Refugiații stau în mizerie, da' se dă cu var, ceaușist, pentru generalul cu patru stele verzi pe pereți Oprea

„Statul i-a cazat într-un centru de imigranţi din Bucureşti, dar nu stau acolo din cauza mizeriei. <Sunt purici, murdărie peste tot, mucegai, este ceva oribil>, spune Ali. Fotografiile trimise de câţiva refugiaţi confirmă spusele sale. La centrul de imigranţi din Bucureşti, de pe strada Vasile Stolnicu, murdăria pare să domnească în băi, pe holuri şi bucătării. Refugiaţii au urme de muşcături de purici pe corp iar pereţii sunt îmbibaţi cu igrasie.

Întrebaţi de <România liberă> despre condiţiile precare din acest centru în care sunt găzduiţi refugiaţii, oficialii Inspectoratului General pentru Imigrări spun că imigranţii au obligativitatea să menţină curăţenia.”
Așa scria România liberă, acum un an, despre centrul pentru refugiați al Inspectoratului General pentru Imigrări, de pe strada Vasile Stolnicu din sectorul 2 al Bucureștiului. Pînă acum o săptămînă, condițiile au fost la fel de proaste și de insalubre în centru. De cîteva zile, însă, angajații centrului dau cu var, spală pe jos, au pus steaguri la poartă. Nu, nu pentru că România așteaptă un val de refugiați negociat cu UE. Ci pentru că mîine i-ar putea vizita ditamai vicepremierul Gabriel Oprea, generalul stelelor verzi pe pereți. Ei, vedeți că se poate?
centru refugiati
(sursa foto)

You May also Like...

Dragă Klaus, dacă poți vorbi și pentru mine să găsesc "deschidere" la ANAF pentru niște "banale motive administrative"?
18 februarie 2016
Duda a murit, trăiască Al României Radu! Pe bune, așa-i zice în buletin
17 decembrie 2017
De la reportaje despe samba și Bookfest (!) cu vedere la partea superioară a cracilor, purtătoare de cuvânt la Educația lui Pop
28 octombrie 2017
9 Comments
  • Reply
    virgilius
    3 septembrie 2015 at 16:40

    Îmi povestea tata că, pe vremea lui nea Nicu, înainte de o vizită în județul Iași – primăvara sau toamna, nu mai rețin exact, din cauza peisajului nu prea perfect pentru vizita Conducătorului Iubit (secetă – frunze uscate) s-a dat ordin ca toti copacii de pe traseul Tovarășului să fie vopsiți în verde (să se vopsească frunzele ca să dea impresia de perfecțiune). Nu mai e mult până acolo. Vine acuși MINISTRUL-OM și OMUL-MINISTRU 🙂

  • Reply
    PRISACARIU | Refugiații stau în mizerie, da’ se dă cu var, ceaușist, pentru generalul cu patru stele verzi pe pereți Oprea | Nasul.tv
    3 septembrie 2015 at 19:43

    […] sursa> prisacariu.ro […]

  • Reply
    PRISACARIU | Refugiații stau în mizerie, da’ se dă cu var, ceaușist, pentru generalul cu patru stele verzi pe pereți Oprea - Stiri Presa Online
    3 septembrie 2015 at 19:51

    […] sursa> prisacariu.ro […]

  • Reply
    faceroll
    4 septembrie 2015 at 15:38

    „Presedintele Comisiei de Etica a Universitatii din Bucuresti: Teza de doctorat a lui Gabriel Oprea este un plagiat”, Stapanul Izmenelor e plagiator.

  • Reply
    lugojana
    4 septembrie 2015 at 15:46

    eu am auzit ca se agatau mere in meri, cu ata, ca sa para merii mai plini de roade…

    • Reply
      sorinescU
      6 septembrie 2015 at 12:48

      eu am vazut. in ’81 si ’83. la Cluj. dadeau cu vopsea si braduletii. era inaugurarea Combinatului de Utilaje Grele(CUG). acu, p-acolo e NIMIC…din pacate.

  • Reply
    FRANK ZAPA(KING)
    5 septembrie 2015 at 10:53

    PRIBEAGUL PONTA,EMIGRANTII,MOLDOVENII ,DNA SI MOSCHEEA CEA MAI CEA DIN EUROPA’
    Ce la un moment dat parea un moment de delir si spaima din partea lui PONTA,speriat de asaltul procurorilor D.N.A. astazi incepe sa nu mai para chiar un delir ci un plan,un plan de salvare a lui VICTOR PONTA SI A GRUPULUI SAU INFRACTIONAL,ajutat de ERDOGAN,ALT INFRACTOR,CONTRA UNEI MARII MOSCHEI CONSTRUITE IN BUCURESTI.
    Surprinde MARELE CONSENS SI ESTE APROAPE INEXPLICABIL,dintre PONTA,PATRIHARUL DANIEL SI EVANGHELISTUL IOHANNIS.
    Daca in cazul PREAFERICITULUI,argintii i-au inecat si curmat orice intentie de protest,in cazul EVANGHELISTULUI IOHANNIS,in afara de ,UMANISMUL TRADITIONAL’ inca nu prea am explicatii logice.
    Pt ca,este aproape de necrezut ca:
    ,AVEM IN ROMANIA CEL PUTIN 4 MILIOANE DE MOLDOVENI,OLTENI SI SUDISTI CARE TRAIESC MAI RAU CA EMIGRANTII ASTIA AFLATI IN MARS SPRE GERMANIA.
    Bani de bilete pt tren,mii de dolari da-ti calauzelor,pai daca il intrebi pe un moldovean din VASLUI,PASCANI ORI BOTOSANI DIN VRE-UN SAT DE ALA DE UNDE SI CIINI AU FUGIT DACA ARE 10 LEI IN BUZUNAR,O SA-TI RASPUNDA CA BANI EL NU A VAZUT IN SEZONUL ASTA………
    Si atunci pun intrebarea cheie:
    IN NUMELE CARUI UMANISM II SACRIFICAM PE ROMANII NOSTRII DIN MOLDOVA TELEORMAN,ORI DOBROGEA PT A-I SALVA PE NISTE NECUNOSCUTI MUSULMANI.
    OARE MERKEL NU STIE DE MOLDOVENII SI SUDISTII NOSTRII,DE SARACIA LUCIE INCREDIBILA IN CARE TRAIESC????????????
    Dar IOHANNIS,DAR DERBEDEUL,BORFASUL SI INFRACTORUL PONTA??????????????
    Dar nesimtitii din presa ,care nici nu vor sa auda de MOLDOVENII OLTENII,DE MILIOANELE DE SARANTOCII CARE POPULEAZA SATELE ROMANIEI………..
    Dar de bolnavii condamnati de PONTA LA MOARTE???????????????????
    Rusine sa va fie ticalosilor,asata-i consensul??????????? De a distruge natia romana????????????????

    • Reply
      sorinescU
      6 septembrie 2015 at 12:54

      corecta privirea de ansamblu. inclin sa va dau dreptate. culmea e ca n-au reusit, occidentalii, sa integreze tiganii. ne acuzau pe noi ca nu-i integram. ni i-au returnat, cu spaga personala fiecaruia, da de nu s-or intoarce…acum, ni se impune sa acceptam oameni de rasa, limba, religie complet diferite. si astia-s tot genul care toarna copii fara numar, care-si vor chema neamurile…chiar e ciudata situatia.

  • Reply
    Kontrolle im Flüchtlingslager: Streicht den Zaun an! - Sagwas.netSagwas.net
    9 octombrie 2015 at 22:30

    […] Internet findet man einen rumänischen Artikel. Dort ist von feuchten Wänden die Rede. In den Fluren regiert der Schimmel. Und Asylsuchende […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *