Strada trebuie să meargă mai departe, să nu ne oprim! Nu Dragnea e soluția, nu alt corupt!

Ponta a promis că își depune mandatul de premier și, implicit, că Guvernul pică. O să cred cînd o să-l văd pe Ponta predînd cheile biroului, mă aștept la orice din partea mitomanului bolnav. Dar să admitem că pleacă. Ce urmează?

Se visează Dragnea premier? Sau Zgonea? Sper că nu sîntem atît de naivi încît să acceptăm astfel de catastrofe care să-i ia locul lui Ponta.
Azi trebuie să fim iar în stradă. Pe de o parte, să sărbătorim plecarea plagiatorului corupt. Și, mai important, pe de altă parte, să le transmitem politicienilor să nu monteze în locul lui Ponta un alt corupt arogant și mediocru. Merităm mai mult.
ponta

You May also Like...

Lingăii fricoși din Armata română ascund motivele pentru care Găbiță Oprea a fost trecut în rezervă
28 iulie 2015
De ce vrea Dragnea cenzură totală? Ca să câștige Cotroceniul
14 decembrie 2017
Tăriceanu, lacheul dezonora(n)t al lui Dragnea
22 aprilie 2019
18 Comments
  • Reply
    felix make
    4 noiembrie 2015 at 11:37

    hai uimeste-ne tu cu un nume
    Udrea ?

    • Reply
      prisacariu
      4 noiembrie 2015 at 11:50

      evident că nu:). ce mă miră la postacii pesedisto-uneperiști, ca tine, este că sînt și agresivi ca niște țațe de șanț, și proști, nu simt deloc momentul:)

      • Reply
        stroe vasilica
        4 noiembrie 2015 at 14:32

        !!!!!!!!!felicitari!!!catalin preisecariu!!!

  • Reply
    Cockwork Orange
    4 noiembrie 2015 at 11:52

    Cristian Diaconescu ?

    • Reply
      prisacariu
      4 noiembrie 2015 at 11:54

      nu-l ia nimeni în calcul, vor căuta, probabil, un soi de tehnocrat acceptat de toți pentru un guvern de uniune națională

      • Reply
        ionescu m.
        4 noiembrie 2015 at 13:40

        Dupa postarea ta este clar ca miscarea de strada pentru cei care au murit in incediu este de fapt o miscare politica, care a urmarit de fapt schimbarea guvernului. Acel Hosu sau cum il cheama care a initiat pe facebook iesirea in strada a fost membru PNL, nu i-au iesit planurile si acum cred ca a trecut la M1o, sa prinda si el un ciolan . Totul este o magarie politica, iar cei care l-au tinut pe chior 10 ani in functie au fost din nou manipulati sa iasa in strada.

        • Reply
          L
          4 noiembrie 2015 at 14:37

          Esti un idiot profund. Si sinistru, in aceeasi masura. Nu intelegi nimic din ceea ce se intampla in jurul tau, postacule. Idolul tau, plagiatorul trimis in judecata pentru fapte de coruptie, nu mai avea ce cauta in fgunctia de premier din momentul in care a pierdut alegerile prezidentiale. Ca sa-ti fie clar, postacele pontanac, strada nu da doi bani nici pe idolul tau, dar nici pe PSD, nici pe PNL, nici pe UNPR si nici pe alt partid politic existent in viata politica romaneasca. Plangi dupa Famiglia Ponta, trebuie ca esti unul dintre politrucii caruia aceasta Famiglie Sinistra I-a facilitat activitatile penale, de coruptie. Ce-ai fi vrut, ca in fruntea guvernului sa continue sa se afle un plagiator trimis in judecata pentru fapte de coruptie, fals in inscrisuri, spalare de bani? Chiar nu-ti este rusine? Chiar nu ai deloc pretentia ca toti aceia pe care ii alegem sa fie oameni integri, onesti si buni profesionisti? Iti plac hotii? Inseamna ca si tu, la randul tau, esti un hot.

  • Reply
    JULES VERNE
    4 noiembrie 2015 at 12:07

    da , trebuie pusa ranga pe ei , sub ei , pana pleaca cu totii !

  • Reply
    Canipa
    4 noiembrie 2015 at 12:55

    In sfarsit ,ai scapat de Ponta.Ura mare cu care ai luptat contra lui Ponta ti-a fost rasplatita.Cred ca esti bucuros si satisfacut pe deplin,iar ca jurnalist esti maturizat si realizat.Cine urmeaza?

    • Reply
      Seherezada
      4 noiembrie 2015 at 13:44

      Iar ăia care nu au luptat cu ură împotriva lui Ponta nu trebuie să se simtă răsplătiți? 😉
      Băi, cum s-o dus micuțul Boc, cum or plecat și MRU et comp. așa ne-om duce toți.
      Dacă vă e așa drag Vivi Ponta, luați-l acasă. Și pe jeneral Izmănescu.
      Același lucru și în cazul ălora care nu mai pot de grija Udrei s.a.m.d.

      • Reply
        tudy
        4 noiembrie 2015 at 15:27

        De ce nu- l iei tu acasa pe matelotul chior si pe curva parvenita?

        • Reply
          Seherezada
          4 noiembrie 2015 at 18:24

          @Tudy
          nebunatic pesedist carele esti, vad ca v-ati simtit lezati – dar ma acuzi pe nedrept in privinta matracucai blonde si a piratului.
          Imi sunt dragi asa cum imi esti tu! Adica ca (sic) sarea-n ochi!
          Pasol na turbinca, ciorti ! Si hai sik tir!

  • Reply
    PRISACARIU Strada trebuie să meargă mai departe, să nu ne oprim! | Nu Dragnea e soluția, nu alt corupt! | Nasul.tv
    4 noiembrie 2015 at 13:12

    […] sursa: prisacariu.ro […]

  • Reply
    Basil
    4 noiembrie 2015 at 13:35

    Nu ar trebui sa ne oprim demonstratiile pina nu au loc alegeri anticipate.

    • Reply
      stroe vasilica
      4 noiembrie 2015 at 14:36

      !!!corect!!! alegerile anticipate ar fi coada taiata brusc si imrediat a cainelui!!! cea mai buna solutie: alegeri anticipate start de la start!!!!!

  • Reply
    L
    4 noiembrie 2015 at 14:27

    @Catalin Prisacariu
    Uite, domne, ca oamenii, pana la urma, au iesit in strada… Chiar nu ma asteptam… Evident ca nu trebuie sa ne rezumam doar la Gunoimonta, Oprea, Piedone si gastile lor sinistre si penale. Eu asa zice ca intreg parlamentul trebuie sa plece acasa. Definitiv. E total compromis. Ca si partidele politice care capuseaza si devalizeaza tara de mai bine de 25 de ani… Gunoimonta este cel mai mizerabil premier pe care l-a avut Romania in intreaga sa istorie. Un penal catastrofal a carui Famiglie a facut cel mai mare rau tarii. Gunoimonta nu mai are ce cauta in politica. Trebuie sa dispara defintiv, aruncat la groapa de gunoi a istoriei. Sper doar ca de acum inainte DNA-ul sa aiba curajul sa-i scarmene mai adanc in afacerile penale pe care le-a infaptuit de-a lungul timpului, nu numai de cand este premier.
    @CANEPA
    Mi-e mila de tine, postacelule pontist… Cine urmeaza? Pai toti politicienii care vor fura si isi vor bate joc de tara asta si de acest popor. Fara exceptie. Pricepi ceva din ceea ce s-a intamplat in strada? Eu zic ca nu. Esti doar un postacel de doi bani care plangi disimulat pe cel mai mizerabil premier pe care l-a avut Romania in intreaga ei istorie. Zau asa, mi-e mila de tine ca nu ai capacitatea de a intelege ce vrea strada, ce vrea acest popor batjocorit si umilit de cei de teapa unora ca Ponta, Oprea, Piedone, Dragnea, Gorghiu, Blaga…

  • Reply
    Gabriel Deaconu
    4 noiembrie 2015 at 14:33

    Guvern de tehnocrati, sa se dizolve partidele, alegeri anticipate in 6 luni si alte partide cu alti oameni.

    • Reply
      Canipa
      4 noiembrie 2015 at 19:42

      Bati campii Cataline,strada nu reprezinta pe cei 17-18 milioane de votanti,asta o stiu nu trebuie sa o inteleg..Sa nu-ti fie mila de mine,tu nu stii cei aia mila si retine dezinteresat ca nu sunt postac pontist nici macar de doi bani.Eu am inteles ca voi nu sunteti de acord cu nimeni ,chiar daca fac parte din generatia voastra.Ca si cum ati vrea sa fiti doar voi si numai voi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *