Hai, DNA, că se poate: Ponta la brutărie pentru sponsorizarea (mita?) de la Șova

Ponta e la DNA (sursa). Din informațiile mele, este vorba despre banii primiți de la Dan Șova, prin fosta casa de avocatură a senatorului PSD proaspăt salvat de la arest de colegii parlamentari.

Mai exact: procurorii sînt foarte interesați să afle cum a ajuns Ponta să fie sponsorizat cu un Mitsubishi de raliu de către Dan Șova. Informația apare într-un raport al ANAF din 2011.
sova mitsubishi
Și e confirmată de declarația de avere a lui Ponta.
ponta mitsubishi
Sau, așa cum vă ziceam ieri (aici), „filiera de furt din bani publici în 2007 și 2008 era așa: peneliștii Tăriceanu (premier) și Vosganian (ministru al Economiei) controlau Electrica, Electrica încheia contracte de milioane de euro cu casa de avocatură a pesediștului Șova iar Șova îi scurgea sute de mii de euro pesedistului Ponta. Așadar, patrulaterul Tăriceanu – Vosganian – Șova – Ponta a furat financiar statul între 2007 și 2008 iar azi același patrulater demolează Justiția în stat. Ca să se acopere. Banal.”.
 

You May also Like...

EXCLUSIV Ministrul de Finanțe, Ionuț Mișa, două apartamente din bani nedeclarați
21 octombrie 2017
Dovada oficială că PSD e partid mafiot
26 iunie 2015
Ponta a mărit pe șest indemnizațiile viagere ale academicienilor lui Oprea
9 februarie 2016
7 Comments
  • Reply
    Mihai
    5 iunie 2015 at 12:02

    Cea mai buna stire de la alegeri pana acum. Organizam si noi o iesire in strada contra jegului asta? Ca il simt ca nu-si da demisia ca e vanat de procurori.

  • Reply
    Gretzky
    5 iunie 2015 at 12:33

    Cum pula mea sa ia un cacat de prim ministru anchetat, pus sub invinuire si tu, santa klaus, sa stai ca mortul in papusoi?!!?!?! Nicio declaratie, nimic?

    • Reply
      Mihai
      5 iunie 2015 at 13:06

      Bai amice, fa-te tu presedinte, ca o sa te descurci mult mai bine. Astepta omul, ca e sas, nu e asa iute la minte ca tine.

  • Reply
    JULES VERNE
    5 iunie 2015 at 12:54

    propun sa-l umfle si pe tata-socru !

  • Reply
    just a friend
    5 iunie 2015 at 13:36

    Si uite asa DNA-ul a ajuns si la Victor Ponta! De luni de zile asteptam aceasta veste! Trebuie consemnata in calendar cu rosu ca o mare victorie asupra balaurului cu sapte capete numit Ponta!
    Sper ca fii’su sa fie mandru ca tat’su e urmarit penal…halal familie ortodoxa…Hai popilor rugati-va in cor pt Viorel ca ati fost sponsorizati cu bani grei sa-l ridicati in slavi pe mitoman!!!

  • Reply
    Sile de la Magazie
    7 iunie 2015 at 9:03

    Pe mine ma mira „coalitia” ca sa nu fie atins tata socru. Daca cade Ponta se deschid portile sa-l i de guler pe securistul asta raspopit de Ilie Sarbu ?

  • Reply
    pontarus
    8 iunie 2015 at 1:36

    Parca si Ioan Rus l-a sponzorizat pe Ponta cu raliul. Si apoi Ponta l-a pus ministru la interne, si apoi la transporturi (unde se afla acum). Acolo nu e conflict de interese ? Daca dna-ul il acuza pe Ponta ca l-a numit pe Sova dupa ce acesta i-a facut niste favoruri, atunci ar trebui sa il acuze si pentru ca l-a numit pe Rus. Si Rus ar trebui sa aiba si el un dosar penal (pentru dare de mita). Sau Sova e mai fraier ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *