Brîndușa de la CIA este Costel de la casa de schimb valutar

Fosta soție a lui Dan Condrea, Laura Georgescu, a desăvârșit ghiveciul conspiraționist în cazul Hexi Pharma cu câteva declarații în care a amestecat, de-a valma, DGIPI, SIE, SRI, CIA și ar mai fi aruncat și alte servicii pe piața scenaritei dacă nu ar fi podidit-o plânsul.

Printre altele, Laura Georgescu a spus că a fost sunată de „Brîndușa Constantin” de la CIA și amenințată că i se va întâmpla nu știu ce dacă mai vorbește. Ei bine, Brîndușa de la CIA este Constantin. Adică are prenumele Constantin și numele Brîndușa și este născut la București în 1968. Acum mai bine de 20 de ani, Constantin Brîndușa și-a început cariera profesională cu glorioasa poziție de om la ghișeul unei case de schimb valutar, Blue Ridge. După 2000, Constantin Brîndușa a devenit acționar la Oplas International SRL, o firmă de recuperări creanțe încă existentă. De acolo, Constantin Brîndușa a plecat ca să înființeze o firmă nouă, Debit Expert SRL, tot de recuperări creanțe. De la care s-a întors la Oplas pentru o scurtă perioadă.
Apoi, cumva, a făcut joncțiunea cu Dan Condrea și, în 2013, era cenzor al Unilab SA, laboratorul controlat de boss-ul Hexi Pharma. Acum vreo două luni, Constantin Brîndușa se prezenta drept consilier juridic la Hexi Pharma Co SRL.
Dorin Stana, acționar și la Blue Ridge, dar și la Oplas International SRL, își amintește cum l-a angajat înainte de 2000: „Era un om care nu avea slujbă, pontos, dar fricos, l-am angajat la casa de schimb, la ghișeu. Am lucrat bine cu el, l-am luat și în firmă la un moment dat. Astea cu CIA sunt niște prostii. A fost cenzor la Unilab, ziceți? Nu știu dacă avea studii… dar orice e posibil în țara asta. Știu că lucra la Hexi Pharma pentru că acolo se câștigau mulți bani, cine nu ar lucra?”
Domnu’ Brîndușa, recunoașteți: de fapt, sunteți agent Mossad, specializat în piețe valutare internaționale și ați lucrat la casa de schimb ca acoperit!
laura georgescu

You May also Like...

Firea construiește Circus Maximus fără licitație
9 iunie 2017
DNA, cine l-a omorât pe polițistul Bogdan Gigină?
8 februarie 2016
Pentru cretinii și canaliile care vorbesc despre cazul Rarinca
2 iunie 2015
8 Comments
  • Reply
    Boris
    26 mai 2016 at 19:47

    Trist…in loc sa fie amuzant.

  • Reply
    Samson Daniel Florin
    26 mai 2016 at 19:54

    Ia uite gusterul cum da din falange…

  • Reply
    eva
    27 mai 2016 at 11:56

    Lipsesc omuletii verzi ! Iubirea tradata, genetica, divortul, au produs grave deranjamente in mintea dnei ! E greu sa extragi din melanjul ei un 5-10% ok ! Nici un om sanatos nu se poate pune cu un schizofrenic ! Eu am in familie si stiu ! El e neobosit in a dezvolta constructii haotice, cu puncte de sprijin in realitate iar pentru privitor logica- in competitie cu un schizo, e un handicap !

  • Reply
    DROMICHETE
    7 iunie 2016 at 14:44

    Buna ziua.
    Foarte bune articolele/ anchetele Dvs. Cam singurul care-si justifica leafa :).
    Din pacate, Kamikaze este in cadere libera calitativ: cu aberatiile abundente ale lui Mantog si Codorean, aburerile politico-corectness ale lui Toma sau insipidele interviuri ale lui Cautis, revista s-a transformat intr-un fel de ‘Urzica’ fara sare si piper. Umor nu, ironie nu. Pacat.

    • Reply
      prisacariu
      7 iunie 2016 at 15:05

      e fără leafă, e pe voluntariat, leafa o veni când o crește țara și noi o dată cu ea:D

  • Reply
    Biocida
    7 iunie 2016 at 14:52

    Ma dusei la posta. A disparut oficiul, nene ! Cu postasi cu tot.
    S-a mutat din cladirea DE STAT, special construita, de pe str. Margeanului… unde credeti ?
    CU CHIRIE, la piata Rahova,la complexul falimentar numit Doldora al milionarului penal Gica Popescu.
    Normal ca vechea cladire este pustie.
    Cum sprijina statul roman pe micul intreprinzator…
    Cate jdemii de alte ‘d’astea’ de stat or fi in aceeasi situatie ?
    J’aime la Roumanie 🙂

    • Reply
      prisacariu
      7 iunie 2016 at 15:04

      care gică popescu?

      • Reply
        Biocida
        7 iunie 2016 at 15:28

        Folbalistu’

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *