Prima soție a lui Condrea a curățat Spitalul Colentina de 21 de milioane

După moartea fostului ei soț, patronul companiei Hexi Pharma, Laura Georgescu (fostă Condrea) l-a acuzat pe acesta a beneficiat de sprijin de la serviciile secrete pentru a-și dezvolta afacerea Hexi Pharma. Laura Georgescu, însă, a omis să spună că, până în 2008, i-a fost asociată soțului ei și chiar administra unele afaceri.

Cât timp au fost căsătoriți (între 1999 și 2008), soții Dan și Laura Condrea au împărțit și afacerile, nu doar viața de familie. Una dintre cele mai profitabile dintre companiile deținute în comun de cei doi a fost Medical Cleaning. SRL-ul a fost înființat în ianuarie 2003 de către soții Condrea sub denumirea Hexi Med. Încă de la înființare, administrator a fost Laura Condrea, obiectul de activitate fiind „comerț cu ridicata cu produse farmaceutice (vânzările cu ridicata ale antisepticelor)”. Spre sfârșitul lui 2003, apărea și un contract cu o instituție de stat: prin licitație publică deschisă, Hexi Med SRL (administrată de Laura Condrea) câștiga 671 de milioane de lei vechi (aproximativ 20.000 de euro) de la Institutul pentru ocrotirea mamei și copilului „Prof. Dr. Alfred Rusescu” din București. Obiectul contractului era achiziția de dezinfectanți. Practic, în 2003, Hexi Med SRL făcea același lucru ca Hexi Pharma Co SRL (firmă în care erau asociați Dan Condrea și tatăl acestuia), adică vindea dezinfectanți în spitale.
Continuarea, aici.
dan laura condrea

You May also Like...

Grav: legislația neclară lasă loc de abuz al jandarmilor împotriva protestatarilor
8 ianuarie 2018
EXCLUSIV Secretul lui Ponta pe votul din străinătate, devoalat de Băsescu
12 mai 2015
Cum a ajuns ministru, lui Sevil Shhaideh i-au crescut 400.000 RON în declarația de avere
25 mai 2015
1 Comment
  • Reply
    Gopo
    11 iunie 2016 at 16:59

    Dracu sa ma ia frate sunt beat manga si nu mai pot comenta..!Am un cap plin si nici macar o valva de refulare.Oleaca de Motorhead o faramatura de Pink Floyd si doi litri de vin trebuia sa fie deajuns pentru mine ..Dracu sa ma ia frate nu mai inteleg nimic..!De ce pula mea nu m-am nascut si eu Olandez..?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *