Ponta a mărit pe șest indemnizațiile viagere ale academicienilor lui Oprea

Lipsa de transparență din jurul Academiei de Științe ale Securității Naționale (ASSN) s-a manifestat inclusiv prin ordonanță de urgență. La finalul lui 2014, printr-o OUG mamut fără nici o legătură declarată cu ASSN, fostul premier Ponta a decis creșterea indemnizațiilor viagere ale membrilor titulari ale Academiei. Mai mult, prin aceeași OUG, Ponta a decis ca indemnizațiile să fie plătite din bugetul Ministerului Educației, deși Academia era controlată de către alte trei instituții: Ministerul Apărării, Ministerul de Interne și Serviciul Român de Informații.

Continuarea, aici.
ponta oprea
 

You May also Like...

VIDEO Cum convingi pe unul adus la miting la Dragnea să îmbrace un tricou cu PSD: "Îmbracă-te! Ți-e rușine?"
20 aprilie 2019
Galeria brutelor UNPR: Vochițoiu, Nicolicea, Răducanu
2 noiembrie 2015
Dosarul lui Marian Munteanu de la CNSAS, consultat de 20 de ori în ultimii ani
20 aprilie 2016
6 Comments
  • Reply
    Ponta a mărit pe șest indemnizațiile viagere ale academicienilor lui Oprea - Pe Bloguri
    10 februarie 2016 at 14:00

    […] Sursa: Catalin Prisacariu […]

  • Reply
    FRANK ZAPA(KING)
    10 februarie 2016 at 17:46

    ,PONTA A DAT DAR SI A LUAT,SI INCA LA GREU’
    Acest derbedeu de doi lei,VICTOR PONTA’ a lucrat atit de grosolan pt ca a crezut ca ROMANIA CU TOATE INSTITUTIILE ii vor cadea la picioare o data instalat la COTROCENI. Banii astia ce reprezinta rentele viagere a asa zisilor academicieni,de fapt si ei tot niste derbedeii nesimtiti,sunt bani marunti fata de cit a imprastiat borfasul PONTA.
    Dar,el nu ,numai a dat-A SI LUAT-ei,sper ca cei care trebuie sa demonstreze ca A LUAT LA GREU,EL FAMILIA LUI ,CLANUL LUI SI APROPIATII LUI,sa nu fie nevricosi si sa-si faca meseria,onest,cinstit ,nu sa incerce musamalizarea invirtelilor facute de borfas,pt ca material,este cacalau…………

  • Reply
    L
    11 februarie 2016 at 15:01

    OK. Tot ce aflam negativ despre Gunoimonta nu este deloc o surpriza… Stiam ce hram prost poarta. Insa, ia sa vedem… Are curaj tovarasul Ciolos sa anuleze OUG-ul lui Gunoimonta? Si-asa tovarasul Curaj, membru al acestei mizerii de „academii”, isi doneaza indemnizatia capatata cu ajutorul OUG-ului lui Gunoimonta… Cand naiba va fi deposedat Gunoimonta de doctorat, si mai apoi de calitatea de membru al baroului Bucuresti? Si pe cand si banii inapoi obtinuti prin fals si impostura? Cam cate vreme ii mai ia tovarasului Curaj sa resolve problema plagiatelor in Romania? Doi ani, trei ani, o suta, un mileniu? Bag de seama ca tovarasul Curaj isi bate joc de noi… Si ne sfideaza. Ca tovarasul Toba…
    P.S. Ciolos se roaga de tovarasul Diaconu sa demisioneze… Iata cam ce fel de premier avem. O paiata.

  • Reply
    faceroll
    12 februarie 2016 at 21:34

    Dupa cum arata treaba, absolventii Carol I si Academia de Securitate, par mai degraba un club „select”. S-ar putea sa ne asteptam in viitorul apropiat la vreo lovitura de stat atunci cand Putin va ajunge la Prut? Sa aiba Iliescu legatura in treaba asta?

  • Reply
    faceroll
    13 februarie 2016 at 13:42

    Si Ceausescu avea o divizie care ii „spala” imaginea in occident.

    • Reply
      prisacariu
      13 februarie 2016 at 14:03

      da, clar, si avea bomba atomica si tinea secret tunelul din bucegi care ne conecta cu extraterestrii, de aia l-au si omorat in ’89!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *