

  • Reply
    faceroll
    17 februarie 2015 at 15:33

    Viorel si-a ascuns conturile la inceputul mandatului, daca tineti minte mandatul l-a inceput cu o vizita privata in Italia si apoi una la Miami (a se citi Caiman), de-l intrebau toti pe Liviu Dragnea unde-i VVP si ala dadea din umeri ca habar n-are.

  • Reply
    Dan
    21 februarie 2015 at 12:04

    Domnilor, cautati cine este in spatele parcurilor fotovoltaice din Oltenia.Politia ancheteaza mai multi hoti de PV si pretinde ca aceste parcuri sunt ale premierului.

  • Reply
    saul
    25 februarie 2015 at 22:10

    filmele nu se toarnă 😉
    altfel, cum ar fi ca niro sã îl turneze pe viorel?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *