VIDEO Oamenii din stradă vor două capete: al lui Ponta și al lui Oprea

În seara asta, lacheii lui Felix de la Antena 3 erau în plină coprocultură, producție proprie. Sau, mai popular spus, căcați pe ei. Pe la opt și ceva, titrau că oamenii de pe traseul Piața Universității – Piața Victoriei – Piața Revoluției voiau demisia lui Piedone. Nu suflau o vorbă de Ponta și Oprea. Iată proba.
a3 1

După două ore, lacheii erau în mai mult rahat pentru că se adunaseră și mai mulți la Gâdea în studio și o dădeau în continuare cu Piedone pe care mulțimea îl vrea scos din primăria de la 4. Iarăși, nimic de Ponta și Oprea, ba mai și sugerau că, de fapt, tinerii din stradă ar fi manipulați politic. Iată și a doua probă.
a3 2
În timp ce lacheii încercau să se convingă că sînt pînă la gît în vată de zahăr și nu în rahat și că miros toți a tămîie, nu a căcat, eu am fost în stradă și am mărșăluit de la Piața Victoriei pînă la Piața Revoluției. Ca primă observație: ce am văzut în seara asta în stradă nu seamănă în nici un fel cu oamenii care protestau la începutul lui 2012. Atunci, cînd pentru lacheii lui Felix democrația protestelor era bună, mulțimea era alcătuită din grupulețe foarte diferite: bătrîni, galerii de fotbal, marginali, săraci, bine îmbrăcați agresivi, pe ici, pe colo și cîțiva de la site-ul de cultură, săracii, de voiau jandarmii să-i bage în dubă. Da, sigur, mulți din cei care au protestat în stradă la începutul lui 2012 erau bine intenționați, de bună-credință. Dar cei din seara asta sînt o mulțime compactă: peste 90% tineri și foarte tineri, politicoși, bine crescuți, mulți veneau de la slujbă, pașnici, animați de cam aceleași principii sănătoase, dar hotărîți să nu se mai lase umiliți de politicieni. Și încă ceva, determinant: sînt convins că aproape nici unul din cele 25-30.000 de oameni din stradă nu s-ar înscrie într-un partid politic nici picat cu ceară. Tinerii pe care eu i-am văzut în seara asta în stradă nu vor să promoveze un partid sau altul, ba chiar cred că le e egal ce partid e la putere, cîtă vreme acel partid ajuns să guverneze îi tratează corect. De aceea, problema lor nu e că Ponta e pesedist și Oprea uneperist, ci că cei doi sînt simbolurile corupției, aroganței, cinismului. De asta îi vor dați jos din funcții.
Zilele viitoare voi reveni cu o analiză ceva mai așezată. Acum, iată cîteva imagini în mișcare de la proteste (video 1, video 2, video 3, video 4), judecați voi cine sînt tinerii din stradă și pe cine vor să dea jos.

You May also Like...

Politicienilor, polițistul a murit și a fost îngropat, dar voi defilați cu cadavrul ambulant al lui Oprea
25 octombrie 2015
Să ne îngrozim cu mafia din PSD
28 noiembrie 2014
Vosganian a aruncat PNL în aer
12 februarie 2015
6 Comments
  • Reply
    Vlad
    4 noiembrie 2015 at 0:40

    Sper si cred cu tarie ca asta este doar inceputul. Maine in strada din nou! Ne vedem acolo!
    Referitor la Antena3: ei nu inteleg lumea in care se afla si vremurile pe care le traiesc.

  • Reply
    DanC
    4 noiembrie 2015 at 2:57

    Am inteles ca la A3 un coprofag pe nume Ciuvica a spus ca in strada sint ‘rockeri basisti’ 🙂
    Daca e asa ii doresc A3-ului sa primeasca o vizita de la vreo 10-20 de mii de rockeri de astia…

  • Reply
    Basencu
    4 noiembrie 2015 at 5:54

    Barosane,
    Mersul pe jos face piciorul frumos.
    Daca patroni au închis cluburile trebuia sa facă si ei ceva.
    Sa dea jos pe cine vor ei, dar au o problema.
    In democrație ai nevoie de peste 50 %.
    Cand reprezinți 1% democratic e mai complicat.
    Am si eu 2 nepoti , sclavi la o mare corporației americana din bucuresti, care se plâng toată ziua ca nu le respecta patronatul drepturile din contractul de munca, dar ei sunt de dreapta, eu fiind pentru ei un comunist.
    Eu in calitate de comunist imi produc singur banii , ei fiind de dreapta au contract de munca.
    Cred ca au fost si ei la miting ca Ponta e de vina ca i fute niște alogeni pripasiti in Romania.
    Vinovați sunt doar cei judecati si Condamnați, definitiv. Restul e bârfă.

    • Reply
      Seherezada
      4 noiembrie 2015 at 7:31

      @BASENCU
      Nea Caisă, din ce știu eu, privind istoria ultimilor 26 ani, înaintașii lui Ponta l-au spârcuit pe bietul Ceașcă. Sau așa e la voi la comuniști, vă debarasați de ăia vechi și promovați tineri zâmbitori de jur împrejur (Iliescu în ’90) sau lungan cu față imberbă , ușor mongoloidă (îți las la libera dumitale imaginație să-l ghicești).
      Restul e prostie!

    • Reply
      Rottendame
      4 noiembrie 2015 at 10:44

      Basencu(r), ca tot pomenisi de matematica, ia fa bine si ne spune cate procente l-au dat jos be Boc. Daca nu stii, calculeaza. Daca nu poti, deh, ai capul patrat. Dar asta tine deja de geometrie.

  • Reply
    Cockwork Orange
    4 noiembrie 2015 at 8:18

    Haha !! Cate capete de astea mai asteapta o slujbulita din comoditatea esalonului 3 si 4 ca sa adune ceva avere pentru stra-stra-stra nepoti. Trebe schimbata maniera in care alegem si sanctionam pe pulanii astia de politicieni. Niste viermi !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *