La Muncă, tehnocrat fesenist garantat de Puwak și Oprea

În 1990, s-a înscris în FSN. Tot în 1990, a devenit consilier în Ministerul Educației, deși era doar absolvent de liceu. În 2001, când încă nu obținuse o diplomă de studii superioare, a ajuns consilierul personal al lui Hildegard Puwak, ministrul Integrării Europene din Guvernul Adrian Năstase, care a demisionat după un scandal de corupție. Mai bine de zece ani, între 2002 și 2014, a lucrat pe diverse funcții în Corpul de control al Internelor, sub multiple guvernări. Este încă membru PSD. Iar pentru toate acestea, premierul Dacian Cioloș l-a numit săptămâna trecută președinte al Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM), deși nu are nici trei ani de experiență în această instituție.

Concret, pe 26 august a.c., premierul a semnat decizia conform căreia “Marcel-Dumitru Miclău se numește în calitatea de membru al Consiliului de administrație al Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă, reprezentant al Guvernului, pentru un mandat de 4 ani”, dar și “în funcția de președinte, cu rang de secretar de stat, al Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă”. La prima vedere, o numire oarecare într-o instituție guvernamentală a unui cetățean cu experiență în domeniu.
Continuarea, aici.
marcel dumitru miclau

You May also Like...

Șefa ÎCCJ a votat PENTRU înrobirea politică a magistraților, fratele ei pentru albirea plagiatului lui Ponta
28 septembrie 2017
EXCLUSIV – Documentul care dovedește că Felix minte: Antenele chiar au fost finanțate cu patrimoniul ICA
5 august 2014
Ministra Dan cu pronumele Carmen l-a făcut adjunct la IPJ Teleorman pe unul cu afaceri de "consultanță în management" în comuna lui Dragnea
11 noiembrie 2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *