Ce deputat a obținut, prin fals, 30 de zile pe "lucrare științifică"

Avantajele șocante de care au ajuns să beneficieze așa-numiții „scriitori din pușcării” nu sunt o întâmplare. Este vorba, de fapt, despre o strategie bine pusă la punct în Parlament, ascunsă sub un fals într-un document oficial al Camerei Deputaților.
Iar cel care a pus în practică această strategie este unul din oamenii folosiți de PSD pentru treburi legislative murdare. Același deputat care a declanșat, în 2013, ceea ce a rămas în istoria recentă ca „marțea neagră” a legilor împotriva Justiției.


Continuarea, aici.
LATER EDIT: e vorba, desigur, de Nicolae Păun; textul integral, aici.
paun voicu
P.S. Despre subiect a mai scris Gândul, aici.

You May also Like...

Arafat și absurdul urgenței: nu știm de ce nu au fost salvați, dar știm de ce nu puteau striga morții din Siutghiol
28 decembrie 2014
Planul de subordonare politică a Justiției. Episodul 2: legea 317/2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii
23 noiembrie 2017
Angajatorul nevestei lui Tudose, gaură la Fisc și bănci de 2,5 milioane de lei
10 noiembrie 2017
6 Comments
 • Reply
  marian
  25 ianuarie 2016 at 10:24

  Păi, dacă Cernea nu minte, înseamnă că altcineva a avut ideea și toată comisia aia a semnat un document fals.După mintea mea Cernea ar putea să-i dea în judecată, penal, civil, nu mă pricep dar chiar fără a fi dați în judecată de Cernea ar trebui cercetați pentru fals.Bineînțeles, nu se va întâmpla nimic din toate astea.

 • Reply
  Ce deputat a obținut, prin fals, 30 de zile pe “lucrare științifică” - Pe Bloguri
  25 ianuarie 2016 at 12:27

  […] Sursa: Catalin Prisacariu […]

 • Reply
  bunica sabela
  25 ianuarie 2016 at 14:37

  Sa fim seriosi si sa mergem la miez: cate lucrari stiintifice (realizate pe bune) se pot elabora si redacta in 30 de zile??
  De multe ori ai nevoie de luni de zile daca vrei sa faci o cercetare serioasa, din ale carei rezultate sa poata iesi vreo concluzie rezonabila si care sa poata fi folosita cu succes in practica.
  Nu de alta, dar de teoria stringurilor (nedemonstrate decat prin anumite „calcule”) si de cea a bozonului/miuonului (nedemonstrate nici ele decat prin… efectele asupra mediului in care activeaza) suntem deja lehametiti…
  Dincolo de astea, poza e pur si simplu antologica: Paunu’ raportandu-i „ce treba, moh” lu’ Medellin, bossu’ vesnic tanar si ferice si neincoronat al aripii croncanitoare a shpagarlamentului…

 • Reply
  Neamțu'
  26 ianuarie 2016 at 3:58

  Nicu păun a fost ospătar la resturantul gării de nord, unde fura cu nerusinare! Se tot zbate pentru decrete și amnistii, deoarece are un văr primar, ilie păun pe numele lui, condamnat la 12 ani pt omor! Un găinar care și a depășit cu mult condiția, acest Nicu paun, zis Tarzan!

  • Reply
   prisacariu
   26 ianuarie 2016 at 11:35

   nasol…

 • Reply
  liv stomer
  6 februarie 2016 at 1:15

  N-am avut oroarea sa-l cunosc pe Paun, insa am avut odata un client, ziarist care lucra/lucrase la BBC; cum mergeam asa pe strada, jurnalistul conducandu-ma cu masina undeva, imi zice la un moment dat (vazand undeva mutra imensa a lui Paun pe un banner): il cunosc pe asta, Paun. E baiat destept, pacat ca n-are deloc coloana vertebrala. Ce sa zic. Era prietenul lui, il cunostea mai bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *