Ponta, imbecil, nemernic și populist iar: se și îl apără pe Oprea promițînd să dea IGSU drepturi deja existente

Ponta a mai făcut azi o piruetă nesimțită prin care nu doar că nu-și asumă răspunderea pentru tragedia din clubul „Colectiv”, dar vrea să îl salveze și pe Gabriel Oprea. Astfel, Ponta a glăsuit așa: „Vom adopta OUG prin care acordam puteri direct ISU, nu autoritatilor locale, sa verifice aceste localuri. Sa le verifice din punct de vedere al protectiei incendiilor si sa ia pe loc masura inchiderii acestora pana isi rezolva problema.” (sursa)

Ce vrea să spună nemernicul ăsta care e încă premier al României? Că el, prim-ministru, împreună cu miniștrii lui, nu au nici o vină pentru dezastru, că de vină sînt autoritățile locale. Dar că, de acum înainte, de problemă se va ocupa o instituție guvernamentală, adică Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU), subordonat Ministerului de Interne, adică șobolanului Găbiță care omoară motocicliști cu coloana oficială.
Bă, nenorocitule, da, e și vina șpăgarilor plimbători de hîrtii ai lui Piedone și chiar a lui Piedone, care semnează hîrtii fără să ofere nici o garanție de siguranță în schimb. Dar e și vina ta, a lui Găbiță și a IGSU, care IGSU avea, prin lege, dreptul să închidă un club care nu respecta nici o normă anti-incendiu (așa cum am arătat aici și, mai detaliat, aici).
Cum vă uitați în oglindă la voi, bă, gunoaielor, după ce mor români din cauza voastră nu doar în Apuseni și pe Siutghiol, dar și în centrul Bucureștiului?! Cum vă suportați, bă, pe voi înșivă?!
ponta oprea arafat

You May also Like...

Dragnea e un om mort. Îl paște pușcăria în cazul Bica – Niculae
14 decembrie 2014
Ministrul Cazanciuc trebuie să-și dea demisia. Urgent
4 aprilie 2014
Acesta este soțul judecătoarei lui Dragnea care e troll pesedist pe Facebook
15 aprilie 2019
6 Comments
  • Reply
    lmihai
    3 noiembrie 2015 at 17:01

    D-le Prisacariu se tot vorbeste de cele 4 stele ale acestui general de tinichea, de ce nu faceti o adresa Administratiei prezidentiale prin care cereti ( de la arhiva evident) decretele prin care acestui individ i s-au acordat onorurile in documente se specifica motivatia „faptele de vitejie” .
    Individului trebuie sa i se arate adevarata lui valoare!

  • Reply
    Ponta, imbecil, nemernic și populist iar: se și îl apără pe Oprea promițînd să dea IGSU drepturi deja existente - Pe Bloguri
    3 noiembrie 2015 at 17:05

    […] Sursa: Catalin Prisacariu […]

  • Reply
    bunica sabela
    3 noiembrie 2015 at 18:06

    Cum se suporta?!
    Pen’ca-i doare exact la bascheti de noi, ceilalti!
    Nu le pasa deloc de noi, de visurile noastre, de greutatile noastre, de necazurile noastre, de bolile noastre, de VIATA noastra!
    Si cu atat mai putin le pasa de comentariile/criticile noastre!

  • Reply
    JULES VERNE
    3 noiembrie 2015 at 19:13

    vad pe B1 tv ca lumea a iesit masiv in strada si cere demisii ! e super ok ! or fi legionari , fascisti ?

  • Reply
    bunica sabela
    3 noiembrie 2015 at 19:38

    Miting in Bucuresti.
    Priviti ce comentariu scrie „daniel” pe la orele 19:22, la articolul de mai jos:
    „daniel
    Trebuie prins Vochitoiu care stia ce o sa fie in aceasta seara in Bucuresti si a fugit acasa la petrosani. Masina cu numerele senatuui, un Duster, este parcat in fata blocului in care locuieste sobolanul. jegul de Vochitoiu, aparatorul lui Oprea si Piedone, jegul care a jignit mii de oameni revoltati trebuie acuzat si cercetat pentru complicitate la omor.”
    http://www.comisarul.ro/politic/live-video-text/miting-in-piata-universitatii/numa_610487.html

  • Reply
    betronel
    3 noiembrie 2015 at 23:42

    @Lmihai: „sa i s-arate non-valoarea”, ai vrut sa zici, nu-i asa? da, bine, te iert! … a vorbit gura fara tine! sint intelegator.
    @JuVe: nu ti-e clar ca-s fascisti? mai, mai… disobedientule… tu n-ai ascultat, vreodata, la cuvintul mult-prea-operatului nostru prim-ministru?
    offf… citi recalcitranti pe font-patrat exista pe site-ul asta. o sa cer sa fie cenzurat & inchis!
    simt un „delict de la simturile adevarate”!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *