Cît i-a transferat Șova lui Ponta din afacerea Turceni – Rovinari? Și cum?

Cică se dă un nou vot azi în Senat în cazul arestării lui Dan Șova. Indiferent de rezultatul acestui posibil vot, e o întrebare care se cere pusă: cît a scurs Șova către Ponta din afacerea Turceni – Rovinari în conturile și activitățile de plăcere ale lui Ponta?

Imaginați-vă că, în timpul anchetei penale, se cercetează nu doar cum au ajuns banii de la Turceni și Rovinari la Șova, ci și unde s-au dus acei bani de la Șova. Sînt cel puțin două modalități prin care, de la Șova, bani din afacerea Turceni – Rovinari s-au scurs către Ponta: prin sponsorizarea raliurilor lui Ponta (sursa) și prin transferuri financiare (sursa).
Dar de ce s-ar cerceta ce a făcut Șova cu banii luați de la Turceni și Rovinari? Păi, poate pentru că Șova a plătit niște servicii de lobby (ca să nu le zicem altfel) către cel/cei care i-au înlesnit încheierea afacerilor cu Turceni și Rovinari.
Iar dacă privim din unghiul ăsta de vedere, ne explicăm și de ce e Ponta așa nervos în ultima vreme și acuză o „circotecă politică” (sursa).
ponta sova

You May also Like...

Și fina lui Dragnea, Sevil Shhaideh, are securiștii ei
18 septembrie 2017
Denunțul lui Neicu, lovitura fatală pentru Blaga
22 mai 2015
Armele unora din atentatorii de la Paris, provenite din Europa de Est
22 martie 2016
5 Comments
  • Reply
    FRANK ZAPA(KING)
    2 iunie 2015 at 19:19

    ,PACTUL TICALOSILOR’
    La data de 13 iulie 2012,intre proaspatul PRIM MINISTRU instalat cu sprijinul unor pedelisti tradatori in palatul Victoria si una dintre cele mai distrugatoare fiinte care sa nascut din natia romaneasca,TRADATORUL MIRCEA DOGARU,un rahat de militar nascut de serviciile secrete ruseasti,sa semnat un pact prin care se stabilea ca:
    D.N.A,CSM ,C.C.R SI A.N.I. trebuie spulberate,asa incit sistemul COMUNIST-BOLSEVIC sa puna mina pe romania si sa o faca prizoniera.
    Cum se face oare ca FENOMENALII NOSTRII JURNALISTII,sunt loviti de-o crunta amnezie ,pina si DEONTOLOGII GEN TAPALAGA SI SORINA MATEI,si nu fac referire la TICALOSUL PACT CARE AVEA CA SCOP ARESTAREA STATULUI DE DREPT?????????
    Practic,astazi 2 iunie 2015 la 3 ani distanta ce atunci a esuat,pt ca pres. ERA TRAIAN BASESCU ar putea fi posibil daca societatea civila va sta pasiva privind cum NEMERNICI GEN stegarul idiot si niste disperati de pensionari decripti pun presiune pe justitie…
    Sigur unul din motive pare a fi si pericolul iminent ca duetul sova-ponta sa fie luati la pachet.

  • Reply
    L
    2 iunie 2015 at 21:08

    Cred ca ne pierdem in amanunte si vorbe goale. Gunoimonta este paiata si protejatul Sistemului ticalosit. Si va ramane premier atata vreme cat Sistemul ticalosit inca mai controleaza cateva rotite din mecanismul Justitie-DNA-Servicii. Asa ca sa nu ne facem iluzii. Daca DNA hiberneaza in continuare, Gunoimonta isi va face de cap ani buni de-acum inainte. Nu mai amintesc de societatea civila, anchilozata si paralizata in pasivitate si impotenta civica. Dormi Romania, Gunoimonta te praduieste razand a prost in continuare. Ce tara de rahat, ce popor de gaini. Si ne mai miram si indignam ca suntem priviti extrem de prost din strainatate.

    • Reply
      lmihai
      3 iunie 2015 at 8:29

      Jigniti gainile!
      Suntem un popor fara caracter, lenes, mincinos, acceptam sa fim mintiti frumos, adulam toate leprele care au distrus aceasta natie( mai ’90, iulie 2012 si restul).
      Ei lucreaza eficient ( votul de ieri din parlament) pt. distrugerea statului de drept, culmea nebuniei prestatia de acum a d-lui Basescu !

  • Reply
    waterfall
    3 iunie 2015 at 9:30

    Explicatia este simpla. Kickbacks. Schema „pay to play”. Ponta nu era vice PSD in 2007? Sova era simplu membru in Olt si in 2008 a candidat pentru Senat. Cu banii de la Turceni si Rovinari si-a cumparat „ascensiunea” in politica.

  • Reply
    Pictor Vonta
    3 iunie 2015 at 9:45

    Dupa condamnarile lui Bombo, Jiji si Varan, spuneam: „mai am un singur dor-Dragnea si Niculae (Interagro) la vorbitor”… Ei bine, cu trecerea timpului, si acestea s-au implinit, macar partial, dar… ce sa vezi… nu ma lasa ei in pace… asa ca… Mr. Part, tu cand urmezi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *