Ce deputat a obținut, prin fals, 30 de zile pe "lucrare științifică"

Avantajele șocante de care au ajuns să beneficieze așa-numiții „scriitori din pușcării” nu sunt o întâmplare. Este vorba, de fapt, despre o strategie bine pusă la punct în Parlament, ascunsă sub un fals într-un document oficial al Camerei Deputaților.
Iar cel care a pus în practică această strategie este unul din oamenii folosiți de PSD pentru treburi legislative murdare. Același deputat care a declanșat, în 2013, ceea ce a rămas în istoria recentă ca „marțea neagră” a legilor împotriva Justiției.


Continuarea, aici.
LATER EDIT: e vorba, desigur, de Nicolae Păun; textul integral, aici.
paun voicu
P.S. Despre subiect a mai scris Gândul, aici.

You May also Like...

Falsificatorul de dezinfectanți din spitale, finanțat cu bani europeni
2 mai 2016
Rușinos: Bogdan Olteanu zice că a trăit din compensațiile post-lagăr ale bunicii evreice PCR-iste Ghizela Vass
4 august 2016
Gabriel Oprea, în anii '90, era "manager" la crâșmele "Calul bălan" și "Popasul căprioarelor" din Neptun
6 ianuarie 2016
6 Comments
  • Reply
    marian
    25 ianuarie 2016 at 10:24

    Păi, dacă Cernea nu minte, înseamnă că altcineva a avut ideea și toată comisia aia a semnat un document fals.După mintea mea Cernea ar putea să-i dea în judecată, penal, civil, nu mă pricep dar chiar fără a fi dați în judecată de Cernea ar trebui cercetați pentru fals.Bineînțeles, nu se va întâmpla nimic din toate astea.

  • Reply
    Ce deputat a obținut, prin fals, 30 de zile pe “lucrare științifică” - Pe Bloguri
    25 ianuarie 2016 at 12:27

    […] Sursa: Catalin Prisacariu […]

  • Reply
    bunica sabela
    25 ianuarie 2016 at 14:37

    Sa fim seriosi si sa mergem la miez: cate lucrari stiintifice (realizate pe bune) se pot elabora si redacta in 30 de zile??
    De multe ori ai nevoie de luni de zile daca vrei sa faci o cercetare serioasa, din ale carei rezultate sa poata iesi vreo concluzie rezonabila si care sa poata fi folosita cu succes in practica.
    Nu de alta, dar de teoria stringurilor (nedemonstrate decat prin anumite „calcule”) si de cea a bozonului/miuonului (nedemonstrate nici ele decat prin… efectele asupra mediului in care activeaza) suntem deja lehametiti…
    Dincolo de astea, poza e pur si simplu antologica: Paunu’ raportandu-i „ce treba, moh” lu’ Medellin, bossu’ vesnic tanar si ferice si neincoronat al aripii croncanitoare a shpagarlamentului…

  • Reply
    Neamțu'
    26 ianuarie 2016 at 3:58

    Nicu păun a fost ospătar la resturantul gării de nord, unde fura cu nerusinare! Se tot zbate pentru decrete și amnistii, deoarece are un văr primar, ilie păun pe numele lui, condamnat la 12 ani pt omor! Un găinar care și a depășit cu mult condiția, acest Nicu paun, zis Tarzan!

    • Reply
      prisacariu
      26 ianuarie 2016 at 11:35

      nasol…

  • Reply
    liv stomer
    6 februarie 2016 at 1:15

    N-am avut oroarea sa-l cunosc pe Paun, insa am avut odata un client, ziarist care lucra/lucrase la BBC; cum mergeam asa pe strada, jurnalistul conducandu-ma cu masina undeva, imi zice la un moment dat (vazand undeva mutra imensa a lui Paun pe un banner): il cunosc pe asta, Paun. E baiat destept, pacat ca n-are deloc coloana vertebrala. Ce sa zic. Era prietenul lui, il cunostea mai bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *