Ponta ne-a mai tras o megațeapă: după ce a iertat Rompetrol de datorii, compania a intrat în insolvență

Citesc o știre apărută acum și nu-mi vine să cred: Rompetrol a cerut intrarea în insolvență (sursa). Teoria optimistă spune că insolvența e menită să salveze o companie de la faliment, să-i permită companiei reorganizarea și revenirea pe profit. Realitatea din teren, însă, arată că cele mai multe companii intrate în insolvență se duc dracului mai devreme sau mai tîrziu. Iar pînă se duc dracului trag după ele în faliment multe alte companii care au de încasat bani de la acea companie.

De data asta, însă, de la Rompetrol are de luat bani chiar statul român. Statul român care avea de luat peste 600 de milioane de dolari, dar care a renunțat la mare parte din sumă și a decis (prin semnătura lui Ponta) să ceară numai 200 de milioane (!!!) (sursa). În momentul ăsta, însă, dacă Rompetrol chiar intră în insolvență, statul român nu mai vede nimic. Pentru că Ponta.
ponta kaz

You May also Like...

Ponta l-a adus în Guvern pe unul din arestații din dosarul retrocedărilor
2 decembrie 2014
Cum i-a furat Corlățean la vot pe români în Italia și Spania
16 mai 2016
Stupefiant: oficial, Daciana Sârbu trăiește din salariul minim pe economie
17 august 2015
7 Comments
  • Reply
    flea
    5 iunie 2015 at 10:55

    bine ca se lauda nenorocitul de ponta cu combaterea evaziunii fiscale prin luarea de 7 piei de pe micii afaceristi, prin amenzi nu prin colectarea de taxe, si in schimb renunta din pix la 600 mil.de dolari. cate amenzi trebuie sa de anaf-ul ca sa stranga aceasta suma? nemernicul ar trebui judecat pentru subminarea economiei nationale. faceti si voi o plangere la parchet va rog.

    • Reply
      Gretzky
      5 iunie 2015 at 11:51

      Daca nu ma inseala memoria, asta nu mai e fapta incriminata! Oricum boul e suspect in Turceni – Rovinari, poate-l suspenda tantalaul de la Cotroceni! Ca de demisie nu se pune problema!

  • Reply
    FRANK ZAPA(KING)
    5 iunie 2015 at 11:03

    Cererea de insolventa este din 28 mai,doar ca presa a aflat abia astazi.
    De partea cealalta ,ma declar incintat de faptul ca Romania sub bagheta PESEDISTILOR ,a incasat inca o teapa minunata ,care teapa va produce mari deranjuri,atit in ce priveste securitatea emergetica a Romaniei,dar si probleme de natura sociala,urmare a concedierilor ce vor veni……
    Ati uitat cu ce TAM-TAM zgomotos se ducea IDIOTUL PONTA ,cu o delegatie de politruci si jurnalisti in KAZASTAN???????????
    Nu sunt uimit,dar zimbesc si spun cu cinism:
    pina nu ne ia dracu pe toti,pina nu ajungem sa traim cu totii la nivelul de saracie din satele vasluiene,si copii nostrii sa traiasca in acelasi bordeie ca si copii de acolo nu ne vom invata minte………..
    P.S.-Haaaaaaaa,hiiiiiiiiiiivaz ca VICTOR PONTA urca scarile de la D.N.A.Wowwwwwwwwwwww ce moaca are……………

  • Reply
    FRANK ZAPA(KING)
    5 iunie 2015 at 11:19

    Woooooow a luat foc internetul………….Haaaaaaaaaa,ete-te,PACHETUL SOVA-PONTA a ajuns la D.N.A……………..Ei AIASTA MARIA TA IMI PLACE………………Sunati-l pe GIDEA,BADEA,OANA STANCU,RADU TUDOR ,LUATI LEGATURA CU NASTASE PUSCARIASUL CU VOICULESCU,DATI ALARMA MAI OAMENI BUNI,haaaaaaaaaaaaaaaa,hiiiiiiiiiiiiiiii
    Ce-mi placeeeeeeeeeeeeee,de cind astept momentul asta……….

    • Reply
      flea
      5 iunie 2015 at 11:39

      esteeeeeeeeeee!!! hai dna-ul!!! puie monta!!!

      • Reply
        flea
        5 iunie 2015 at 11:51

        am uitat: m**e si iohannis!!!

  • Reply
    Nenicu
    6 iunie 2015 at 1:25

    Asta cu Rompetrol seamana mai mult a „para ‘ndarat” pentru Tariceanu via Vosganian la ordinele lui Patriciu. Patriciul ala care sta la 2m sub pamant sub forma de caramizi si cocktailul sub nas la Miami cu fizionomia schimbata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *