Ponta se gudură iar pe lîngă Putin

Încep să mă întreb dacă nu cumva Ponta intenționează să ceară azil politic în Federația Rusă cît de curînd. În SUA clar nu ar fi primit (sursa), for sure. E ceva foarte bolnav în numeroasele tentative ale lui Ponta de a obține o întîlnire cu Putin, ratate toate pînă acum. Cu toate astea, cum prinde niște Jocuri Olimpice sau niște Jocuri Europene, Ponta insistă.

Ultima tentativă, în seara asta, la Baku, în Azerbaidjan (sursa). Oricît s-a chinuit, însă, Ponta a fost plasat cu un rînd mai sus de ceafa lui Putin, nu a avut nici măcar norocul vieții lui să-i poată cu adevărat sufla în ceafă președintelui rus. Cu toate astea, se pare că a meritat: deși se cheamă Jocuri Europene, Ponta a fost singurul demnitar european (dacă-l exceptăm pe prințul Albert de Monaco) de la ceremonia de deschidere.
După cum am mai arătat, o relație foarte bună cu Federația Rusă este scopul principal al politicii externe a lui Ponta încă de la preluarea mandatului de premier (sursa). Dar nu știm de ce.
ponta putin

You May also Like...

Rîsu' – plînsu' constituțional: Iohannis nu e obligat să-l numească premier interimar pe Găbiță Oprea
21 iunie 2015
Pe Dragnea l-au distrus "agenturili interni"
4 octombrie 2017
E momentul să aflăm de câte ori a fost Dragnea în Rusia și de ce
28 noiembrie 2017
16 Comments
  • Reply
    Adi
    13 iunie 2015 at 2:50

    „E ceva foarte bolnav în numeroasele tentative ale lui Ponta de a obține o întîlnire cu Putin, ratate toate pînă acum.”
    Crezi ca a cerut o audienta la „Tar” si a fost refuzat? (ai vreo dovada?). Crezi ca NU s-a intilnit cu el la receptia de dupa?
    „…Ponta a fost plasat cu un rînd mai sus de ceafa lui Putin…” Posezi vreo dovada ca a cerut sa stea linga „Tar” si a fost refuzat?
    Jurmalism de doi lei…doar interpretari personale FARA DOVEZI, dar cu insinuari grosolane care lasa loc de multe interpretari. Macar daca faceai pamflet…ar fi fost de inteles.
    P.S. Puie Monta!!!

    • Reply
      prisacariu
      13 iunie 2015 at 11:17

      gogule, ce ma faceam eu fara tine?:))

      • Reply
        Adi
        13 iunie 2015 at 21:26

        Cataline, daca erai asa de destept precum te crezi, ne-ai fi explicat de ce Ponta nu are priza la Putin, spre deosebire de Viktor Orban. De ce Putin refuza aceasta prietenie? (conform ultimelor zvonuri se pare ca nici la receptia de dupa nu a participat…sau poate n-a primit bilet de intrare)
        Stiri de cancan multi stiu sa faca, la analize, insa, mult mai putini se incumeta…stii tu, din cauza neuronului 🙂
        Cu multa dragoste, a ta Podasca 🙂 ))

        • Reply
          prisacariu
          13 iunie 2015 at 21:30

          gogule, eu o să fiu mai direct: nu ești doar mediocru, ești un troll de-a dreptul prost. iar raționamentul tău e imbecil: aici despre ce vrea ponta e vorba, despre intențiile lui viorel, nu despre ce face putin. putin, evident, face un pic de pipi pe ponta pentru că, ce să vezi, ponta e premier într-o republică semiprezidențială în care, pe politică externă, președintele contează, nu premierul. în ungaria, însă, unde funcția prezidențială e decorativă, premierul e cel cu deciziile, de aia stă la taclale vicktor orban cu putin.
          cum spuneam, gogule: ești doar prost, mă, prost ca toți postacii.

          • Adi
            13 iunie 2015 at 22:50

            Cataline draga, asa te vreau:direct, combativ si fara mila.
            Ca ai lipsit la unele lectii de politica externa, este de inteles, cel putin noi postacii te intelegem. La minie mai uiti si semnificatia unor cuvinte, sau poate ti-e necunoscuta.
            Explicatia ta este corecta…ca rationament. Practic, insa, am vazut, nu cu mult timp in urma, ca presedintele poate fi „impiedicat” de de seful guvernului sa duca la indeplinire „politica externa”. Cit timp Ministerul de Externe nu este in subordonare directa fata de presedinte…greu de facut politica externa fara sprijinul efectiv al PM-ului, chiar si in republicile semiprezidentiale.
            In plus, cind vrei sa racolezi un om de influenta te duci acolo unde este puterea efectiva, adica la executiv.
            Ma tem ca intru in detalii prea rafinate pentru neuronul matale…
            A ta mediocra si proasta, pardon, Podasca… 🙂

          • prisacariu
            13 iunie 2015 at 23:11

            1. ți-am spus că ești prost, gogule: nu se poate și să-mi dai dreptate, și să-ți dai ție dreptate;
            2. chiar dacă președintele nu are aparat birocratic de politică externă (minister, adică), el are pixul ăla important, cu care semnează ce contează în materie de politică externă; tocmai de aia, executivii din guvern pot sta și-n cur și-n cap: dacă președintele nu vrea să semneze ceva, ei pot să fie și femeia cu barbă și înghițitorul de săbii simultan, că tot nu contează.
            gogule, ești limitat și-mi pierzi vremea. dacă revii cu vreun argument, îți mai public comentariile. dacă nu, te întorci de unde ai apărut: trash

    • Reply
      lmihai
      13 iunie 2015 at 11:24

      Sunteti d-na Podasca sub acoperire , succes tinerete !
      Sper ca limbajul grobian nu se va publica!

      • Reply
        lmihai
        13 iunie 2015 at 11:25

        Pt. Adi ( podasca)!

  • Reply
    uwe
    13 iunie 2015 at 9:09

    Ce va e asa greu sa intelegeti ca ponta e agent sovietic? L-au facut caghebistii si doctor, si avocat, si l-au crescut langa nea ilici si nascase pana a ajuns aproape cel mai sus. Iar acum isi face treaba. Nu tre sa vorbeasca direct cu el pentru asta. Se pricep ei sa comunice si altfel daca sunt aproape, la telefon nu se poate deocamdata.

  • Reply
    Ping
    13 iunie 2015 at 11:26

    Ponta s-a dus sa deschida sampania cu Putin. Am cunoscut o data un puscarias, statuse vreo 12 ani in puscarie. Avea o caracteristica, in orice spunea iti spunea exact ce vrei sa auzi, daca gresea cu ceva sau daca-ti fura ceva, intotdeauna gasea pe cineva sa dea vina, el era un om „cinstit” cu toate ca intre noi toti il stiam de hotz, mincinos, violent, rautacios, hulpav, acaparator. Faptele lui il dadeau de gol, nu vorbele. Vi se pare cunoscut?

  • Reply
    FRANK ZAPA(KING)
    13 iunie 2015 at 11:51

    VIND BUSOLA TIARATA NUMAI ESTUL
    Astazi se implinesc 25 de ani,fix de cind bunicul spiritual al lui VICTOR PONTA,agentul KGB ION ILIESCU,in buna traditie bolsevica folosindu-se de lupta de clasa,ia matrasit pe bucurestenii care indraznisera sa ceara un lucru cit se poate de firesc:
    ,ZONA LIBERA DE COMUNISM’
    Si iata-ne astazi fata in fata cu nepotul spiritual a lui ION ILIESCU,AGENTUL FSB VICTOR PONTA,in tribuna singeroasei familii ALIEV,dictatori din tata-n fiu,dar si alaturi de PERICOLUL NR1. a democratiei si civilizatiei europene,barbarul si primitivul dictator RUS VLADIMIR PUTIN………
    Sigur ,PONTA,in preajma alora pare mai degraba un biet gindac de bucatarie pe care iti vine sa-l strivesti cu bombeul pantofilor de firma, asa de neimportant este avind in vedere ca totusi vine dintr-o democratie afiliata U.E.afiliere pe care EL INFRACTORUL PONTA SI TOTI CIRACII LUI PESEDISTI O URASC SI DACA NU S-AR TEME DE POPOR,mine ne-ar indesa in eurasia lui DUGHIN.
    Si ca sa fiu feer pina la capat,trebuie sa spun,asa,d’omle la unul ca VICTOR PONTA,pina si aerul de DICTATOR FIOROS,devine de un comic mioritic execrabil,greu de acceptat,pt ca bolsevicii romani au pervertit in asa hal comunismul,incit istoria cu multa greutate va reusii sa-l explice intr-o maniera cit de cit logica si acceptabila.
    Si apoi ar mai fi si urmatoarea intrebare,cine,in afara de asiatici l-ar mai frecventa pe PONTA?????????

  • Reply
    FRANK ZAPA(KING)
    13 iunie 2015 at 12:53

    1.-E foarte posibil sa fie ultima iesire,umbla zvonul prin tirg ca saptamina care vine UNCHESELU VA CERE PUNEREA SUB CONTROL JUDICIAR A LUI VICTOR PONTA….
    2-Ne-am razboit cu OANCEA,CU BADEA,bon,dar intreb si eu acum,nu dau cu parul,MAI OAMENI BUNI,sun ochii nostrii ingaduitori,o otreapa,batrina,imbirligatoare si parsiva,ION CRISTOIU’ este unul din cei mai aprigi sustinatori ai infractorului VICTOR PONTA,pe care ,in buna traditie comunista la urcat pe SOCLUL VICTIMEI MASINATIUNILOR BINOMULUI+IOHANNIS,de parca astia ii pusesera pistolul la timpla lui PONTA SI I-AU CERUT SA FACA PLAGIATUL,SA FURE CU SOVA,SA OPREASCA ANCHETA DE EVAZIUNE FISCALA DE LA LUK OIL.
    BINOMUL I LA BAGAT PE GIT PE VILCOV,PE FENECHIU,PE………..
    Si atunci intreb,mai fratilor,de ce trebuie sa-l toleram pe acest pitic BOLSEVIC SI NU-I DAM REPLICILE FIRESTI,UNUI SIMPATIZANT SI SUSTINATOR A CELOR CARE OTRAVESC DEMOCRATIA??????????
    De ce tinara generatie de jurnalisti nu-si cistiga dreptul legitim de a-i spune unui nesimtit bolsevic de la obraz-TATAIE DU-TE PUII MEI DEW JEG COMUNIST,LASA-NE………….

  • Reply
    waterfall
    13 iunie 2015 at 13:02

    I-auzi ce declara cu o luna in urma Hopa Mitica, cel plecat azi cu sorcova pe Drumul Matasii:
    ” In aceasta regiune complicata in care Romania reprezinta un bastion de stabilitate si predictibilitate, avem cateva razboaie pe care le ducem, din fericire nu unele conventionale care vedem ca se intampla in Ucraina si in alte zone, ci unele la fel de dificile. In primul rand un razboi pe energie si spuneam ca principala arma a Federatiei ruse nu o reprezinta tancurile sau avioanele, ci gazul si enegia cu care pot santaja Europa.”
    Si dl Oprea cu ocazia aceluiasi summit:
    „Toate aceste demersuri reprezintă o garanţie pentru o Românie mai puternică, mai prosperă, în cadrul comunităţii europene și transatlantice. România rămâne acelaşi partener strategic al SUA și în raporturile SUA-UE şi promotor consecvent al consolidării relaţiilor transatlantice, ca vector regional de democraţie, stabilitate şi securitate.”
    De ce nu-l lasa din brate pe idiotul util ruso-chinezilor care atenteaza in mod vadit la siguranta/securitatea nationala?

  • Reply
    faceroll
    13 iunie 2015 at 22:57

    Putin, Azerbaidjan, Rompetrol, Tariceanu, Patriciu, Ponta, hmm…

  • Reply
    prisacariu | De ce nu dă Putin nici două copeici pe Ponta
    14 iunie 2015 at 14:03

    […] de Putin, președintele Federației Ruse a refuzat orice întîlnire oficială ci premierul român (sursa). De […]

  • Reply
    Cătălin Prisăcariu | De ce nu dă Putin nici două copeici pe Ponta | Nasul.tv
    14 iunie 2015 at 18:18

    […] de Putin, președintele Federației Ruse a refuzat orice întîlnire oficială ci premierul român (sursa). De […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *