Trist: venitul lui Dragnea junior a scăzut la sub 10.000 de euro lunar

Vă spuneam, acum vreo lună și o săptămână, că „Lunar, fiul șefului PSD are la dispoziție cam 50.000 de euro, bani obținuți din firmele susținute generos de către Tel Drum, faimoasa companie controlată de tatăl lui și mai celebru.”

Cu mare tristețe trebuie să anunțăm că, între timp, lucrurile s-au schimbat puțin: de la cam 50.000 de euro lunar, veniturile lu’ ăla micu’ au scăzut la mai puțin de o cincime. Ăla micu’ nu e chiar așa mic, după cum se vede mai jos (sursa foto).
dragnea jr
Adică la sub 10.000 de euro lunar. De unde știu? Din „Monitorul oficial”.
zooveg 1 zooveg 2
În care se zice că, la finalul lunii octombrie a.c., fiului lui Dragnea i s-au mai „repartizat” 63.000 de lei. O sumă cu care cei mai mulți dintre noi ne mulțumim un an întreg (reprezintă un salariu net de 5.000 de lei lunar). Da, dar pentru Dragnea junior, care mai luase niște dividende în septembrie, suma e o rușine. Pentru că reprezintă venitul pe aproape două luni, deci cam 40.000 de lei pe lună. O nimica toată: până în septembrie a.c., fiul șefului PSD încasa dividende de 50.000 de euro lunar.
Cât despre Zooveg 2010 SA, să zicem că este o firmă finanțată în mod direct de către Tel Drum SA: “Liviu Dragnea nu are nici o legătură oficială cu Tel Drum, faimoasa firmă teleormăneană care a încasat jumătate de miliard de euro de la stat. Fiul său, însă, Ștefan-Valentin Dragnea, are legături financiare clare cu Tel Drum. Practic, se poate spune că societățile lui Dragnea junior sunt întreținute de către Tel Drum, care a garantat creditele societăților comerciale deținute de fiul șefului PSD. Zooveg 2010 SRL, Gransiloz SRL, Romcip SA și Agrotrust SRL sunt patru firme teleormănene care au nevoie ca de aer de credite bancare pentru a supraviețui. În ultimii ani, pentru fiecare din aceastea a garantat, la bănci și alte instituții de creditare, o megacompanie, de asemenea teleormăneană: Tel Drum SA. Zooveg 2010 SRL, Gransiloz SRL și Romcip SA sunt deținute de către Ștefan–Valentin Dragnea, fiul liderului PSD. Agrotrust SRL este controlată de același Dragnea jr., care a garantat cu averea personală un credit luat de companie.” (sursa)

You May also Like...

Vlasov se promovează la Bruxelles cu o condamnată pentru furt din bani europeni
25 martie 2014
FOTO Întîlnire între Gheorghe Stelian, beneficiarul terenului retrocedat pe semnătura Alinei Bica, și Dorin Cocoș
21 noiembrie 2014
Nicolicea, "revoluționar" pentru o zi, mult înainte de violențe
23 decembrie 2017
1 Comment
  • Reply
    MArius
    19 noiembrie 2017 at 19:13

    Jandarmul camatar Corcodel este acolitul lui Dragnea…. in popota Jandarmeriei se vindeau produse din fermele lui Dragnea. Totodata suma coicide cu cele 15 tone de combustibil lipsa din stocul de razboi al Jandareriei. O fi ….. intaplatoare modificarile?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *