România încalcă regimul sancțiunilor UE impuse Crimeii. MAE dă vina pe Togo

O mică flotă dirijată de la Constanța încalcă repetat sancțiunile impuse de către Uniunea Europeană Federației Ruse după anexarea Crimeii. În ciuda interdicției UE ca mărfuri din Crimeea și Sevastopol să ajungă în țări ale Uniunii, cel puțin nouă vase operate de sereleuri deținute de sirieni la Constanța încarcă bunuri din porturile din Crimeea și le transportă în România și/sau Turcia. Autoritățile românești, însă, închid ochii la acest trafic interzis, deși susțin că monitorizează fenomenul cu atenție.

Continuarea, aici.
anda
(sursa foto)

You May also Like...

Trei capete de acuzare pentru Iliescu în mineriada din 13-15 iunie '90: 1. incendierea autobuzelor Poliției; 2. permisiunea ca minerii să ajungă în București; 3. nepedepsirea agresorilor infiltrați printre manifestanți
14 iunie 2015
Tăriceanu l-a plătit pe lobby-istul lui Deripaska, omul lui Putin, ca să ajungă la vicepreședintele american
10 aprilie 2019
Greșeala fatală a lui Ilie Sârbu: a furat în afara mandatului de ministru
15 octombrie 2014
4 Comments
 • Reply
  lmihai
  16 martie 2016 at 12:29

  D-le Prisacariu este clar…Romania a fost si este luata ostatica de mafia Securitatii comuniste si a urmasilor ei!
  Credeti ca acesti criminali vor fi diferiti justitiei ?
  Toate discutiile despre decizia CCR par hilare, coruptia este un atentat la statul de drept si un atentata la siguranta nationala, chiar natia aceasta trebuie decimata( bancar, economic, social)? Care condamnare de pana acum a fost pe masura jafului comis?
  Cartile in portul Constanta se fac de greii securitatii, acolo unde sunt bani multi sunt si ei prezenti , daca nu fizic, prin interpusi…ce se mai aude de acel sindicat care lupta cu mafia din port? si-ai primit dreptul si …;liniste!

 • Reply
  România încalcă regimul sancțiunilor UE impuse Crimeii. MAE dă vina pe Togo - Pe Bloguri
  16 martie 2016 at 16:00

  […] Sursa: Catalin Prisacariu […]

 • Reply
  narcis purice
  17 martie 2016 at 0:17

  „Dintre sute de catarge/Care lasă malurile/Cîte oare le vor sparge/Vînturile, valurile?…rămîne gîndul…”

 • Reply
  FRANK ZAPA(KING)
  20 martie 2016 at 17:16

  ,autoritatile inchid ochii??????????
  Pai da inchid ochii si deschid lareg gura buzunarelor si a portmoneelor.
  Si acum daca nu e cu suparare cam care ar fi ,AUTORITATILE ALEA CHIOARE,ca pe noi privatii,DE PE USCATUL ROMANIEI NE SUFOCA?????
  Si daca e vorba de inchis ochii,si de deschis buzunare oare nu-i vorba de CORUPTIE,SI DACA-I VORBA DE CORUPTIE OARE NU MADAM KOVESY LUPTATOAREA NEINFRICATA AR TREBUII SA VADA DE CE SUNT AIA CHIORI,AJUTATA DE TINARULGENERAL COLDEA????????????
  Sau in PORT NU ARE SEMNAL LA ,SCULE’ SRI?
  A si inca ceva-NESTE SIRIENI……………AHAAAAAAAA,TOT PE ASTIA SIRIENII PE CARE II PLINGE MADAM MERKEL SI PIPIDDI FAC TRAFIC DE LEGUME SI FRUCTE,DAU TEPE STATULUI ROMAN DE SUTE DE MILIOANE DE EURO,DA NOUA PROSTILOR NI-I ARATA PE AIA CARE IAU LECTII DE INOT DE LA TURCI PRIN MEDITERANA……………..WOOOOOOOOOOOOOAUUUUUUUUUUUUUUUU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *